n80i vs e65 vs n914gb vs n93 vs e61
n80i vs e65 vs n914gb vs n93 vs e61
za koji biste se telefon odlucili?
ja sam hteo e61,ali kad sam video i da ovi ostali umaju wifi,a jos imaju solidnu kameru,poceo sam da se dvoumim...
nije mi toliko bitna kamera,ali ne moze da skodi...
n80i,n91,n93 ima i fm ,sto mi j eprednost u odnosu na e61
n93 ima najbolju kameru...
stvarno ne znam za koji da se odlucim
ja sam hteo e61,ali kad sam video i da ovi ostali umaju wifi,a jos imaju solidnu kameru,poceo sam da se dvoumim...
nije mi toliko bitna kamera,ali ne moze da skodi...
n80i,n91,n93 ima i fm ,sto mi j eprednost u odnosu na e61
n93 ima najbolju kameru...
stvarno ne znam za koji da se odlucim
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
kefalo, pa sta znam, ja sam ga koristio nekih 7 meseci i nisam ama bas nikakvih problema ni sa slajdom, ni sa baterijom a bo'me ni sa ramom imao dok je sa druge strane bio napunjen aplikacijama. Video sam da su neki pisali sve i svasta lose o njemu ali ja sam stvarno imao vise nego odlicno iskustvo sa njim i zato kazem da ako bih trebao da biram izmedju E65 i N80 da bih uzeo N80 bez ikakvog razmisljanja
Jbg, mozda je neko stvarno i imao lose iskustvo sa njim ali ne bih to toliko generalizovao kao sto neki rade. Dok sa druge strane, provlacilo se prilicno mnogo price i problemu sa osvetljenjem tastature na E65 pa o nekakvom pucketanju u toj istoj tastaturi i Bog zna sta jos... Sve u svemu, hocu samo da da ogranicim od bilo kakvih prepirki na tu temu, bilo pa proslo, za mene lepo iskustvo u svakom slucaju

Jbg, mozda je neko stvarno i imao lose iskustvo sa njim ali ne bih to toliko generalizovao kao sto neki rade. Dok sa druge strane, provlacilo se prilicno mnogo price i problemu sa osvetljenjem tastature na E65 pa o nekakvom pucketanju u toj istoj tastaturi i Bog zna sta jos... Sve u svemu, hocu samo da da ogranicim od bilo kakvih prepirki na tu temu, bilo pa proslo, za mene lepo iskustvo u svakom slucaju

E61 ima displej od 16mil a 93 256 hilj boja.
E61 ima:
- 64 MB shared memory
- 64 MB SDRAM
- ARM 9 220 MHz processor
N93 ima:
- 50 MB user memory
- 64 MB SDRAM
- Dual ARM 11 332 MHz CPU
- 3D Graphics HW Accelerator
E61 ima:
- 64 MB shared memory
- 64 MB SDRAM
- ARM 9 220 MHz processor
N93 ima:
- 50 MB user memory
- 64 MB SDRAM
- Dual ARM 11 332 MHz CPU
- 3D Graphics HW Accelerator
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ne moze ljudsko oko da razlikuje te boje nego napisah ti i to jer su razliciti displeji!
Oba telefona imaju WIFI!
Oba telefona imaju WIFI!

- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
ja onu gore poruku poslah sa n95-8gb
mislimda n93 jedino nema IR ali je telefon u svakom pogledu savrsen... kad bih ga nasao sada za neke manje pare uzeo bih ga kao drugi telefon... ne vidim kako n80, e61 i n91 mogu da mu pridju? jedino ako ti ne smeta velicina, ali od ovih modela koje si naveo svi su prilicno glomazni
EDIT
a n93 ima mogucnost specificnog otvaranja tako da izgleda vrlo atraktivno

mislimda n93 jedino nema IR ali je telefon u svakom pogledu savrsen... kad bih ga nasao sada za neke manje pare uzeo bih ga kao drugi telefon... ne vidim kako n80, e61 i n91 mogu da mu pridju? jedino ako ti ne smeta velicina, ali od ovih modela koje si naveo svi su prilicno glomazni
EDIT
a n93 ima mogucnost specificnog otvaranja tako da izgleda vrlo atraktivno

N93 ima Infrared port!
sekulaNS, sve zavisi sta tebi treba od telefona i za sta ces ga koristiti i na osnovu toga mozes izabrati tebi odgovarajuci telefon!
sekulaNS, sve zavisi sta tebi treba od telefona i za sta ces ga koristiti i na osnovu toga mozes izabrati tebi odgovarajuci telefon!