SkAzi, ultimate, ali imas najnovije na mom 4shared accu, sedownloads.4shared.com kovac, procitas prvo moj potpis!!!
Isto se intstalira ali preko drugog programa koji sam naveo ovde, a o tom programu ja pricam u temi o patchovanju... dXm,
Ae na pp reci gde si uzeo za te pare i ako moze neka slika, ja sam na google nesto nasao ali ne znam da li je to to
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
napravio sam mali eksperiment i napravio (bar za k550/w610) najjakiji acoustic
stavio sam prvobitno w880 iz prvog posta i dobio glasnije i kvalitetnije razgovore a i muziku
onda stavih masterjp i odusevih se muzikom ali mi je zato prvi razgovor preko slusalica poceo bacanjem istih sa glave (iako su bile smanjene skroz)
onda sam uradio sledece: napravio sam mix ova dva drajvera
w880 - svi fajlovi koji imaju call u imenu
masterjp - svi ostali
dXm, kaze se najjaci
Ti drajveri su pomalo i zastareli, ima dosta novijih ali ja nemam mnogo vremena da skupim sve i da stavim na jedno mesto... SkAzi, naravno da mozes
MilančeBGD, evo vratio sam se sa mora i gledam sta ima novo po forumima, kad ono se-nse opet ima IPS driver error Da li su ga mozda opet napali?
P.s. Izvinite zbog off-a ali morao sam negde da pitam...
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
Cao ljudi nije me bilo mnoooogo. cao milance. fala q...bogu da si postavio svoj 4shared account.
E, saaaaaad da malo davim...
Supruga je kupila Z555i... koji sw ide u to cudo i da li moze preko xs+ da se ubacuje sw?
@ Milance: opet ću ja isto...sorry moja oblast su Windows Mobile uređaji, za ove 'stupid' fonove sam malo tup...kod Wm se sve radi u registry-u i nema problema.
Na prethodnoj strani ima ono od prije kad sam te pitao za onaj error poslije ubacivanja menu.ml-a i ti si mi rekao da editujem sam menu.ml. Elem, kako to da uradim i šta tačno da editujem da bi mi na kraju ikonice bile OK i da radi? Još jednom da napomenem, moj fon je CID53, red i koristim jdFlasher.
Otvoris sa nekim txt editorom original menu.ml od k800i i editujes putanje do novih ikona, i putanje do novih aplikacija(ako zelis da iz menija pokreces neku aplikaciju)
Imam malo veci problem. Video sam ovu postavu i pratio je do detalja, ali posle svega nisam video promenu pa sam pokusao jos ponesto... Sad mi mob slabije radi tj. nemam neke opcije a i nevidi mi predhodne ikonice, pa me interesuje kako mogu da vratim na pocetno, ako postoji mogucnost da se ne ide u servis. zamalo da zaboravim da spomenem da sam to sve radio na k770i ukoliko to igra neku ulogu
Help
Al me i dalje kopka da ubacim drugi meni tj. flash aplikacije. taj deo je malo preskocen u ovom objasnjenju pa bih molio za pomoc ili neki savet ko je vec to radio
krempi, kad skines flash theme trebalo bi da dobijes desktop.swf, standby.swf i thm fajl, thm fajl ubacujes u teme, desktop ubacujes preko XS++ u tpa/preset/system/desktop/flash/
Dok standby ubacujes u tpa/preset/system/standby/flash/
Da si se malo potrudio i potrazio nasao bi ovo Nekoliko puta je pricano kako se ubacuju flash teme, a cak postoji i posebna tema...
sada imam problema sa XS++ Kada se connectujem i pritisnem START FSX javi mi ovo:
Sorry, your phone is NOT SUPPORTED
Error: FSX failed.
Pre je ovo radilo bez problema, pa me interesuje da nije mozda zbog novog softvera koji sam ubacio
e sad posto je ova tema vezana za ikone,ako postoji neko na ovom delu foruma da ima ikonicu telenor koja se dobija u meniju k550i a koji je kupljen u telenoru neka mi se javi na pp ili milako91@hotmail.com
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.