Milance ajde pomagaj... nije valja da nema niko ko koristikalendar, ili bar da nije niko napravio patch, ili koristite neke druge java aplikacije za organizer/kalendar... a ako je tako preporucite neki
Momci,imam problem sa dzojstikom,prosto da izludis.Kada udjem u operu mini i stisnem levi selekcioni taster "menu" a zatim dzojstikom krenem na dole,odmah mi otvori opciju "tools".Ili kad otvorim ovaj forum i krenem da listam na dole,preskoci po nekoliko stavki.Kada listam u suprotnom smeru,od dole na gore,radi savrseno.Cistio sam dzojstik na nacin koji je Milance dao na,cini mi se 49 strani.Cist je kao suza.Najzanimljivije je da kad skinem kapicu sa dzojstika,radi savrseno u svim pravcima.Da li je moguce da me ta kapica zeza?Koliko kosta zamena dzojstika?E da,kad se menja dzojstik,da li se onda menja ceo mehanizam,ili samo ta kapica?Unapred vam hvala drugari.
Ima da se kupi Joystick tastatura, odnosno, taj gornji deo i on se menja. Pre svega toga, Probaj da izvadis bateiju na 10-20-30 sekundi, pa da je vratis i probas. Meni je to pomoglo 2-3 puta.
Znam to,ali ne resetuje broj uslikanih fotki na nulu,vec smanji za jednu sliku
:@.Mislio sam da mozda postoji neki fazon poput onog za vracanje life timera na nulu.
Moze da se ubaci skin novi, a ima i taj skin od walkmana 1.0 koji je i na w300, ali da bi dobio potpuno isti player, kad odes gore ili dole da udje u playlistu moras to platiti, cena je 10e za takav patch.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
kupio burazer danas ovaj telefon. skroz me je odusevio, blic pogotovo.
zanima me da li preporucujete memorijsku karticu od 2gb, koliko kosta i gde ima za te pare.
ako ne od 2gb onda od 1gb, takodje isto pitanje koliko kosta i gde ima da se kupi za te pare ???
pas, ako slucajno imas metro karticu,mozes extra jeftino proci,ja sam sebi nabacio 2gb m2 + adapter za ms za 990 din,a 4gb je oko 1700....
mislim sta reci....
imam problem sa ovim telefonom. bio mi je crko u crnoj gori i tamo je bio u servisu i posle je radio normalno na crnogorskoj kartici. ali kad sam se vratio za bg on je izgubio signal na 064. sad ima jako slab signal i tesko hvata mrezu. MOZE POMOC?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.