MAIN FS i CUSTOM
MAIN FS i CUSTOM
Molim sve osobe velikog srca, ako mogu da mi pomognu oko ovih stvari. Ove tri stvari trebam da skinem, ali nemam pojma ni gde da ih trazim, a kamoli da ih skinem. Ako bi neko mogao da mi prikaci link sa kojeg mogu da ih skinem, bio bi mu vrlo zahvalan. sab88
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
sab88, A kako da mislis da ce neko pomogne kada nisi napisao o kom telefonu se radi? 
Ako zelis pomoc potrudi se da napises konkretan model telefona i sta pokusavas da uradis.
Mislim da ucesnici foruma jos nisu razvili telepatske moci.
Edit: Sada vidim da si u drugoj temi pisao o svom problemu sa displejom K750. Svejedno je trebalo da ovde napises o cemu se radi ili da nastavis pisanje poruke u istoj temi. Ovde ima dosta ucesnika foruma tako da tesko da mozemo svi da pamtimo da je "sab88 onaj sto ima problem sa k750 i displejom".
Pogledaj ove teme:
viewtopic.php?t=9840
viewtopic.php?t=11453

Ako zelis pomoc potrudi se da napises konkretan model telefona i sta pokusavas da uradis.
Mislim da ucesnici foruma jos nisu razvili telepatske moci.
Edit: Sada vidim da si u drugoj temi pisao o svom problemu sa displejom K750. Svejedno je trebalo da ovde napises o cemu se radi ili da nastavis pisanje poruke u istoj temi. Ovde ima dosta ucesnika foruma tako da tesko da mozemo svi da pamtimo da je "sab88 onaj sto ima problem sa k750 i displejom".
Pogledaj ove teme:
viewtopic.php?t=9840
viewtopic.php?t=11453
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB