Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

To je nesto na ovaj fazon:

Interaktivni vodič kroz Beograd
|||| - 16.06.2008. - 23:07
INFORMACIJA - Interaktivni izlog u Kulturnom centru Beograda u Knez Mihailovoj ulici odnedavno je na raspolaganju Beograđanima.
Na ekranu dimenzija 120 sa 90 centimetara, sugrađani mogu da pronađu informacije o dešavanjima u gradu. Pritiskom na određeno polje nedeljni program Kulturnog centra Beograda. Građani ovde mogu da se informišu o izložbama, predstavama, filmovima, koncertima i ostalim dešavanjima.
Opcija „Vodič kroz Beograd” posetioce upoznaje sa bioskopima, pozorištima i galerijama u gradu, uključujući satnicu i program a tu je i mapa koja pokazuje gde se institucija tačno nalazi. U foto vodiču su zanimljive slike grada.
Ove informacije građanima će biti dostupne za vreme promotivnog perioda od mesec dana, a nakon toga zainteresovani će moći da se informišu i o prevozu, smeštaju, zabavi, sportu, kupovini i mnogim drugim zanimljivostima na srpskom i engleskom jeziku.

http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=28135

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor - 150 miliona korisnika

14:44 | Izvor: Beta
Fornebu -- Kompanija Telenor, koja posluje i u Srbiji, objavila je danas je da povećala ukupan broj pretplatnika u svetu na više od 150 miliona.
Telenor je u prva tri meseca 2008. godine u Srbiji ostvario operativnu dobit od 15,5 miliona evra
Predsednik i generalni direktor Telenora Jon Fredrik Baksas kazao je na Danu tržišta kapitala te kompanije da je zadovoljan ostvarenim rezultatom pošto je pre godinu i po Telenor imao 100 miliona korisnika.
Baksas je kazao da su u 150 miliona uključeni pretplatnici svih podružnica i pridruženih kompanija, a značajan porast je ostvaren na tržištima Pakistana i Bangladeša.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operater na svetu, a u Srbiji je na drugom mestu sa tržišnim udelom od 39 odsto i 2.987.000 korisnika.

http://press.telenor.com/PR/200806/1229151_5.html
iPhone 6 Plus

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

EXPO i INTRO centar

Slika

EXPO centar predstavlja deo Telenor brenda, radno okruženje i sponu u komunikaciji kompanije sa zaposlenima i eksternom javnosti. Ovaj centar pruža mogućnost za održavanje poslovnih sastanaka, predstavljanje različitih projekata, održavanje konferencija za novinare, seminara, edukativnih radionica, umetničkih izložbi, koncerata, dobrotvornih dešavanja, projekcija, snimanja i živih nastupa.

Uspešnom primenom norveškog modela, Telenor u Srbiji je trenutno jedina kompanija Telenor grupe, osim one u Oslu, koja ima ovakav prostor.

Opsirnije informacije, fotografije i detalje o tehnologijama koje su primenjene u konceptima uredjenja EXPO i INTRO centra mozete pogledati na: http://www.telenor.rs/?section=about&page=5732
iPhone 6 Plus

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Ima se moze se :lol: ovi telenorci zive na visokoj nozi ajde uplatite nam koji dinar kredita stipse jedne ,smanjite malo te cene samo spucavate novce u te nekretnine :D ocete se vi baviti nekretninama ili mobilnom telekomunikacijom a sta vam vise kesa daje :lol:
lepe gajbice jel tu treba da nas privodite muvate ovo ono :D :lol:
jel ovo van gogovo uvo :lol: :lol: :lol:

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Brate ovaj telesmor ce da izgradi novu drzavu sa poslovnim zgradama i parkovima od nasih para
dok nam daje ukleto bedne promocije i cene na visokoj nozi :cry:

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Tvoj 069 broj
Od sada možete i stvarno videti koliko vam dobro stoji izabrani 069 broj!

Pomoću aplikacije Tvoj 069 broj možete napraviti svoju vizit kartu sa Vašim novim brojem.

