MTS jos 1200 sms-ova!!!???

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Ux,extra - idem da qpim josh dwe kartice...

:D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Mene *103# uvek iznenadi, imam uvek mnogo vishe nego sto mislimd a treba da imam. Hvala mt:s-u na onoj proslogodisnjoj promociji, to se zove dobar posao. Kad ce sledece nesto da pa'ne?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

kad počne vip 8)

monk
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Apr 2008. 02:45
:: Nokia E61i

Post od monk »

VIP ce krajem jula da kaze da je akcija produzena dok se ne potrose svi besplatni SMS-ovi! To je moja pretpostavka, pa sad... :wink: :wink: :wink: :wink:
Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

monk i ja to ocekujem, vip i mt:s su ok uvek imaju prihvatljive promocije pa i cene a telenor uvek ogranicava i ponizava :unsure: :smutny: :uhuh:

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

telenor je najskuplji i ne zanimaju ga promocije i izgleda da se bazirao na korisnike koji nemaju predstavu kolko košta cijena minute, koji paket imaju i slično, samo ponosno kažu da su postpaid 8)

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Slazem se u potpunosti Daddy Yankee. Telenor definitivno racuna na neupucene korisnike, kojih ima jako puno, tuzno je sto znam masu ljudi koji su na tarifi standard i nemaju pojma da im tarifiranje 60+1 i nemaju pojma da postoje tarifni paketi... Dok je tako telenor ce cvetati. Inace od danas sam presao sa telenor prepaid => mt:s prepaid, mt:s se potrudio i dobio me :P
Inace u mom imeniku ima barem sedmoro koji su u zadnja 2-3 meseca sa telenora presli na vip ili mt:s, ja imam telenorovca u imeniku skoro isto kao vipovaca a mt:s oko 75% ali stvarno :o

Odgovori