Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
-
- Entuzijasta
-
- Entuzijasta
Ja sam iz tvog posta mislio da je sa pina oguljen taj žuti nanos koji u sebi sigurno sadrži neku vrstu "super"provodnika pa zato i dolazi do gubljenja kontakta
Naravno da se fastport menja - u servisu. Ne znam kako to uraditi u "homemade" varijanti, trebao bi ti opet "novi" fastport i service šema (to ako se ne varam imaš na se-nse forumu)

Naravno da se fastport menja - u servisu. Ne znam kako to uraditi u "homemade" varijanti, trebao bi ti opet "novi" fastport i service šema (to ako se ne varam imaš na se-nse forumu)

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Entuzijasta
Ljudi imam jedan problem oko filmova. Kada konvertujem u MP4 i prebacim malo veci fajl (100mb - ) player mi pusti film (puno cekam da pusti), pa mi zacrni sliku i ne mogu da gledam film!? Kada sam konvertovao neki spot koji traje par minutam sve je ok. Ne znam da li je to bug? Cimam se da nadjem SM koji radi (uspeo sam ali mi trazi da ga registrujem). Ovaj koji ide uz telefon (SE W950) mi je ok (samo sto ne radi
) pa me zanima da li moze da se koristi ili da ja ipak jurim neke alternative?

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
napalm death neko konkretno poredjenje nisam video, ali po meni P1 je vise poslovni telefon, dok je G900 mulitedijalni, sto pokazuje i odstustvo qwerty tastasture, recimo to ovako:
P1 je E series, G900 je N series, oba telefona su zasnovana na uiq3 platformi, dok G900 ima par inovacija u samom softveru, dodatak aplikacija, promenjen interfejs, ali ljudi su vec probili zastitu na oba telefona, pa je moguce da pretvoris P1 u G900 i obrnuto, tako da i nema neke velike razlike u softveru, sve se to po meni vodi na isto, samo malo drugcija sminka, kuciste koje je namenjeno drugcijoj vrsti korisnika i tome slicno, e sad najbolje da izlozi neko svoje misljenje ko je imao mogucnost da radi sa oba telefona, meni je licno bolji P1, ima taj poslovni smek.
P1 je E series, G900 je N series, oba telefona su zasnovana na uiq3 platformi, dok G900 ima par inovacija u samom softveru, dodatak aplikacija, promenjen interfejs, ali ljudi su vec probili zastitu na oba telefona, pa je moguce da pretvoris P1 u G900 i obrnuto, tako da i nema neke velike razlike u softveru, sve se to po meni vodi na isto, samo malo drugcija sminka, kuciste koje je namenjeno drugcijoj vrsti korisnika i tome slicno, e sad najbolje da izlozi neko svoje misljenje ko je imao mogucnost da radi sa oba telefona, meni je licno bolji P1, ima taj poslovni smek.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- napalm death
- Mobil manijak
MA moram bzo menjati fon (svoju n80) jer imam jako slab signal generalno s njom. Da stvar bude gora, sada zivim u stanu gde je signal dosta slab na svim telefonima (nesto zbog zidova, nekog posebnog djavla, izolacije -...veze nemam) ali sa n80 skoro sam pa uvek nedostupan.
Tako da i ako nisam s param moram nesto kupiti pa mi je za neke solidne pare odlican P1 ali ne znam dali vredi uzeti g900. Da, znam da su na istoj platformi, imaju isti 208 MHz CPU i 128 RAM-a ali eto pitam imal bitne razlike. Licno bi i ja P1 ali naj vise mis e svidja g900 zbog toga jer ima i "navigacione tipke". Znaci ne mora se stalno tipkat po ekranu dok je to kod P1 jedina solucija prolaza kroz menu.
Tako da i ako nisam s param moram nesto kupiti pa mi je za neke solidne pare odlican P1 ali ne znam dali vredi uzeti g900. Da, znam da su na istoj platformi, imaju isti 208 MHz CPU i 128 RAM-a ali eto pitam imal bitne razlike. Licno bi i ja P1 ali naj vise mis e svidja g900 zbog toga jer ima i "navigacione tipke". Znaci ne mora se stalno tipkat po ekranu dok je to kod P1 jedina solucija prolaza kroz menu.
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
napalm death sto se tice navigacionog tastera, i P1 se moze pohvaliti necim slicnim i veoma korisnim, jog-dial, veoma korisna stvar, jedina mana ide u 2 smera, gore i dole, dosta pomaze pri radu, posebno u meniju, tako da i P1 ne zaostaje mnogo od G900 sto se tice navigacije, e sad sve se svodi sta se tebi vise svidja, jog-dial i navi key, qwerty ili default keybord...
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- napalm death
- Mobil manijak
Po meni jog-dial je patnja. Nema sanse da koristis s jednom rukom telefon.. ako kucas prstom, ne mozes dobaviti jog-dial.. ako vrtis jog-dial onda ne mozes kucati prstom po ekranu.
To mi naj vise smeta,... bas jedna od stvari koja mi je pravo odbojna kod telefona koji se sluze 99% navigacijom samo na ekran jeste to. Ne znam zasto se nije moglo napraviti odma ispod displeja bar neka 4 navigaciona tastera. Fino ima prostora izmedju dspleja i tipki... predpostavljam da je isto nek oevc imao predlog i kod m600 jer je isti djavo ali eto.
Ma ne znam, trenutno sam isfustriran sa n80 tak oda,.. mozda padne i nesto deseto ali eto.. videcu jos sta je naj bolje.
To mi naj vise smeta,... bas jedna od stvari koja mi je pravo odbojna kod telefona koji se sluze 99% navigacijom samo na ekran jeste to. Ne znam zasto se nije moglo napraviti odma ispod displeja bar neka 4 navigaciona tastera. Fino ima prostora izmedju dspleja i tipki... predpostavljam da je isto nek oevc imao predlog i kod m600 jer je isti djavo ali eto.
Ma ne znam, trenutno sam isfustriran sa n80 tak oda,.. mozda padne i nesto deseto ali eto.. videcu jos sta je naj bolje.
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
-
- Entuzijasta
Da, imao sam i ja taj problem, ali sam uradio isto što i ti: prebrisao sam Fast Port štapićem za uši natopljenim alkoholom, i od tad se telefon puni normalno, a i USB ponovo radi kako treba. Kod tebe je izgleda Fast Port trajno oštećen, tako da alkohol i prebrisivanje ne pomažu. Kod mene je pomoglo i sada ga kompjuter prepoznaje bez problema i sve radi kako treba u oba moda.videnko napisao:Kada ubacim mob na usb on prepozna kompjuter, pojavi mu se ikonica gore ali kompjuter ne reaguje ili pise device not reckognized.
iPhone 4 16GB SIM Free
-
- Entuzijasta