Polovni 5610 za novi K770
Polovni 5610 za novi K770
Narode, molim vas za komentar, vredi li menjati polovnu 5610 za novi K770? Da budem iskren jedina stvar koja mi neodgovara na 5610 je to što je slajder, pošto mobilni prilično koristim za slanje poruka, a slajder nije baš u prednosti po tom pitanju u odnosu na klasične monoblok aparate.
Ja ti mogu toplo preporučiti SE K770! Moj drug ga ima i zadovoljan je izuzetno. Moji utisci: izuzetno kvalitetno napravljen, vrlo lijepog dizajna, baš moćno i šmekerski izgleda. Displej vrlo kvalitetan, softver prilično brz (za SE), kamera odlična. Tastatura je vrlo prijatna, a izbačeni tasteri vjerovatno pomažu prilikom kucanja. Mislim da je to dobar posao, ipak polovan telefon za nov, ista rezolucija kamere, kvalitet sličan, jedino je, mislim, video zapis lošiji na SE.
Nadam se da sam ti pomogao da odlučiš, a ako imaš još neku dilemu ili bilo šta što te interesuje, piši!
Pozdrav!
Nadam se da sam ti pomogao da odlučiš, a ako imaš još neku dilemu ili bilo šta što te interesuje, piši!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Menjaj!
O5 ces dobiti telefon koji ti vise odgovara, a odradjujes zamenu staro za novo sto je sigurno +!
O5 ces dobiti telefon koji ti vise odgovara, a odradjujes zamenu staro za novo sto je sigurno +!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
mirzoni1, da li postoji ili ne je mozda tema za diskusiju, ali to apsolutno nije razlog da se ponovo otvara tema stara vise od 2 godine (28 meseci da budemo precizni)
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB