razumem ga potpuno sad sam toliko zavistan od tehnike jer sam vezan za krevet i jedva chekam kad prohodam i kad mi stigne lova sa milionera da zapalim u neku shumetinu i da odmorim par dana
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
Jovan Ducic je napisao nesto na ovaj fazon: das detetu svaku igracku koju zatrazi, ispunis mu svaku zelju i na kraju od dosade porazbija sve svoje igracke Salu na stranu, svaka cast madnessu ako je uspeo da se oslobodi zavisnosti od tehnike
Posedujem dva telefona. Prvi je Nokia 6300 a drugi je Samsung E900. Zadovoljan sam sa oba telefona ali je nokia ipak nekako bolja i laksa za rad. Samsung mi se mnogo dopao na oko i morao sam da ga uzmem. Plus: ima senzorske tastere koji se ne svidjaju svima a meni bas nekako odgovaraju i snalazim se odlicno. SonyEricsson nikada jos nisam imao.
madness dobro si to uradio ja sam pre 3 meseca prodao telefon,i od tih para kupio kera,nenosim nista imam 7650 koji bleji gajbi ali ga nepalim,mada malo me vuce da uzmem novi tel dugo sam izdrzao
evo se ja danas ponovio i to sa e90 .tj menjao sam iphona za nju.prvo mi lik trazio 80e doplate i ja reko nema i kasnije me zove,kao aj glava za glavu a ja iphon cenio 360e inace e90 je extra stanje 10min razgovora sve u fulu.
IDzO, hval drug,mada nemogu da prebolim ekran i mp3 na iphonu,ali dobro.dugo sam ga i koristio,ali opet cena je presudila,tako da mislim,da sam u velikom +
haj neka je sa srecom samo, necu reci da nema niko ali nisam primetio da iko ima e90 ( na forumu) tako da.. napisi nesto o njoj posle malo duze nosanja
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.