Opsirnije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=5759
iPhone 6 Plus

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Glupost... totalna glupost... i bespotrebno trošenje para dok škripi na drugim mestima... bolje da ste poradili na proširenju HSDPA mreže... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

svaka čast. Sve gluplje i gluplje. samo nemojte zaboraviti da izbrišete 069 broj kad vam ga oduzmu 8)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Hm, Daddy Yankee, opet bespotrebno zlonamerno ciljano razmisljanje... Mozete li pokazati malo konstruktivnijeg stava? Bilo bi zdravo za tok komunikacije u okviru foruma.

@Akki: Na prosirenju mreze se intenzivno radi, ali to ne znaci i da cete ga istog momenta kada nastane u odredjenom delu mreze, Vi licno osetiti.
Nevezano sa tim, uvek je pozeljno da operater uvodi nove servise, mogucnosti, ili opcije, koliko god ih neko ocenio kao lose ili dobre.

Misli lepse. Vidi dalje. :)
iPhone 6 Plus

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Stvarno ne vidim svrhu ove "usluge". Cemu ovo sluzi? :? Totalno beskorisno. :P :P :P :P :P Barem da lepo izgledaju templejti, pa 'ajde.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Kada ce ovi iz Telenora nesto konretno i korisno smisliti.Samo budalastine :dry:
A najveca je greota sto me prevarise pa pa uzeh fon na ugovor,2god. :dry:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

djuice@rs, Uh, znam kako se radi na proširenju mreže... nažalost upućen sam mada bih više voleo da nisam pa da prodje ta Vaša priča... slično kao što vip radi na proširenju... Što se tiče drugog dela posta slažem se u potpunosti to je jedan od razloga što vam je marketing na forumu ( u ovom obliku) dozvoljen da bi se korisnici bolje upoznali sa novim uslugama ma kakve i koliko korisne bile...

A Daddy Yankee, malo preteruješ sa svojim postovima... molim te da to više ne radiš... :)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Primera radi, pre izvesnog vremena 3G/HSDPA signal dostupan je i u Kragujevcu, a postepeno ce se prosirivati i u drugim mestima.
Mreza mora funkcionisati pouzdano, GSM kao i 3G, iz tog razloga pustanje signala u rad (koji je Vama, kao korisniku jedini parametar da taj operater zaista "nesto radi" sa mrezom) je tek poslednja stavka koja dolazi nakon instalacije i optimizacije kompletne nove infrastrukture koja predhodi tome.
Nadam se da ce buduca prosirenja HSDPA signala obuhvatiti i Vas. ;)
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Daddy Yankee napisao:samo nemojte zaboraviti da izbrišete 069 broj kad vam ga oduzmu 8)
mislio sam da ne zaborave da ga izbrišu sa onog programa za vizit karte :lol: :lol: da ostane samo 062 i 063
djuice@rs napisao:Hm, Daddy Yankee, opet bespotrebno zlonamerno ciljano razmisljanje...
to sam exskluzivno rezervisao za telenor 8) 8)

djuice@rs napisao: Nevezano sa tim, uvek je pozeljno da operater uvodi nove servise, mogucnosti, ili opcije, koliko god ih neko ocenio kao lose ili dobre.
Pa uvedite nešta što se može nazvati uslugom, neke dobre telefone u prepaid ponudu, bolje nego što ih sad imate (ups,nemate ih) a ne ovako neke usluge koje ne mogu biti zanimljive djetetu starijem od 4 godine.
Akki napisao:
A Daddy Yankee, malo preteruješ sa svojim postovima... molim te da to više ne radiš... :)

kako ti možeš reći da im je glupa usluga, a ja ne mogu?? pusti i meni to zadovoljstvo 8) ;)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Daddy Yankee, Možeš i ti reći da je glupa ali je nepotreban komentar za oduzimanje 69 prefiksa... to je problem :)

djuice@rs, to što pričate je lepo za malog Žikicu koji nije upućen u materiju, na ovom forumu ima korisnika koji znaju više o tematici nego velika većina zaposlenih u Vašoj cenjenoj firmi, pa bi bilo lepo da to skapirate i prestanete da dajete informacije ala korisnički centar jer je moram priznati malo smešno...

