Traži se QWERTY šampion
igord,
sta znas o tim wifi karticama.
ja kada sam pitao u radnji za to bilijedo su me pogledali.
na netu sam vidio SD o miniSD varijantu ali vrlo rijetko mikroSD.
Koliko to kosta, i kakva mu je funkcijonalnost u odnosu na ugradjeni wifi.
Posto vidim da sibas HTC fonove, imas li ikakva iskkustva sa mteor modelom.
kakav je i koliko odprilike kosta.
sta znas o tim wifi karticama.
ja kada sam pitao u radnji za to bilijedo su me pogledali.
na netu sam vidio SD o miniSD varijantu ali vrlo rijetko mikroSD.
Koliko to kosta, i kakva mu je funkcijonalnost u odnosu na ugradjeni wifi.
Posto vidim da sibas HTC fonove, imas li ikakva iskkustva sa mteor modelom.
kakav je i koliko odprilike kosta.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
kefalo, wifi modul koji komunicira preko SDIO porta, koliko ja znam podrzavaju samo WM uredjaji. Ima ih u SD i miniSD varijanti. Trebalo bi da pruzaju malo bolji kvalitet od ugradjenog WiFi. Kostaju oko 40$ sto i nije skupo.
HTC Meteor/Breeze je po meni super smartphone, ima sve sto ti je potrebno. Kvalitet izrade je odlican. Video sam na oglasi pre neki dan za 100eura.
HTC Meteor/Breeze je po meni super smartphone, ima sve sto ti je potrebno. Kvalitet izrade je odlican. Video sam na oglasi pre neki dan za 100eura.
igord,
vidio sam i ja taj u oglasima, ali me za taj MTeoR, buni tolika razlika u cijeni, jer ni vani cak nije povoljan, iako on nema neku ekstra funkciju.
vidio sam i ja taj u oglasima, ali me za taj MTeoR, buni tolika razlika u cijeni, jer ni vani cak nije povoljan, iako on nema neku ekstra funkciju.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26