Iskreno da ti kazem
cale, bio sam na Srebrnom jezeru odavno , 2002-e ili trece , ako se secam ( nesto sam bio vozio tamo za proslog gazdu i bio neko vreme ) i bio sam odusevljen kako je lepo . I izgradjeno . Maltene sam se osecao kao u najluksuznijem letovalistu , koliko su ulozili privatnici u hotele , motele itd. Vrhunska usluga .
Mogu samo da zamislim kako sad izgleda. Svaka im cast inace .
Ovo pricam iz razloga , sto da sam ja tamo neki gazda , investitor , bilo kakav badza koji je ulozio grdne pare u najsavremeniji objekat , nema sanse da ne bih ulozio u mogucnost da u mom objektu covek ne moze da se konektuje na internet i da surfuje . Pa makar bio i u najzabacenijem delu ove nashe Srbije , uveo bih neku mogucnost , ako treba i dvosmerni satelitski internet . Ipak je to vec odavno maltene elitno letovaliste i takva usluga mora da bude dopunjena sa internetom .
Ne znam gde ces da odsednes , ali raspitaj se i zovi tamo i pitaj imaju li tu mogucnost . Ja bih tako uradio . Ovo inace sve pricam i nekako mi logicki zvuci da bi to trebalo da postoji . Pa da vidimo koliko su nashi investitori mislili i na mlade i na savremenizaciju .
Inace , ako tamo ne postoji 3G signal , jedino ti preostaje da koristis gprs pa da surfujes koliko toliko i to po ko zna kojim cenama ( zavisi od tarfie koju imash ) .
Povezi fon sa lap topom preko bluetootha i pichi . Uzmi mozda toki tarifu kod mts-a pa cete malo manje kostati kilobajt .
Eh da smo u Nemackoj ili Sloveniji pa da imamo dvosmerni satelitski internet , mogao bi da poneses antenu u kolima i tamo na terasi negde da uzivas . Jeste da je malo skuplje ali bas za to i sluzi , kad su sve druge mogucnosti onemogucene

Idealno za ruralne predele ili mozda plovidbu kad je internet neophodan
edit : samo sto sam zavrsio ovde sa pisanjem , kucnem u google-u i izleti mi ovaj link , pogledaj zanimljiv je :
http://www.b92.net/zivot/komentari.php? ... sion=print