smanjena ponuda
damazz, idi u prodavnice i pitaj koja je cena K850 jer ovo su zvanicne cene koje moraju da prikazu zbog poreza, carina i ostalih dazbina, a kad odes licno mozda ces dobti cenu koja je mnogo manja od ovih ovde postavljenih!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
bilo bi fino, da onaj ko je kupio fon, zaobilaznim putem, na ovoj temi napise koliko je placen, jer je sa ovakvom politiko cijena, cijenovnik na MS-u totalno beskoristan.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Evo recimo n73 za koji ovde pise da je oko 245 moze da se nadje bez problemaza 190 a n95 8gb ima za 430 primera radi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Sale_M, cekaj jel "ta"(190e) cena kad odes licno u tu prodavnicu koja ga po cenovniku MS prodaje za 245e? Ja sam na pocetku zvao prodavnice telefonom(posto nisam iz BG) za par modela i govorili su mi cene ko na sajtu, ali to je bilo na pocetku ove frke, mada vidim da u "Halo oglasi" moze da se nabasa na neke prodavnice koje prodaju nove telefone sa dobrom cenom kao fizicka lica.
5130+Koss the plug....
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Masterokrata, -Ne,nego sam mislio na prodavnice koje se ne reklamiraju na MS,mada nisam bas siguran da su u svim prodavnicama koje se reklamiraju ovde u stvarnosti cene ovolike.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Pa razmislite malo.....Cene su stavljene toliko,jer se radi izbegavanja frke,određeni broj aparata vrti po radnji kao legalni.....a kad se pojaviš lično (i ne deluješ sumnjivo) onda lepo dobiješ fon ispod žita po boljoj ceni...eto mudrosti
Više se definitivno ne može osloniti ni na jednu cenu bilo gde zvanično objavljenu,osim od privatnih lica po oglasima....Čak i oni na buvljaku reklamiraju nove aparate kao polovne,da ih ne bi ganjali

Više se definitivno ne može osloniti ni na jednu cenu bilo gde zvanično objavljenu,osim od privatnih lica po oglasima....Čak i oni na buvljaku reklamiraju nove aparate kao polovne,da ih ne bi ganjali

ljudi
da li ja opet uobrazavam neke stvari, ili se meni cini, bar kad gledam oglase, da su fonovi, u unutrasnjosti, jeftiniji nego u Beogradu.
Konkretno, kada sam obavio razgovor u Lo..c Sh..u E51, bez fiskalnog mi je nudjen za cirka 230 evra.
Dok npr. N82 u Bgd, kosta oko 340, a na forumu, vec citam, da se u gradovima u unutrasnjosti nudi za 310.
Razlika nije narocito velika, ali pokazuje neke tendencije.
Kakva su vasa saznanja.
Npr.za koliko se sad moze nabaviti W960 ili e51, naravno novi u Bgd-u.
da li ja opet uobrazavam neke stvari, ili se meni cini, bar kad gledam oglase, da su fonovi, u unutrasnjosti, jeftiniji nego u Beogradu.
Konkretno, kada sam obavio razgovor u Lo..c Sh..u E51, bez fiskalnog mi je nudjen za cirka 230 evra.
Dok npr. N82 u Bgd, kosta oko 340, a na forumu, vec citam, da se u gradovima u unutrasnjosti nudi za 310.
Razlika nije narocito velika, ali pokazuje neke tendencije.
Kakva su vasa saznanja.
Npr.za koliko se sad moze nabaviti W960 ili e51, naravno novi u Bgd-u.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
Sta se desava sa ovim cijenama, kakva je ovo papazjanija, npr. e71 je do prije 2 dana kostao 340 a sad 390.
Koliko znam dinar nije ojacao, vec naprotiv.
Da to nije bilo trenutno opustanje radnji, pa smo u momentu imali realne cijene, da bi ih neko opet klepio po usima, tj. pozatvarao par njih pa sad opet imamo strahovladu
Koliko znam dinar nije ojacao, vec naprotiv.
Da to nije bilo trenutno opustanje radnji, pa smo u momentu imali realne cijene, da bi ih neko opet klepio po usima, tj. pozatvarao par njih pa sad opet imamo strahovladu

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- DukeofSerbia
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
- :: ZTE V987