Ako budem o5 isao na tu stranu uslikacu ponovo i pogledati okolinu da vidim sta sljasti!
Slike sa mobilnih telefona
E nemam pojma!
Dole je bankina od puta a listovi cveta su i u stvarnosti bledi zato sto je pocelo da se susi!
Ako budem o5 isao na tu stranu uslikacu ponovo i pogledati okolinu da vidim sta sljasti!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert

darkado, hvala na komentaru
Vlada Zem, nije mikroskop mod
eto darkado je provalio sta je 
Posle sam napravio malo bolje osvetljenje ali baloncica je bilo sve manje i manje tako da mi se ova i ne svidja bas toliko, iako ima bas ekstra boje, i plus se vidi IKEA naziv koji je na casi koji mi se ne svidja

Koja se vama vise svidja??
Vlada Zem, nije mikroskop mod
Posle sam napravio malo bolje osvetljenje ali baloncica je bilo sve manje i manje tako da mi se ova i ne svidja bas toliko, iako ima bas ekstra boje, i plus se vidi IKEA naziv koji je na casi koji mi se ne svidja
Koja se vama vise svidja??
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- MilančeBGD
- Expert

- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Milanče, obe su slike fenomenalne, svaka na svoj način!
Ovu drugu možeš da ponudiš Ikei za reklamu, neke firme su voljne da plate ovakve stvari. Recimo, agencija Rojters dobre slike plaća $50 i više. 
● PRAVILA FORUMA ●
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- MilančeBGD
- Expert

Miškoni, hvala, pa danas sam bas razmisljao o tome, ali ne znam koliko bi bili zainteresovani za tako nesto
Bilo bi mi zadovoljstvo da je samo negde objave...
Uz malo editovanja bila bi sasvim ok
kapoerista90, pa probao sam juce da napravim jos koju ali nikako da dobijem dosta baloncica
Sto se tice posla fotografa za sad je taj posao za mene skup, voleo bih se baviti fotografijom ali za to je potrebno dosta para za dobar aparat i svu opremu.
Mozda u buducnosti se taj san i ostvari
Uz malo editovanja bila bi sasvim ok
kapoerista90, pa probao sam juce da napravim jos koju ali nikako da dobijem dosta baloncica
Mozda u buducnosti se taj san i ostvari
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- materijalmen
- Banned
- Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03
Ovo sam uslikao danas na brzaka posto je bila neka svadba a ljudi me gledali koji mi je sto slikam tudji auto!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- MilančeBGD
- Expert

- moonwalker80
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 00:07
MilančeBGD, odlicna slika sa casom i vodom, svaka cast.
Evo ja sam nesto skoro putovao malo po Evropi pa sam tu i tamo uslikao po koju slicicu. Slikane su sa D750 i sve su obradjivane pomalo, ali to nije bitno posto svi vec znamo kakve on slike pravi, meni je bilo mnogo bitnije kakva je slika sa scenskog aspekta. Primeticete da su slike malo mracnije, pomalo groteskne ali eto ja sam mislio da tako treba :)Ovo je prvi set a kasnije ce ih biti jos. Slobodno dajte svoj komentar.

Evo ja sam nesto skoro putovao malo po Evropi pa sam tu i tamo uslikao po koju slicicu. Slikane su sa D750 i sve su obradjivane pomalo, ali to nije bitno posto svi vec znamo kakve on slike pravi, meni je bilo mnogo bitnije kakva je slika sa scenskog aspekta. Primeticete da su slike malo mracnije, pomalo groteskne ali eto ja sam mislio da tako treba :)Ovo je prvi set a kasnije ce ih biti jos. Slobodno dajte svoj komentar.
- MilančeBGD
- Expert

Hvala 
Svidja mi se tvoja treca, peta, i osma slika
Svaka cast na slikama i bas mi se svidjaju sto su malo mracnije tako i treba da bude, mozda cak da su i b&w bile bi dobre.Voleo bih videti barem jednu u malo vecoj rezoluciji, ako moze ova poslednja
IDzO, koristi malo EV
Svidja mi se tvoja treca, peta, i osma slika
IDzO, koristi malo EV