Veza PC-Mobilni Nokia 6230
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Veza PC-Mobilni Nokia 6230
sta preporucujete za povezivanje PC- Mobilni
infrared ili bloot????
i gdje mogu naci i koja je cijena???
infrared ili bloot????
i gdje mogu naci i koja je cijena???
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Ako mene neko pita ja bih uzeo IrDa...
pogotovo kad je u pitanju Nokia...
Iako je BT veza brza i to sto ne mora da ima opticku vidljivost, ja sam ipak za IR...
Iz par razloga...
1. IrDa je jeftiniji i ima da se nadje dge god hoces za razliku od BT-a...
2. Mogucnosti da se koristish Oxygen Phone Menager-om koji je fenomenalan za Nokia telefone, ali koji nazalost ne moze da se podesi na BT...
3. Malo telefona podrzava BT, i u slucaju da prodash telefon, IR ti ostaje i onda ne morash da jurcash one bash najskuplje modele koji imaju i BT...
....
Kad smo vec kod brzina...u pitanju su mali podaci koji se prenose sa racunara na telefoni i obratno...(osim za GPRS) tako da su razlike u brzini neprimetne...
pogotovo kad je u pitanju Nokia...
Iako je BT veza brza i to sto ne mora da ima opticku vidljivost, ja sam ipak za IR...
Iz par razloga...
1. IrDa je jeftiniji i ima da se nadje dge god hoces za razliku od BT-a...
2. Mogucnosti da se koristish Oxygen Phone Menager-om koji je fenomenalan za Nokia telefone, ali koji nazalost ne moze da se podesi na BT...
3. Malo telefona podrzava BT, i u slucaju da prodash telefon, IR ti ostaje i onda ne morash da jurcash one bash najskuplje modele koji imaju i BT...
....
Kad smo vec kod brzina...u pitanju su mali podaci koji se prenose sa racunara na telefoni i obratno...(osim za GPRS) tako da su razlike u brzini neprimetne...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
- Nemanja
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 03. Jan 2004. 21:32
Kabl dku-2
A kakva je situacija sa kablom? Sta je brze i pouzdanije, kompatibilnije sa vise programa : kabl ili plavi zub?
Pozdrav,
Nemanja
Pozdrav,
Nemanja
Poz,
Nemanja
Nemanja
- Srbin
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
- Kontakt:
Za mene je bluetooth ideal jer jednostavno daje autonomiju da ne moras da razmisljas da li si na nesto stao, da skidas bateriju, da ne smes da diras telefon da poludi ako stigne poruka ili bilo sta slicno. Kad se jednom uspostavi veza u principu ne puca. E sad... ako ti treba za prenos velikih fajlova, onda je i card reader stavka koja je neophodna, jer na samom telefonu em sto nema mesta em sto je neljudski prenositi to bluetoothom, too much wasted time.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Može da potraje i sat vremena prebacivanje tih 32MB podataka, a 128... pa izračunaj, i dodaj još veliku verovatnoću da će ti pući veza prilikom transfera. A sa čitačem to ide vrlo brzo i sigurno.
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Moguće je, samo izabereš da ti poruke idu na MMC, isto važi i za druge modele (3650/60...). Card Reader v2.0 je odlično rešenje, pogotovo za nove brze kartice većeg kapaciteta.
● PRAVILA FORUMA ●
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Za veća prebacivanja koristi cerd reader, imam koristim, samo problem može da se javi kod konstantnog vađena mmc, odu kontakti, meni se to desilo na digitalcu, a problem je kod recimo n6600 ili 7610... što da bi došao do kartice moraš gasiti telefon, skidati bateriju pa vraćati... dosadno burazeru, a nije ni zdravo
Za manje potrebe bt je zakon bolji i od kabla, nema žice naravno ako fajlovi nisu baš preveliki.
Ir bačene pare kad se radi o jačim telefonima.
Za manje potrebe bt je zakon bolji i od kabla, nema žice naravno ako fajlovi nisu baš preveliki.
Ir bačene pare kad se radi o jačim telefonima.
kalinicm napisao:Trebalo bi da ga bude po radnjama koje prodaju opremu za kompjutere, koliko znam MSI radi ok. Koliko košta ne znam, ali do 50e maximalno bi trebalo. Ako nađete koliko košta, postujte ovde da ljudi znaju cenu.
Bluetooth adapter koji radi (provereno) ima u radnji Connect, Srpskih vladara preko puta Beogradjanke i kosta 20 Evrica.