6233 pitanja i odgovori
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
6233 pitanja i odgovori
odgovor: drugari moji evo odgovora za sve u vezi kartice od 2 GB, pazario sam nakrco 1.6 GB i radi.
predlog: preusmerite SVE pozive na neki Š mobilni i neka vam on služi za javljanje, tj. koristite 6233 samo za pozivanje, gledanje filmova,slušanje muzike, slanje sms-a,e-maila........
1.pitanje: da li prilikom gledanja video zapisa i kod vas slika,film "štuca" kao da preskače, ima isprekidanu reprodukciju jedva primetnu?
2.pitanje: prilikom kupovine u prodavnici na life tajmeru je pokazivalo 0000 da li je to dovoljno da si siguran da je telefon nov? sumnjičav sam jer je bilo skinutih tema i prečica za mobilni...
predlog: preusmerite SVE pozive na neki Š mobilni i neka vam on služi za javljanje, tj. koristite 6233 samo za pozivanje, gledanje filmova,slušanje muzike, slanje sms-a,e-maila........
1.pitanje: da li prilikom gledanja video zapisa i kod vas slika,film "štuca" kao da preskače, ima isprekidanu reprodukciju jedva primetnu?
2.pitanje: prilikom kupovine u prodavnici na life tajmeru je pokazivalo 0000 da li je to dovoljno da si siguran da je telefon nov? sumnjičav sam jer je bilo skinutih tema i prečica za mobilni...
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Bizarro, fon ti je odlican,pogotovo sto mu je i cena extra dobra,ima odlicnu bateriju,ekran,streo zvucnike i vga video snimanje.....
Sto se tice prikazivanja imena kod pristiglog sms-a,to nazalost nije moguce.....(a nije moguce ispraviti ni nekim java programom....),ako ti je to bas bitno pogledaj neki od SE telefona ili najnovijih nokijin java telefona,npr 6500 classic ili slide (koji su skoro 2x skuplji....)
Sto se tice prikazivanja imena kod pristiglog sms-a,to nazalost nije moguce.....(a nije moguce ispraviti ni nekim java programom....),ako ti je to bas bitno pogledaj neki od SE telefona ili najnovijih nokijin java telefona,npr 6500 classic ili slide (koji su skoro 2x skuplji....)
D500&E71
Imam problem sa Nokiom 6233 i ne znam kako da ga resim. Kada sam sinoc prebcivala bluetoothom neke teme slucajno na memoriju telefona (ne na memorijsku karticu, vec bas na memoriju telefona), on se zablokirao i nece da mrdne. Upalim ga ja, ukucam pin code regularno i posle toga nista. Ne mogu ni da ga iskljucim, vec moram da vadim bateriju. A onda je posle nekog vremena poceo sam da se iskljucije. Sta mi je ciniti?
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08
E imam i ja jedno pitanje.
Elem, imam ovaj fon vec vise od godinu dana i osim nekih sitnih problema ne zameram nista. E sad, nesto me zeza kad hocu da prebacim mjuzu sa kompa na fon(memo karticu)- izbaci mi "parameter is not correct". Napominjem da nemam istaliran onaj program za prebacivanje (ne mogu vise ni da se setim kako se zove koliko ga dugo ne koristim) vec fon podesim na "USB cable connection-> data storage." Sta da radim? Neke pesme hoce, a neke ne da prebaci....
Isto, kada sam kroz Total Commander pokusavao izbaci mi "remove right protection".... Help
Elem, imam ovaj fon vec vise od godinu dana i osim nekih sitnih problema ne zameram nista. E sad, nesto me zeza kad hocu da prebacim mjuzu sa kompa na fon(memo karticu)- izbaci mi "parameter is not correct". Napominjem da nemam istaliran onaj program za prebacivanje (ne mogu vise ni da se setim kako se zove koliko ga dugo ne koristim) vec fon podesim na "USB cable connection-> data storage." Sta da radim? Neke pesme hoce, a neke ne da prebaci....
Isto, kada sam kroz Total Commander pokusavao izbaci mi "remove right protection".... Help

Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08
E da, pc suite.... E vidi ovako, ja kad god bih instalirao PC Suite on bi mi pobrkao komp, odnosno sve sejvove za igre bi mi poremetio.... Zato ne zelim da ga ponovo instaliram....
Format pesama je MP3, a bit rate....
Format pesama je MP3, a bit rate....

Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Sale_M nema to veze dal telefon podrzava taj format pesme ili ne, kad se prebacuje u mass storage mod-u mozes da prebacis bilo koji fajl, bilo kojeg tipa
Peter_Forsberg nije bitan bit-rate koji prebacujes, probaj da USB kabl prebacis na neki drugi USB port i time ces izazvati ponovnu instalaciju driver-a za mass storage mod, ako ni to ne pomogne onda uradi format mem. kartice preko racunara.
Peter_Forsberg nije bitan bit-rate koji prebacujes, probaj da USB kabl prebacis na neki drugi USB port i time ces izazvati ponovnu instalaciju driver-a za mass storage mod, ako ni to ne pomogne onda uradi format mem. kartice preko racunara.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
odgovor za Candy.... Ljepoto moja, probaj da mu izvadish karticu.... ne memorijsku nego, karticu od fona, mislim na Telenor ili neku koju imash i onda probaj da upalish telefon. A ako ni tada ne moze da ti radi, onda ces morati u servis da ga nosis, pa neka urade Flash
Trebala si malo podrobnije da objasnis problem. Ako bude frke, javi mi na pvt!
BYE

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
A možda bi mogla da prebaciš sa kartice u komp podatke, pa da formatiraš karticu ( ideš u my computer pa ikonica za mass storage drive klikni desni klik, format i sve po defaultu - nemoj quick format jer i ovaj je brz ) pa da ponovo ubaciš ( jer formatiranjem brišeš sve ) i onda ponovo probaš da uključiš
Nokia Lumia 630