Koji telefon imate?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Koju marku telefona koristite?

Nokia
247
56%
Sony Ericsson
104
23%
Samsung
40
9%
Motorola
17
4%
Benq-Siemens
7
2%
Drugo
30
7%

Ukupno glasova: 445

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Da. Nek prosto napravi sliku, svih telefona zajedno, datum je skroz nebitan. Ajde, za N82 jos i da poverujem, N93 takodje, vertu malo sumnjam, ali hocu da vidim tu Ngage. I nije to ljubomora, vec prosto normalna reakcija na patoloskog lazova :P
Nokia E71... Elegant, but deadly

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Vlada Zem, tako je...
A sto se tice doticnog clana, te price da ima ovo i ono... Govori samo jedno da kad je imao kaznu, u to vreme je imao svoj iPhone(kao imao) i onda je dolazio sa nokije 6600 da spamuje po forumu, ko je lud da pored iPhone i onolike tastature na ekranu i onolikog ekrana, da dolazi sa 6600 :shock:
Da ne pricam kako je doticnom ispao iPhone sa 5m(tako nesto je bilo) i samo se isprasnjavio :lol:
Kad je trebao da okaci sliku to nije uradio kao i sto sad ne radi, a i moze da nakupi telefone i slika i kaze ovo je moje.

Voli da bude u centru paznje posto u svojoj CG ne moze to izgleda... Posto je provaljen na bureku i posto je tamo "pokupio sve simpatije" sa njegovim review o n93i i iPhone :lol: resio je da dodje na novi forum i da malo bude u centru paznje, i malo da nervira sve ostale.
Najbolje da ignorisete njegove komentare i kraj ;)

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

aj postavi linkove za taj njegov review . bash mi se nashto smeje . :lol:
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ma ako hoce neka i pozajmi telefone ali neka barem ne spamuje forum vise sa tim svojim preterivanjima!
O onoj "nabudzenoj" Ngage prica mesecima u nazad, a nigde slike kao dokaza da je nesto uspesno odradio na njoj!

A review mora da je profesionalno odradjen! :lol:

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Mozda je grubo, i u normalnim okolnostima, ja bih bio protiv, ali pisanija ovog i ovakvih clanova remete atmosferu na forumu.
Ovdje se dolazi, da se razmjene iskustva, i nauci nesto novo, ali sigurno ne da se iscitavaju gluposti bez granica.

Ja bih mu ostavio 10 dana da okaci slike, a onda bi napravio sugestiju moderatoru.

Ovo je mjesto za opustanje , a ne za zivciranje.
Niko nije duzan, a ni voljan, da trpi necije bubice..
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

kefalo, u potpunosti se slazem sa tobom! :wink:
10 dana da kaci slike, a ako ne ban i ajd zdravo! :P

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

shto ste toliko ljubomorni? Postavicu slike, shta je problem, u toku dana...

Izmenio Miškoni:: Povedi računa o rečniku!
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Go go go... :) Kaci :D da vidimo i to cudo... :) Nismo ljubomorni, samo malo grumpy sto ljudi lazu toliko :P Al ako okacis sliku, mudro cu ucutati.
Nokia E71... Elegant, but deadly

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Niko nije ljubomoran nego dosta je bilo pametovanja po forumu i hvalisanja vreme je da se vide dokazi i naravno izmedju ostalog sta je odradjeno na onoj "nabudzenoj" Ngage!

Izmenio Miškoni! :uhuh:

Leonel
Mobil fan
Mobil fan

Post od Leonel »

evo je gagica. N93 je zamjenjen za 8910, pa ako mi vjerujete u to, postavicu slike 8910 :wink: Ako vjerujete, svaka cast, ako ne :| A imam i slike od kad sam imao N93i. Veru sam postavio, on nije prodat`, i ostaje mi N82 da postavim, postavicu cim mi naleti neshto da slikam.

Slika

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Nisi prikazao izmenjeno osvetljenje i ugradjen novi zvucnik! Ako se dobro secam rekao si da si to nabudzio! Potkrepi slikom!

Leonel
Mobil fan
Mobil fan

Post od Leonel »

Zvucnik, nije fiksiran slika cu ga .

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Leonel, rekao si jos pre otprilike mesec dana da ces ugraditi zvucnik u fon i na kraju truba! Ti mozes da okacis posebno sliku zvucnika, kamere... ali ti si samo laprdao u prazno jer nisi nista odradio na Ngage, hvalio si se na sva zvona! Tako da bolje ti je da cutis i ne brukaj se ovde po forumu!

Izmenio Miškoni...

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Leonel, :lol: :lol: :lol: lik si do dzadze...mislim, mashta moze swashta...

-Ofarb'o si ga swaka chas' :lol: :lol: :lol:

:P

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Leonel, danas je devet dana jos ostalo.

Ja sam ti fino napisoa sta bi trebalo da uradis, slikaj sve tvoje bjesne masine na jednom mjestu, jednoj slici....

A ne sad fore, nemam vise ovu zvijer, sad imam neku kantu, znas mjenjao sam jer sam inteligentan.
Znas da ce neko da ti povjeruje da mjenjas fonove, sedimcno, i to jos svaki prostudiras, nema , znalac si za svaki....

I lakse sa tim jezikom :P .....
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Leonel
Mobil fan
Mobil fan

Post od Leonel »

mijenjam ih kad gof stigne, shta je tu problem? Mozda vam je malo krivo, a? A ako je do N93 problem, hocete li da me banujete ako je ne bude na slici? Jer onda mozete slobodno omdah da me banujete. Znaci na slici ce da budu N82, N-Gage x2 ako dodje druga sa popravke, Vertu, 8910. Ako neshto naleti, pa uzmem bicete obavjeshteni. Ali ne vidim zashto ljudi nebi vjerovali? Znaci, covek shteka pare, skuplja, kupuje, mijenja, pravi kolekciju... Vama je problem, sam shto kad sam bio 3pu da cu da napravim fap mashinu od N-Gage-a, pa nisam uspio a i vi se bili napalili na to svi, onda kad nisam uspio, ljudi se osjecaju iznevjereno, prevareno. Bash bezveze. Evo priznajem osim zvucnika, nesiam nishta uradio. Niti cu jer je to-manje vishe neizvodljivo. U pravu ste bili. Ali mislim da ste me rano napali? Zashto bih vas lagao, shta je poenta?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Aha mislis ako pozajmis od nekog, tj. ako nadjes jos neki telefon od nekog ...
Ma ti imas samo taj jedan ngage, a ove ostale ko zna gde si pokupio.Nema potrebe niko da bude ljubomoran na tebe, nego ti to zelis da neko bude ljubomoran.
Poenta svega je da budes u centru paznje, tako skupljas telefone i slikas i pricas da su tvoji telefoni, pa mogu ja uzmem od nekoliko ortaka i slikam i kazem evo mojih telefona, i u cemu je poenta??
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Leonel
Mobil fan
Mobil fan

Post od Leonel »

Ne znam. Kako da vam dokazem da je to moje, ne znam. Vi recite. Rekli ste da stavim pored dnevnih novina, stavi cu. Ali znam da mi necete vjerovati ni tada. i shta sam postigao?

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Slikaj se i ti pored njih :lol: :lol: :lol: Vidis bOOdala, avatar 8)

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

Kakvi ste vi likovi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Leonel, sta mene briga dal je to tvoj telefon il ne, sto se ti tako dokazujes s tim?

Zaključana tema