TechnoGroup, Nisam serviser i bas me blam.
Da bismo se malo bolje razumeli, ja nisam nigde napisao "ja sam merodavan" i "samo mene slusaj" ili "ja se razumem u to i to". Ja sam napisao sta i kako mislim i kako mi se cini, i to je jos uvek dostupno za citanje svakome ko to ume, a koliko je to sto sam ja napisao zaista tacno ili ispravno i koliko ce on, kao neki ponosni vlasnik, ili bilo ko od toga imati ili nemati koristi ili smeha i cudjenja, stvarno me ne interesuje i o tome, dakle, ne razmisljam.
Mogu samo da se nadam da ce sam pronaci neko resenje i da mu neki tamo vrsni elektronicar iz nekog preporucenog servisa nece pokrasti delove od 3 i po dinara i vrteti ga dva meseca zbog racuna od 20 eura i na kraju mu dati telefon sa fals maskom i tudjim brojem unutra, koji ce opet imati neki deseti problem, jer je to tako uobicajeno ovih dana, ako niste imali prilike da primetite, ili niste zeleli, ili to i sami radite - sto i ne bi bilo tako cudno .("pa to rade svi", je l' ?)
I nadam se da ce vlasnik napisati kako je resio problem, kada ga bude resio. Da se i ja jednom prosvetlim preko interneta

.
Pozdrav.
Na svakoj zemlji raste korov, samo sto se u Srbiji zaliva.