A što se tiče HSDPA signala, realno, ne bih ni pominjao to da se Vaš direktor nije hvalio kako ćete preskočiti 3G i uvesti 4G jer ste navodno to počeli da primenjujete u matičnoj zemlji... A o pokrivenosti nema potrebe pričati, nalazim se u Beogradu ako je to problem pokriti onda ćete celu Srbiju pokriti za 15 godina i možda se i ispuni predskazanje cenjenog dirketora čije ime zaboravih da ćete uvesti i 4G... :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Boze, ovakve gluposti se ni Telekom nije jos setio, nadam se da nece kopirati jer je zaista budalastina svoje vrste u pitanju. Pa ko radi tamo u tom Telenoru?
djuice@rs, ti vec posecujes razne forume, dolazis u kontakt sa mnogo korisnika... Ne znam tvoju funkciju u kompaniji, ali mogao bi da im preneses mnoge nashe stavove, da se neke nashe ideje realizuju i sl. Inache bio sam na onom delu Telenor sajta gde se kao mogu dati neke ideje, zivo me zanima da li ce to da se uvede... konkretno napravio sam im FLAT tarifu... 10 soma mesechno, ali da se otkines od priche, poruka, neta i svega drugog. Verujem da ce dosta ljudi biti zainteresovano. Poenta i jeste bila da ne bude jeftino, ali ipak da bude dostupno.
Inache od Telenorovih tarifa cenim jedino Prenesi, ne znam iz kog razloga je Telekom to ukinuo u MIX-u, ali ta tarifa jedino nesto vredi. Kad bi je spojili sa kontakt+ i napravili meshavinu te dve tarife, to bi bilo pun pogodak zbog kojega bih izneverio svoja nacela o prepaidu, i presao na postpaid. Nazalost mislim da cu jos jako dugo da cekam za tako sto.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

djuice@rs ili admine sa telenor foruma nemoj da agitujes vecito znamo da voles svoj kombinat ali pusti nas koji smo potrosaci da necemu damo komentar bio negativan i pozitivan vi to morate da trpite jer vi od nas zavisite a ne mi od vas
telenor je skup, mreza vam se raspada ,naplacujete sve sto se da ,ova aplikacija sa 069 brojem je zaista bez veze kao i jos neke u vezi sa tarifama vi kako ocete ali muserija je uvek i jedino u pravu :P :lol: :wink:
poslusaj miodragov pocetak ovoga posta iznad mog kao i jos neke predloge uradite nesto zaista pamentno vise, posle gotovo 3 godine odkada je telenor dosao

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Da se nadovezem na sigi-ja, da li vam je palo napamet da uvedete neke nagrade za verne korisnike koji su kao ja vasi korisnici deset i vise godina, na primer da mogu da kupe telefone 50% jeftinije ili da svakog meseca dobiju odredjeni besplatni broj minuta i sms-a vise, zavisi koji paket koriste recimo 50% od pakteta koji koriste?

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

moja sestra rodjena od 99 nesto malo pre borbandovanja ima isti broj o63 eno ga voli jos malo pa ce mi ovo biti jubilarni 1000 put da ja nju ubedim da batali vise telenor rekao sam joj ja da cu ja ja uzeti telefon u koji upre prstom makar i vertu :lol: i naeka uzme koji oce mrezu bilo da je lelekom ili vip ili jednog i drugog neka uzme i bel koji oce ili vip koji oce sve cu da joj platim ja leba nejao vode nepio ali nece zaljubila se u njen telenor broj ja ludim kad moram da joj uplatim svaki treci dan dopunu nece na post pejd jer se boji da ce da izgubi broj
a recimo ona i milioni drugih nisu parice zute dobili od telenora kontam po mojoj slobodnoj proceni da je taj broj tezak bar jedno 5 godisnjih plata operatera koji radi u telenor CC koji debelo naplacajuju :x :angry: probacu jos koji put da je odvucem od bacanja para kad to uradim mogao bi da konkurisem za posao u vip ili lelekomu :D :lol: :D

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Ja prelazim sa telenora na mt:s jer mt:s trenutno 5-6x puta jeftiniji i povoljniji sa tarifiranjem + f&f + omiljeni broj + bolje promocije + ...

Odgovori