Kopija nokia n95
Kopija nokia n95
Interesuje me da li neko ima iskustva sa kopijom n95 made in china? Ima da se nadje za 170 do 200 evra nov. Da li vredi uzimati takav telefon?
Pa da, ima jedna mala razlika - uzmes sve ono sto cini Nokia-u i bacis u vodu i dobio si kinesku kopiju...
Uglavnom kopija od N95 nema ni Symbian, ni GPS, ni 320x240 ekran (mada je neki crappy touchscreen), ni 5Mpix kameru... Ima jos toga...
U svakom slucaju bolje kupiti neku Nokia-u ili SE za te pare nego tu kopiju - jos sam cuo da se cesto kvare, a garanciju skoro niko ne daje...
Uglavnom kopija od N95 nema ni Symbian, ni GPS, ni 320x240 ekran (mada je neki crappy touchscreen), ni 5Mpix kameru... Ima jos toga...
U svakom slucaju bolje kupiti neku Nokia-u ili SE za te pare nego tu kopiju - jos sam cuo da se cesto kvare, a garanciju skoro niko ne daje...

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- bOOdala
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
- :: Sony Xperia Z ultra
- :: Nokia 7600
Pre 5-6 dana sam se igrao sa jednom kopijom devedes' petice. Fon je kao org. na prvi pogled. Iza pise 5mpx, napred nokia n95 i tako to... slajd na obe strane. Kad sam ga upalio, zamalo nisam peglir'o... budjav ekran, budjav font, kamera-ux, dobra da gora ne moz' da bude. Smesno, mislim stvarno... jos mu rokaju cene 150e-200e.

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: