Mirko BGD, kod dinara po hologramu, ali kod eura gledaj po onoj liniji tj mala tracica. Evro se sastoji iz tri sloja papira zadnja strana sa bojom>pa sloj sa trakicom>prednjastrana sa bojom, nije slucaj kao kod dinara da trakica moze da otpadne. Ili ako imas one kineske UV lampe kao privezak mozes da proves promene se boje na novcanici, eh taj Discovery.
evo u Sr. Mitrovici se pojavile lazne pare, bilo cak i na vestima na RTS, neki lik kupovao sa njima na pijaci, tako da, ja se ne bih zezao ni sa ovim nasim dinarima.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
igord, nazalost ja ne znam gde bih mogao da nadjem novu masku za 20eu za npr n73, 6290... za resetovanje timera, e to ne znam, nisam probao, probacu potraziti malo na internetu. Ipak ja ne bih kupio za 180eu bilo kakav telefon ako nema garanciju....
Izmenio Miškoni:: Bilo bi dobro da malo pročitaš temu sa linka: viewtopic.php?t=14873
Mirko BGD, dobro si ti prosao, 400e nije mala para i bolje ovako da si ostao bez kupca nego da si prodao za moguce lazne eure i posle ti da nagrabusis zbog njih.
blaster90, nema veze koliko je star aparat, to kupac na ulici ne moze da proveri ali je sa druge strane bitno u kakvom je stanju. Naravno, turices mu i poslednju verziju sw tako da teraj i trazi vise pa spustaj cenu
MOzes
Ako nadjes nekog, mozes i bolje proci. Ja sam dao moju N73ME, god i po staru(al skoro cela oprema u nekoj sklj kutiji) za NOV K810i i 20 eura, i to pre nekih 2 meseca.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.