Zato sto volis da lazes...
Lagao si i za iphone, i za ngage, i za n95, i n93i, ko zna da li je tvoja ta n82 sa kojom si se slikao...
Ove ostale 250% nemas tako da mozes da ides da baronises na neko drugo mesto.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Pazario sam Samsunga D880 dual sim, preko paketa u tehnomobilu. D880+ digitalni fotoaparat (isto samsung) 7 megapiksela za 13k dindzi i paket mix 500 na dve godine.
Nije mi problem da okacim, a znam da necete vjerovati i kad okacim, tako je bilo za ajfon na bureku. Ljudi jednostvano ljubomorni shto dijete od 14 god ima vishe mobilnih telefona nego oni za zivota. Okacicu sve na gomilu, i napisacu pored crknite od ljubomore, a ali ako mi budete vjerovali evo glava.
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
evo predlog, okaci slike te nokije n-gage, n82 i tog vertua, a neka sve bude slikano na naslovnoj nekih dnevnih novina skorijeg datuma, ali da se vidi datum.
uradi to, i niko normalan ti nece A reci.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Decko pocinjes da ides na nerve mnogima na forumu sa tim tvojim preterivanjem imam ovo imam ono! Uzmi bre okaci slike i kefalo ti je lepo obasnio kako da odradis i zavrsi posao! Bzvz se otezes i pametujes bez razloga!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.