Najbrzi symbian telefon
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 25. Feb 2008. 06:18
Najbrzi symbian telefon
da li zna neko koji je najbrzi ili skoro najbrzi symbian telefon ?nije samo nokia u pitanju vec bilo koji drugi.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 25. Feb 2008. 06:18
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
N81 koristi malko osakaćenu single engine CPU varijantu bez 3D Graphics HW Accelerator-a dok N82 koristi dual odnosno multi engine varijantu sa 3D Graphics HW Accelerator-om. N82 i N95 8GB u osnovi imaju praktično istu hardversku platformu. Na linku sam delimično opisao "sadržaj" Dual ARM11 procesora.
viewtopic.php?p=136376#136376
Dakle, nije stvar samo u megahercima već u odzivu celog sistema.
viewtopic.php?p=136376#136376
Dakle, nije stvar samo u megahercima već u odzivu celog sistema.
● PRAVILA FORUMA ●
Mislim da si nasao pravog covekaBekra napisao:I mene bi zanimalo, da li brze radi p1 sa 208 MHz i 128 RAM, ili n82 sa 332 MHz i 128 SDRAM, ako neko moze, neka uporedi

Imao sam P990, pa presao na P1. Kao da sam progledao. P1 je poprilicno brz telefon.
Zatim sam kupio N82 i paralelno imao i N82 i P1. Zbog drugacijeg OSa ne mogu da ti kazem koliko tacno, ali N82 je osetno brzi. Olako se primeti.
iPhone 3G[s] 16GB
nikoola, eto, hvala za informaciju, bas sam hteo do da saznam, ali nemam prilike da drzim u ruci bilo koji od ta dva telefona. Videcu, jednog dana kad padne cena n82, bilo bi lepo preci na njega, ali trenutno ne zadovoljavam potrebna finansijska sredstva za ovakav telefon, pre bih za te pare kupio neki laptop
. Dobar je p990 

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Pa za 350-400e moze se uzeti lapic nize klase ili vrh fon kakav je n82. Sve zavisi od potreba korisnika ali bih ti preporucio da izbegavas laptopove u tom nizem cenovnom rangu zato sto su cesto vidjeni po servisima. Najbolje resenje je Asus EEE i XP, to je ultimativna mala prenosna masina.Bekra napisao:pre bih za te pare kupio neki laptop
5130+Koss the plug....
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
Pa evo od ovih koje sam ja koristio - N70, N91, E61i, 6110 navi, E65, N95 8 gb, E51:
Po brzini odziva tastature i za pisanje poruka i mailova najbrzi je N91 (najbolja tastatura koju sam koristio do sada).
Po brzini kretanja kroz menije i otvaranje aplikacija, a i boot-up, najbrzi su E51, 6110 i N95.
Kad bih trebao da sumiram i jedno i drugo, sve u svemu najbrzi mi se cine 6110 i N95, a najsporiji N70 pa E61i (iako ima QWERTY presirok je pa je tesko raditi jednom rukom, a i rekao bih da ima relativno sporo kretanje kroz meni i otvaranje app).
E51 je vrlo brz ali ima ravnu tastaturu sa plitkim hodom, a i zbijen navigacioni cluster pad, tako da meni licno zbog debelih prstiju nije sasvim odgovarao.
E65 je prilicno spor ali ga zbog zgodnih dimenzija i kvalitetnog zvuka (najbolji posle N91) i dan-danas koristim ali to je vec neka druga tema
Po brzini odziva tastature i za pisanje poruka i mailova najbrzi je N91 (najbolja tastatura koju sam koristio do sada).
Po brzini kretanja kroz menije i otvaranje aplikacija, a i boot-up, najbrzi su E51, 6110 i N95.
Kad bih trebao da sumiram i jedno i drugo, sve u svemu najbrzi mi se cine 6110 i N95, a najsporiji N70 pa E61i (iako ima QWERTY presirok je pa je tesko raditi jednom rukom, a i rekao bih da ima relativno sporo kretanje kroz meni i otvaranje app).
E51 je vrlo brz ali ima ravnu tastaturu sa plitkim hodom, a i zbijen navigacioni cluster pad, tako da meni licno zbog debelih prstiju nije sasvim odgovarao.
E65 je prilicno spor ali ga zbog zgodnih dimenzija i kvalitetnog zvuka (najbolji posle N91) i dan-danas koristim ali to je vec neka druga tema

e ja volim ovakva iskustva iz prve ruke, mada bi najbolje bilo, kad bi se svi mogli uporedo testirati
, mada je to prilicno ne realan zahtjev.
Mada, predpostavljam, da je razlika, kod nokija koje su opremljene istim procesorom, istog takta, da je ta razlika zaista minimalna, tj. nije u mjeri, koja bi ometala rad.

Mada, predpostavljam, da je razlika, kod nokija koje su opremljene istim procesorom, istog takta, da je ta razlika zaista minimalna, tj. nije u mjeri, koja bi ometala rad.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3