Da li iko ima ovakav problemcic?
Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Od kako sam apdejtovao sw ne radi mi opera mini kako treba! Kada treba da se pokrene da radi treba joj nekih minut i po, a kada se gasi blokira pa moram da izadjem sa crvenom slusalicom! Probao sam i da je uniinstaliram pa ponovo da je nabacim ali o5 je isto!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Pa jel' baš toliko tanak? Čuo sam da je na N95 isto, što se i može zaključiti, ali nisam znao da je i N82 toliko osjetljiv...
P. S. Dexter je kul serija, gledam je ovih dana!
Pozdrav!
P. S. Dexter je kul serija, gledam je ovih dana!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Paaa,ja sam cuo da mu se moze lako ogrebati ona plastika,ali to je nesto drugo.Ja sam probao koloko je osetljiv ekran!!!Ovako:znas kada malo pritisnes TFT ekran onako se boje sve muljaju?,E a N82 ima zastitnu plastiku preko ekrana tako da kada pritisnes preko plastike,polako pritiskaj dok plastika ne dotakne ekran i dok boje ne pocnu da se muljaju,tako mozete od prilike videti koliko je cvrsta ta plastika preko ekrana,i onda zakljucite dali smeta ili ne ako se sedne na tel!
Cya
E,i jos nesto!Za koju nedelju putujem,da li neko zna gde mogu da uplatim internet za mob u slucaju mts'a,da bi mogao da koristim GPS?!?!?E,i da li tacno znate koje se sve drzave nalaze u NOKIA maps,nesto sam trazio,nasao sam Srbija,Slovacka Slovenija,...ali...nema Francuske i UK i jos po neke!?
Tek sam sad provalio!!!Znate pevacicu Estelle?U njenom spotu pesme No Substitute Love,u nekoliko scena se pojavljuje N82!
Cya
E,i jos nesto!Za koju nedelju putujem,da li neko zna gde mogu da uplatim internet za mob u slucaju mts'a,da bi mogao da koristim GPS?!?!?E,i da li tacno znate koje se sve drzave nalaze u NOKIA maps,nesto sam trazio,nasao sam Srbija,Slovacka Slovenija,...ali...nema Francuske i UK i jos po neke!?
Nemoj da uzastopno postujes poruke nego koristi opciju IZMENI i onda sve povezi u jednu poruku! 
Drugo ne treba ti internet da bi koristio GPS!
Drugo ne treba ti internet da bi koristio GPS!
-
kayser_soze
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sub, 28. Jun 2008. 20:55
Evo pridruzih se i ja klubu vlasnika.
Koga zanima, moze se na mts paket kupiti kod ovlascenog nam zastupnika. Retko ko to zna, jer se ne reklamiraju... Za razliku od onih u megastores-u kod arene, koji na sva zvona zvone kako ga imaju u ponudi a ne postoji u stvarnosti. Dva puta sam bio i vracao se kuci praznih ruku. I ne javljaju se NIKAD na tel, nego moras licno da se cimas do tamo da proveris. Valjda idu na to da kad si vec tu pazaris nesto drugo.. (molim moderatore da shvate ovaj izliv besa, mislim da mi kao potrosaci treba na ovakav nacin da stitimo jedni druge, kad to vec ne radi nadlezni (verovatno korumpirani) organi).
Elem, par pitanja:
1. Jel moze neko da mi na pp posalje link za operu
2. Dobio sam HS-43 slusalice, i provalio da ne mogu sa njima da prelazim sa pesme na pesmu. To sam bez problema radio dok sam imao 6230i. Da li je moj handsfree defektan, ili prosto nema tu opciju ? Ako prosto HF ne podrzava, preporucite mi neki koji podrzava, i ako nije frka napisite okvirnu cenu.
pozz
Koga zanima, moze se na mts paket kupiti kod ovlascenog nam zastupnika. Retko ko to zna, jer se ne reklamiraju... Za razliku od onih u megastores-u kod arene, koji na sva zvona zvone kako ga imaju u ponudi a ne postoji u stvarnosti. Dva puta sam bio i vracao se kuci praznih ruku. I ne javljaju se NIKAD na tel, nego moras licno da se cimas do tamo da proveris. Valjda idu na to da kad si vec tu pazaris nesto drugo.. (molim moderatore da shvate ovaj izliv besa, mislim da mi kao potrosaci treba na ovakav nacin da stitimo jedni druge, kad to vec ne radi nadlezni (verovatno korumpirani) organi).
Elem, par pitanja:
1. Jel moze neko da mi na pp posalje link za operu
2. Dobio sam HS-43 slusalice, i provalio da ne mogu sa njima da prelazim sa pesme na pesmu. To sam bez problema radio dok sam imao 6230i. Da li je moj handsfree defektan, ili prosto nema tu opciju ? Ako prosto HF ne podrzava, preporucite mi neki koji podrzava, i ako nije frka napisite okvirnu cenu.
pozz
1. LINK ZA OPERU
Pa izaberi hoces li mini ili ovu za komp ili opera mobile!
2. Sa ovim slusalicama ne mozes da ides na sledecu ili prethodnu pesmu nego samo da pojacavas ili smanjujes glasnocu!
Pa izaberi hoces li mini ili ovu za komp ili opera mobile!
2. Sa ovim slusalicama ne mozes da ides na sledecu ili prethodnu pesmu nego samo da pojacavas ili smanjujes glasnocu!
kayser_soze
1.Za operu vidi i na www.mobile9.com (tamo sam ja skino na svoj mob.)
2.ISTI slucaj i kod mene samo sto ja imam N73:na 6230i slusalice HS-23 mogu da pritiskom na dugme mijenjaju pjesmu ali sa bocnim tasterima ne mogu mijenjati jacinu zvuka dok je na N73 sa istim slusalicama obratan slucaj.Znam da nije neka pomoc al eto samo da znas da ima i drugih sa slicnim problemima
PS: i mene zanimaju te slusalice koje nemaju taj nedostatak
1.Za operu vidi i na www.mobile9.com (tamo sam ja skino na svoj mob.)
2.ISTI slucaj i kod mene samo sto ja imam N73:na 6230i slusalice HS-23 mogu da pritiskom na dugme mijenjaju pjesmu ali sa bocnim tasterima ne mogu mijenjati jacinu zvuka dok je na N73 sa istim slusalicama obratan slucaj.Znam da nije neka pomoc al eto samo da znas da ima i drugih sa slicnim problemima
PS: i mene zanimaju te slusalice koje nemaju taj nedostatak
-
kayser_soze
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sub, 28. Jun 2008. 20:55