Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
VeNoM, imas onaj program za mob tipa Walking Hot Spot, da svoju net konekciju za fon sharujes kao da je telefon hotspot. E sad, da li moze da WiFi konekciju prosledjuje to ne znam, ali vredelo bi pokusati. Za GPRS/EDGE/3G radi, to znam.
Evo, da se i ja pohvalim sa nabavkom e61i, za sada sam zadovoljan, mada imam i problem sa e-mail klijentom. Treba mi neki sa smtp autentikacijom, ako je neko namestio profimail 2.91 da radi, bih bih zahvalan da mi pusti na pp...pozdrav...
Ili neku od starijih verzija ali da rade ok, pošto mi 2.84 ne radi dobro i upućuje na update na 2.91 kada god skidam mail...
jedno pitanje vezano za gmail acc na e61, jel moguce konfigurisati mobitel tako da skida samo nove mailove, jer on meni sada skida bas sve mailove iz inboxa, a ima ih preko 10000???
miodrage, hvala puno. to je to. radi sve kako treba.
mozes li me uputiti ako ovdje negdje ima il da mi posaljes na pp spisak aplikacija koje ti joristis i mislis da su najkorisnije.
Gledao sam karakteristike za e61 i e61i na gsm areni i nesto mi je cudno.Radi se od velicini displeya.Za e61 pise da ima 2,9 inca,a e61i da ima 2,8 inca.Da li je to tacno?Koliko sam ja cuo da su e61 i e61i identicni tel,a jedina je razlika sto e61i ima kursor umesto dzojstika sto je po meni veliki plus i sto ima kameru
Verovatno je onda greska do njih jer bi trebalo da su identicni bar po merama mada je bas ogromna razlika u ceni sto po meni nije ok,al' tako je to kad se ja ne pitam xexe
DA, ko bi rekao da tričava kamera od 2 Mpa, i navi pad koštaju 150 eur...
Nego, Toda, kad si već tu, šta koristiš kao mail client, native ili imaš neki instalirani?
Ja koristim Profi Mail 2.70 i zadovoljan sam njime.Imam na njemu podesen gmail i mondo mail i radi mi bez greskeImam u zip-u i Profi Mail 2.85 mada me mrzi da mu radim nesto ... da bi radio.Zasto pitas?Ne znam da li ste primetili da kada mailom saljete npr neku app od 1mb ( bez obzira da li je u pitanju gmail ili mondo nalog ) da vam skine,tj ucita gotovo duplo vise kb dok ga saljete?Napr ako je ta app koja se salje 1mb kada se bude slala skinuce mi blizu 2mb.To je totalno bez veze.Meni je zato bolje da lepo uploadujem tako nerto i da posaljem direktan link putem sms-a tom kome sa planirao jer je tako mnogo ekonomicnije a i mozete tako napraviti sopstvenu arhivu linkova pa ih slati svojim prijateljima.To je extra fora i kad je u pitanju mms.Uploadujes slike i preko sms-a posaljes direktne linkove osobi kojoj hoces,a sms te kosta 8 para,bar mene
Simurgh: spisak aplikacija mozes potraziti na ovim ovde stranicama, iskreno mrzi me da piskaram sta sve koristim,a ovde sam sve sto sam mislio da je korisno i zanimljivo napisao. toda81, kako te SMS kosta 8 para?
Iskren da budem i ja e61i imam tek 5-6 dana, pa još nisam pola stvari provalio, slovo ed nemam, kao rečnik koristim onaj sa monda kome pristupam preko gprs-a. Da li je to eng-ser ili ser-eng rečnik, ili oba u jednom? Pitanje je koliko reči ima, s obzirom da su ovi on-line ipak bogatiji...Po pitanju tema i nisam imao nešto vremena da se pozabavim, sve što sam do sada instalirao je lock program, kao i programe za sertifikaciju. Ma ima vremena, ndama se da ću ovaj fon koristiti bar 6 meseci (drugim rečima ne planiram finansijske izdatke u tom periodu), a onda sledi HTC...A,da, tel. mi se još nijednom nije restartovao, mada joč držim stari softver na njemu (1.0633.22.05). Novi planiram ovih dana da ubacim...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.