izletila mi je dosta povoljna opcija (jednaka) za oba modela.
pa sta vi mislite koji je bolji?
kamera mi ne znaci nista.
i ako neko ima iskustva, po cemu je e61i bolji od e61 osim sto posjeduje kameru?
E61 vs E51
E61i ima sve isto sto i E61 s tim sto je u (i) verziju dodata kamera i drugacije su odradjeni dugmci iznad tastature i za razliku od obicne verzije (i) ima umesto djojstika onaj 5-to smerni kursor!
Ja bih pre uzeo E61i, a ne E51 zbog toga sto ima veci displej i QWERTY tastaturu!
E51 ima jako mali displej i nije pogodan za unos velike kolicine teksta zbog tastature!
Ja bih pre uzeo E61i, a ne E51 zbog toga sto ima veci displej i QWERTY tastaturu!
E51 ima jako mali displej i nije pogodan za unos velike kolicine teksta zbog tastature!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Simurgh, ako ti kazem da 2.5 godine pokusavam da mu nadjem dostojnu zamenu, i jednostavno je nema, jel ti treba jos nesto? Meni lichno kamera ne treba ni za lek, a sve drugo u ovom fonu imam. Jedino bih eto voleo da izadje neki novi firmware koji ce da upgraduje izgled postojeceg, ali sad Boze moj... jedino da neko ko se bavi time to napravi... kao nekada za Samsung T100.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Hvala ti care uspio sam da napravim. Tel je stvarno super. Nosao sam ja i e65, al ovo je mnogo bolje.
Imam samo jedan prob koji nikako ne mogu da rjesim, vjerovatno ima ovdje negdje al me mrzi da trazim pa ako neko pls moze da mi pomogne.
naime, kad probam bilo sta instirati na tel prijavi mi certificate expired. Promjenio sam na settings trust ono online check cert na off, medjutim to mi nije rjesilo prob. Ako neko moze da mi pomogne bio bih mu jako zahvalan.
probao sam i sa promjenom datuma u tel na 2006, al nista.
Imam samo jedan prob koji nikako ne mogu da rjesim, vjerovatno ima ovdje negdje al me mrzi da trazim pa ako neko pls moze da mi pomogne.
naime, kad probam bilo sta instirati na tel prijavi mi certificate expired. Promjenio sam na settings trust ono online check cert na off, medjutim to mi nije rjesilo prob. Ako neko moze da mi pomogne bio bih mu jako zahvalan.
probao sam i sa promjenom datuma u tel na 2006, al nista.