Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

ovo je tema otkup mobilnog.
N80 neverujem da bi iko uzeo u otkup posto se jako tesko prodaj, ja bih razmislio da li bi ga u menjazu uracunao 100eur.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Laki024, pa dobro ovo je uopstena tema o proceni i misljenjima u vezi prodaje telefona. Necemo sad otvarati temu "Ocu da prodam u servisu", "Ocu da menjam uz doplatu" itd itd... To je vrednost tog telefona svidjalo se to nekome ili ne, onaj ko preprodaje polovne telefone sigurno nece ponuditi 150e za n80, ali takve ce onaj ko hoce hitno da proda lako naci u svom gradu a nece se cimati preko foruma.
5130+Koss the plug....

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

e ljudi iskrsla mi je fenomenalna ponuda koja se ne moze odbiti

eten m800 za smeshnu sumu novca...

koliko da cenim externi BT GPS B-Speech SiRF Star III chipset koji je imao nekih 20-25h sati rada?
Poslednja izmena od Mirko BGD u Sub, 21. Jun 2008. 05:28, izmenjeno 2 puta ukupno.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

WOW Mirko BGD, nisam prije vidjeo taj model ali stvarno izgleda kao zver od telefona!!! Makar na papiru...
A koja je to smijesna suma ako se moze znati? :)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

nov, ne otpakovan, zapecacena kutija, full, sa 2 godine garancijom 400e

realno 400e nije malo novca, dok zaradis crknes, ali ovakva zver za te pare, meni je stvarno smesno...

recimo HTC tytn 2 kosta 900e a cini mi se da za nijansu ima losije spec od ovog uredjaja..

ima i drugih zveri... samo je ova po meni ubedljivo najjaca.. ima i nekih Toshiba itd...

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Pa dobro znaci i nije bas smijesna suma...mozda za takav uredjaj jeste, jer ne znam kako mu se krece cijena, ali generalno nisu male pare...
Vidim u komentarima za taj mob da se uglavnom zale na bateriju i brzinu rada ali drugima je opet ok... Znaci, javi nam svoja iskustva sto prije :)

edit:
Vidim sad da se mnogima kvario sam od sebe kao i da su cesto bili nedostupni iako je telefon pokazivao pun signal... Stvarno ne znam koliko su to pouzdane informacije ali za svaki slucaj provjeri sta sve pokriva ta garancija ;)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

iskreno, ja ga ne bih uzimao bez garancije .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

:( auuu... pa to nikako ne valja... onda mu to dodje ko ovi kineski dual sim telefoni... "jeftini" natrpani funkcijama i lako crkavaju... :(

nista... razmislicu... sve jedno, moram da menjam fon, n70 me baaaas smorila, imam je 14 meseci i muka mi je vise...

e sad iskreno, ne lozim se nesto na te uredjaje sa TSom... zamrzeo sam ih od Motorole a925 kad sam morao da vadim olovkicu za svaku sitnicu. npr u GSPu sam heo da posaljem SMS, to je bila ne moguca misija... tasteri mali, puno rupa, moras da se drzis... ma uzaaas

ovo izlete, ucini mi se povoljno zbog gomiletine funkcija koje nudi, e sad kvalitet je pitanje...

inace, kolko mogu da uvaljam gore pomenuti GPS?

EDIT: sad procitah komentare ljudi koji se masovno zale, na bateriju, malo rama, zakucavanje, sam telefon nema opciju gasenja vec mora da se vadi baterija itd... sve u svemu, ovo me baca na ozbiljno razmisljanje tako da cu najverovatnije juriti tytn/tytn 2 a kao neko prelazno resenje, mozda uzmem treo 750

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Mirko BGD,
za koliko para si nasao treo 750?
ja sam ga nasao za 250 + pdv, sto i nije nesto najpovoljnije.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

230eur sto je solidna cena... samo mi se funkcije telefona ne svidjaju, nije natrpan, nema wi-fi, radio, gps itd. tako da je cak i 230e previse za njega...

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od kefalo »

jel nov ili polovan, ako je nov, posalji mi adresu radnje na pp.

pa jeste to fina cijena, mozda malo previse, ali ako ima garanciju, onda je OK
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Previse je to s obzirom sta dobijas za te pare... I ja sam se isto tako prilicno lomio sta da uzmem ali sam skontao da mi je najpametnije da uzmem HP iPAQ 6515 i dobio sam ga za smesnih 230e.

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od kefalo »

Azimuth,

a kad si ga uzeo, po toj cijeni, novog ili polovnog i da li imas garanciju.

i da utisci kakvi su ti, jel moze da se mjeri sa E61

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Zanimljivi su mi komentari tipa "puno kesha za takav uredjaj koji nema naj,naj trt-mrt" a ima ljudi koji daju i preko pola K evra za fensi spravu koja ima opcije u rangu fona od 150E :disgust: ukusi i afiniteti su razliciti jel,btw iPAQ 6515 se moze naci na ebayu za 150$
Mirko BGD, mislim da je realna cena tvog gps modula manja od one koje si naveo na benchu,imas one nove nokijine modele za 90E,znas dobro kako ljudi gledaju na polovne stvari pa bio on nosen 1god ili samo proban :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

kefalo, pre mesec dana sam ga uzeo. Garancija godinu dana, prodaje ih moj poznanik a jedino sto je falinka to sto nema originalnu kutiju. Cenu si verovatno i video na itsvet-u pa zakljuci kako je dosao kod nas. Po meni je 10 u glavu u odnosu na Nokie te generacije, za novije ne znam jer ih nisam koristio. Dijagonala 3'' rezolucija malo slabija ali neprimetna je razlika, i za sada sam prezadovoljan. Doduse nisam imao vremena da ga detaljnije testiram u smislu da ga pretrpavam aplikacijama i drugim cudesima ali sa ovim sto imam na njemu trenutno pa jos u multitaskingu i sa upaljenim gps-om nisam imao nikakvih problema. A ono sto se meni posebno svidja jeste to sto ima zastitnu plastiku na displeju tako da nemas apsolutno nikakvih problema ni bojazni da ce se na ovaj ili onaj nacin ostetiti. Baterija klasika, oko 3 dana uz klasicno koriscenje ( oko 30 min razgovora i 10tak poruka ) naravno bez gps koji pojede bateriju k'o od sale za par sati... Ne znam sta te konkretno interesuje ali ja sam generalno prezadovoljan za sada sa njim, u svakom slucaju bih ti preporucio da ga uzmes u razmatranje.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

jel mislite da je 80e realno za GPS? :unsure:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ako sam dobro procitao, miodrage je nedavno rekao da ga je pre izvesnog vremena platio oko 60-70e ali koliko mi se cini nije kod nas kupovao. Naravno, zavisi i koji model uzimas, a cene se krecu negde valjda od oko 6000din pa navise po prodavnicama sa sve garancijom

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Sta mislite koliko bi se moglo dobiti za blackberry 8300,koristen svega 15-20 dana,nigde ogreban,od opreme usb i punjac....mogu ga uzeti povoljno pa reko da vidim????
D500&E71

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Mirko BGD, sto ne pogledash Samsung i600? Juce sam malo cackao taj fon i mogu reci da je brutalan. Ova cena je malo vise nego jaka, moze ispod ruke da se nabavi nov za 200e i manje.
5130+Koss the plug....

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

iskreno i nije mi nesto, ali ako zaista moze da se nabavi za 200e i manje onda je to sasvim, ali sasvimo solidno... nema radio i integrisam GPS, al opet >200e je zaista smesno

gde to mogu da pojurim?

EDIT:

Na njega se moze instalirati win 6.1?

Odgovori