zeznuo sam qtek 9100

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

sta se tice tutorial na temu update sa wm5 na wm6 postoje preko 20razlicitih verzija wm5 i wm6 i nisu postupci update za sve htc modele isti za svaki model postoji odredjena procedura pre nego sto se flesuje takodj moram da kazem sto se tice postoje verzije wm6 pravljene i original htc. Svako ko malo bolje poznaje htc telefone zna da postoje razlicite verzije wm5 i wm6 znaci postoje original verzije koje izdaje provajder i htc a naravno to su ljudi koji su sve to doradili i napravili svoje verzije sa novim detaljima i ubacili lepse ikone i aplikacije za brze izvodjenje procesa i rada telefona...itd. Za svaki model od htc-a 9090 ,9100.9000.9600..itd nisu iste mogucnosti i izgled wm6 tako da nemoze se opisati wm6 jer nije isti za sve modele. Koliko ja znam dosta htc modela i nemozes da ugasis dok neizvadis bateriju vec samo noviji modeli od 9100..pa nadalje se gase kad zadrzis dugme za paljenje. Prednosti sestice su lepsi meni i izled kao sto sam rekao zavisi koja verzija na primer za qtek9100 najlepsa je wm6.1 proffesion htc tytn verzija napravljena od strane jednog covaka savrseno radi i brza je, imate velik sat i ikone na dodir,ubacen je novi office novi audio i video playeri i ostali alat da nemorate da trazite dodatke po net i sve savrseno radi....najveca mana sestica je brzo praznjenje baterije zbog velikog broja aplikacija...itd zato vas molim da nepricate da sestica nije dobra jer je savrsena ako se nadje dobra verzija i naravno nije ista za sve modele htc ...pozdrav od gsmhackera. :lol: :D

Biber
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 02. Jul 2008. 21:09

Post od Biber »

Eh prvo da vas sve pozdravim i pohvalim jer koliko do sada vidim ovaj forum je bas extra i ima dosta infromacija iz prve ruke :)
E a sada da vam ispricam svoju muku sa Qtek 9100.
Nisam ga koristio jedno mesec ipo dana bla bla bla selidba ovo ono....
I na kraju kad sam ga ukljucio nomalno je digao sistem pokazao da imam jedno 50 propustenih alarma(inace sam ga koristio i kao budiljnik svaki dan) i onda se smrzao,nista se nije moglo ukljuciti.Ok onda sam ga fizicki resetovao,izvadio bateriju i vratio nazad.Kontam da je baterije skroz prazna i ja ga nakacim na punjac (dobio sam ga uz Blackberry 7100 koji isto pashe na Qtek 9100 i koristio sam ga non stop i provereno radi posto uspesno puni i BB 7100)...posle pola sata reko da ga ukljcim vec ima dovoljno snage da se moze podici sistem kad ono i dalje nece,pipnem punjac a on hladan,uopste nije punio bateriju.Ok prikljcim ja Qtek na PC da ga puni kad ni tamo nece.Ja sad kontam da je crkla baterija.Da li sam u pravu i ako jesam gde bih mogao da nadjem novu bateriju u Novom Sadu ili nekako pouzecem iz Beograda i naravno koja je lova u pitanju?

Hvala na pomoci :)

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

Baterija oko 25eur kod mene original za 9100 ..Novi SAd...gsmhacker.Ako ti treba ostavi na pm broj telefon pa cemo se cuti. :smutny: :smutny: :smutny: :smutny:

Odgovori