Qtek S100

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

kako ce da ubaci rom ako nije uspeo da poveze telefon sa kompom ?

bOOdala, zakaci ugasen telefon na usb, pa ga onda upali.

zvuci glupo ali ja sam tako uspeo...
HTC Desire S

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Da ne bih otvarao novu temu,da pitam ovde,imam ponudu da zamenim s100 za e61 i da doplatim 20e,da li se isplati (po vama) prelaziti sa WM-a na Symbian,ne znam sta da radim,mislio sam da dam 30e za Wi-Fi karticu i da zbudzim ovaj moj s100???

-Da li externa Wi-Fi kartica "'vata" bolje signal od interne...???

-Koji fon je (po vama) bolji za net???

8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Uzmi e61,integrisan wifi,landscape ekran,bolji internet browser...kraj priče.Pogotovo ako imaš u vidu koliko si platio s100 i koliko doplaćuješ,pa sam izračunaj za koliko na kraju ispada da si dobio jako dobar telefon. :wink:

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

araphel, pa da,tako sam i mislio...mozda je i bolje resenje,a i duze traje baterija,ovaj s100 jedva izdrzi 2 dana...

:wink:

djolem89, ne pomaze nista,probao sam...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Lepo ti to promeni,i uživaj,ako ti je već internet prioritet.Nemoj mnogo da se razmišljaš,samo da ti ne bude žao kamerice...kakva je da je,ipak na E61 nemaš nikakvu ;)

igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

djolem89, prepoznace mu telefon u bootloader modu :chytry:

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

E ljudi gde moze nokia e61 ili e61i da se meri sa htc uredjajima s100 je bio prvi uredjaj koji su oni izbacili vidi sad mozes da uzmes s200 za 200eur ili htc tynt za 300eur nov i imas wifi -ekran na dodir-windows-mali laptop u dzepu da nepricam za tytn 3g qwerty cela 400mhz..itd .Da sad neodem sa teme skroz i da ti kazem zasto nemozes da povezes telefon kazi mi prvo koju verziju windows-a imas i service pack i koju verziju active sync si skinuo da bi sve funkcionisalo kako treba najbolje bi bilo da imas win xp service pack 2 i active sync 4.5 i onda ce windows uspesno detektovati tvoj htc uredjaj. Drugo nemoj da stavis telefon u Bootloader mod i flesujes jer ces da brikujes telefon -mora prvo da bude cid otkljucan da moze da prime bilo koji rom -posto si nov u svemu tome nepokusavaj ako neznas ako si u ns mogu da ti pomognem. :D :D :lol: :lol: :D :D :D 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

gsmhacker, ne moze se meriti sa HTC uređajima,ali s100 koji je on jako jeftino platio itekako može da se meri sa cenom koja mu se nudi za e61,jer može lepo da zaradi.A i e61 ima wifi.Slažem se ja sa tobom da je winmob 100 puta bolji nego symbian,nemoj me pogrešno shvatiti,samo ovde je u pitanju nešto drugo.Slažem se sa tobom da verovatno koristi neki stariji active sync,ili da sam windows na kompu nešto brljavi.Ja sam sa xp sp1 imao problema kada sam pokušavao da konektujem Tytn,ali se posle regulisalo instalacijom xp professional sp2.Vista je tu mamara....lepo sam ubo kablić i sam mi se pojavio Araphel's Tytn :wink:

Joj....što više pričam o ovome,sve mi više nedostaje neki WM telefon :lol:

Slaki85
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 28. Nov 2009. 11:10

Post od Slaki85 »

Cao ljudi.Kupio sam konacno svoj prvi Win Smartphone.Gomila uzbudjena i gomila razocarenja.U pitanju je svima poznati Qtek S-100.Uredjaj je odlican,veoma brz...Mana?Win Mobile 2003 Se.Kako vidim,zbog malog ROM-a,nemoguce je staviti Win 5/6..Sto se tice samog OS-a,2003 je sasvim ok,ali dali mi neko moze reci sajtove,gde mogu skinuti `stariji softver`... ? Posto,google mi mahom daje Win 5/6 (razumljivo...) aplikacije,koje cesto ne rade (logicno...) na mom uredjaju...Da,nov Qtek S-100 je kostao 100e...U full-u.Ne mogu reci da nisam dobio ono sto sam trazio (jer 100e nije `puno`),ali eto budzet je bio problem,pa je izbor pao na njega..Pa da se bas totalno ne razocaram,ako neko zna sajtove gde mogu naci softver za starije Pocket PC uredjaje,bio bih veoma zahvalan.Inace,koristio sam Symbian telefone N-Gage QD,6630,N70,N80...Njih sam doktorirao : ) Ali sto se tice Win Mobile tu sam noob i veoma svez...Koristio sam search opciju,ali nisam nabo `nesto slicno ovom`...Pa ako ima vlasnika starijih PDA/Smartphones koji ih i dalje koriste,pa imaju softvera,svaka pomoc je dobrodosla...Mozda sam glup,ali na freeware sajtovima,mahom su stavljene najnovije verzije aplikacija...80% je Win 5/6....

Ako je glup thread,oprostite : ) Noob...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Slaki kao sto si sam reko moraces da trazis aplikacije koje su strarije jer retko ko jos i dalje pravi aplikacije za WM2003 (mada mozes da pokusas da instaliras neke ce verovatno i da ti rade)...
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Imas WM 6.5 na xda-developers. Pogledaj dokle su stigli sa razvojem i obrati paznju da postoje dve verije ROMova- za uredjaje sa 64MB i 128 MB RAMa i one medjusobno nisu kompatibilne.

Odgovori