Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- materijalmen
- Banned
- Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
I ja imam crnu verziju made by Nokia i perfektno radi.Iskreno mi ta prica oko kamere ne pije vodu,ali ko zna,bas cu bas da vidim da napravim poredjenje pa da utvrdim.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- materijalmen
- Banned
Interesuje me da li postoji mogucnost da se sa aktivnog stand by-a kod n82(sym 9.2),nekako ukloni neka od opcija koje su postavljene HorizontalnO... Kod mene su to search opcija,kalendar i wlan wizard. Hteo bih da skinem bar jednu od njih jer mi ovako prekrivaju vise od pola ekrana,a ne zelim da iskljucim kompletnu funkciju.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Fox, active stand by opcije kalendar i wlan su sistemske i nema opcije u tel. da se uklone,jedino je mozda moguce sa X-plore menadzerom ako je neko provalio,ali za sad nista nisam cuo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
jesi li mislio na ovocale napisao:Skini YouTube Downloader...
http://www.downloadyoutubevideos.com/
ili ima nešto drugo?
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- materijalmen
- Banned
n1tr0, ok ok, ali cudno mi je odakle odakle sada ovaj mede by Nokia...mislim, da li u finsku znaju da ovi kpiraju ili vec sta ja znam nihovu najjaci fon... 
ej, ako neko moze, molim vas jako hitno..neko ko moze i ima postavi sliku kako izgleda n82black sto je namenjen za kinezko trziste, da vidim kako izgledaju tasteri, jer rekli su da pored 12345 tastera ima neke oznake, cisto da vidim.

ej, ako neko moze, molim vas jako hitno..neko ko moze i ima postavi sliku kako izgleda n82black sto je namenjen za kinezko trziste, da vidim kako izgledaju tasteri, jer rekli su da pored 12345 tastera ima neke oznake, cisto da vidim.
Drugari imam jedno pitanje za vas, a znam da vi experti to znate naso sam na amazonu nokiu n82 black i pise da je unlock international!!! E sad ja bih da pre nego sto je narucim, da jos jednom proverim sa vama jel ce to cudo da radi kad sde vratim u Srbiju bez da ga dekodiram???
Evo i linka: http://www.amazon.com/Nokia-Unlocked-Sm ... 906&sr=8-1
Zamolio bih admine i moderatore da ako je moguce ne obrisu ovu poruku jer mi puno znaci misljenje lljudi sa ovog foruma!!!
Veliki pozdrav za sve vas u Srbiji i ocekujem vas odgovor sto pre!!!
Evo i linka: http://www.amazon.com/Nokia-Unlocked-Sm ... 906&sr=8-1
Zamolio bih admine i moderatore da ako je moguce ne obrisu ovu poruku jer mi puno znaci misljenje lljudi sa ovog foruma!!!
Veliki pozdrav za sve vas u Srbiji i ocekujem vas odgovor sto pre!!!
.::HTC Desire Z::.