Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
nikako da pronadjem za moju problematiku odgovor, tj. mp3 pleyer na n73 mi ne prepoznje ni jednu muziku osim one jedne njegove zaključane
probao sam na razne načine da ga "probudim" puštajući mp3 fajlove odvojeno i ništa, tako da sam morao da ga resetujem na fabričku postavku pa je proradio, da li je to bio kvar ili sam ja nešto zabrljao? 

pronašao sam ikonu sa lupom,
vidim ja neku crnu tačkicu...uvećam..
..kad ono ikona blututa,
jbg.., izvinite nisam video.
p.s. inače tasteru C za brisanje je ne moguće prići sa desnim palcem, grč hvata
jao, drugari moji, pitanja samo naviru, kako da opciju o izveštaju isporuke sms poruke uključiti za stalno ?...nije valjda da je namešteno, pojedinačno za svaku poruku (samo tako nalazim),..što je iznenađujuće za nokiu.
inače veliko hvala za sadašnje odgovore.

jbg.., izvinite nisam video.

p.s. inače tasteru C za brisanje je ne moguće prići sa desnim palcem, grč hvata

jao, drugari moji, pitanja samo naviru, kako da opciju o izveštaju isporuke sms poruke uključiti za stalno ?...nije valjda da je namešteno, pojedinačno za svaku poruku (samo tako nalazim),..što je iznenađujuće za nokiu.
inače veliko hvala za sadašnje odgovore.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja ne kontam zasto se svi toliko lomataju oko kartica. Pa na svaku dobijas godinu dana garancije tako da budi siguran da ti tih godinu dana nece crci ili kvariti se. A koji brend ces izabrati, to je na tebi. Sve je sad to manje vise isto, koji god da uzmes neces se pokajati. Pored Transcend-a i Sandisk-a imas i Kingston-a i PQI koje isto tako rade savrseno...
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18