iPhone 2G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
treba da mi stigne iphone iz amerike po ceni od oko 300 - 350 usd, sto je dzabana kad se uporedi sa nasim lopovskim cenama 
e sad, mene interesuje da li SVAKA verzija sljaka kod nas, prvenstveno mislim na hardver, ono quad band, tri band... znaci moje pitanje je da li ce moja tetka koja je tantus za tehniku moci da ode u prodavnicu i da kaze dajte mi iphone ili ce morati da govori neke tehnicke karakteristike ( ako dodje do toga bacio sam pare
)
sto se tice softverskog dela, BT i dalje ne sljaka - tacno ili ne?
mms, gprs - kako stoji sa tim ?

e sad, mene interesuje da li SVAKA verzija sljaka kod nas, prvenstveno mislim na hardver, ono quad band, tri band... znaci moje pitanje je da li ce moja tetka koja je tantus za tehniku moci da ode u prodavnicu i da kaze dajte mi iphone ili ce morati da govori neke tehnicke karakteristike ( ako dodje do toga bacio sam pare

sto se tice softverskog dela, BT i dalje ne sljaka - tacno ili ne?
mms, gprs - kako stoji sa tim ?
HTC Desire S
Ja stavio Tp Link AP na ADSL i sve radi do yaya, bluetooth ti uopste ne treba. Pravo da vam kazem i volim sto ne moze nista da posalje jer kad vide spotove, mp3 na Iphone odmah krece moljakanje ajd posalji i slicno. Ovako, kazem ne moze i cao
Ja zadovoljan sa telefonom, necu sigurno da ga menjam skoro

Ja zadovoljan sa telefonom, necu sigurno da ga menjam skoro

Spyker, (a naravno i ostali sa iskustvom iphone-ostali plejeri
), mogu neke paralele sa kvalitetom mp3 zvuka, iphone-n91-w950-n82 (naravno sa tim tvojim Zenh.sluškama, ja ono što sam slušao sa fabric je blagi užas). Btw, ne znači mi ništa poređenje sa Ipod, pre sa Iriver, Creative, thanks 

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ja sam juce probao zvuk na Iphone 4gb sa mojim Pioneer slusalicama i odmah uporedio sa N73 ME i nokia se malo bolje i lepse cuje.Definitivno sam se razocarao u ovaj telefon.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Baš me taj zvuk sa drugim sluškama zanima...
Sale_M, thanks za info, djalf, ne beri brigu za kvalitetnije slušalice
Još 1 pitanje (nemam vremena da sad pretražujem iphonesrbija, btw OK je sajt
), da li postoji u samom Iphone (ne verujem) ili neka app koja "radi" nešto slično kao Nokia "Active standby" sa "Upcoming notes" 
Sale_M, thanks za info, djalf, ne beri brigu za kvalitetnije slušalice

Još 1 pitanje (nemam vremena da sad pretražujem iphonesrbija, btw OK je sajt

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
mitar-nk, kasno Marko na Kosovo stiže, tj. teško da ćeš još negde uspeti da nađeš stari jer je počeo da se prodaje 3G, a dotični samo uz ugovor na 2 godine, prema tome samo ako požuriš i eventualno negde ima stari.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
ajde, posto vidim da se razumete u iPhone 8 gb, da li bi neko bio ljubazan da mi kaze kako da dodjem do njega za neke normalne pare, tj. gde mogu da ga kupim da mi radi normalno... p.s. - kad sam rekao normalne pare, mislio sam na to da me zbunjuje kako pise da se negde prodaje za oko 300, a negde i za 600evra...!
HVALA UNAPRED
HVALA UNAPRED