Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ja sam u BMfoto na NBG platio pakovanje folija oko 200 din, mislim da je bilo 6 folija unutra koje sam seces. Koristio sam ih za mp3 plejer, a pokusao sam i za fon, ali su me nervirale jer na N82 bas i ne moze lepo da se zalepi jer se sa strane malo prelama povrsina. A i nekako su debele, pa se gubi i na kvalitetu slike mnogo.
Da li je neko imao priliku da testira N82 za GPS navigaciju u automobilu? Uskoro ce mi trebati auto navigacija po Evropi. Inicijalno sam mislio da uzmem neki Garmin Nuvi, ali sam onda nabasao na sledece poredjenje N82 i Nuvija 610:
http://meandmyphones.blogspot.com/2007/ ... -nuvi.html
sto me je nateralo da pocnem da razmisljam o kupovini N82 umesto Garmina (svakako mi je vreme da zamenim fon). Da li je neko imao iskustva u realnoj primeni N82 za navigaciju?
http://meandmyphones.blogspot.com/2007/ ... -nuvi.html
sto me je nateralo da pocnem da razmisljam o kupovini N82 umesto Garmina (svakako mi je vreme da zamenim fon). Da li je neko imao iskustva u realnoj primeni N82 za navigaciju?
satelit, u podforumu kafic u temi GPS su komentarisali kako radi na N82 (ako se dpbro secam neko ga je bio koristio malo ozbiljnije, uglavnom prelistaj zadnjih 4-5 strana u toj temi mozda i nadjes nesto zanimljivo)! 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Evo pozovi i pitaj i sve ces saznati!!!
MOBIS ELECTRONIC
http://www.mobis.co.yu
YBC, Bul. Mihaila Pupina 10v
011 / 31.32.820 PON-PET : 09 - 20h
SUB: 09 - 14h
NED: ne radi
MOBIS ELECTRONIC
http://www.mobis.co.yu
YBC, Bul. Mihaila Pupina 10v
011 / 31.32.820 PON-PET : 09 - 20h
SUB: 09 - 14h
NED: ne radi
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne mora da znaci da je nece uvoziti samo zbog tog,a ja verujem da ce je biti uskoro.markolaza, zovi Alpha Copy 0113035333 i informisi se za masku.
Cesto mi se desiavalo u zadnje vreme da dok slusam muziku i surfujem preko wlan-a telefon jednostavno skroz ukoci i nakon toga se restartuje a primetio sam da ukoci uglavnom kad slusam muziku
Valjalo bi vise da izadje novi sw.
Inace pravio sam malo poredjenje,naime zvuk je neverovatno dobar na N82,sigurno za 25/30 posto bolji od N73 a nakon kratkog poredjenja sa N91 4gb cini mi se da je zvuk na N82 oko 80 posto jacine i kvaliteta N91
Eto,mozda bi nekog moglo da zanima...
Cesto mi se desiavalo u zadnje vreme da dok slusam muziku i surfujem preko wlan-a telefon jednostavno skroz ukoci i nakon toga se restartuje a primetio sam da ukoci uglavnom kad slusam muziku

Inace pravio sam malo poredjenje,naime zvuk je neverovatno dobar na N82,sigurno za 25/30 posto bolji od N73 a nakon kratkog poredjenja sa N91 4gb cini mi se da je zvuk na N82 oko 80 posto jacine i kvaliteta N91

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Radi bez problema!
Fix hvata za nekih 15-tak sekundi !
Jesi li pokusao da reinstaliras Garmina?
Fix hvata za nekih 15-tak sekundi !
Jesi li pokusao da reinstaliras Garmina?
IDzO ocigledno je da nije problem u Garminu vec u necemu drugom. Mozda bi reinstalacija softwera pomogla pre ce biti da je u tome problem,ipak je nenormalno da trazi fix 20min pa cak i na Nokia maps. Meni se konektovao pre par dana na onakvoj oluji za nekih 2 min i drzao je signal na najmanje 3 crte.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Uz rizik da cu biti kritikovan sto nisam procitao svih 50 stranica ove teme (stigao sam samo do 10), moram da postavim sledece pitanje:
Da li ima problema sa "Made by Nokia" crnim verzijama? neko je spomenuo da pojedini primerci imaju problem sa fotografijama.
P.S. ima li novih informacija kada ce zvanicni distributeri poceti da uvoze crnu N82? Za sada sam crnu video samo u "nezvanicnim" prodavnicama.
Da li ima problema sa "Made by Nokia" crnim verzijama? neko je spomenuo da pojedini primerci imaju problem sa fotografijama.
P.S. ima li novih informacija kada ce zvanicni distributeri poceti da uvoze crnu N82? Za sada sam crnu video samo u "nezvanicnim" prodavnicama.
N82 silver + 8GB microSDHC
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Nisam mislio da je zbog maske vec zbog mesta proizvodnje. Za crne N82 na nasem trzistu sam cuo da im pise "Made by Nokia" a da su ti primerci (nezavisno da li su sivi ili crni) imali problema sa fotografijama, konkretno: neki delovi slika su bili zamuceni.kapoerista90 napisao:Sumnjam da je zbog maske losija kamera
Ne znam da li su sivi primerci kod zvanicnih prodavaca "Made by Nokia" ili "Made in Finland". Ukoliko neko ima info, neka prosledi.
Edit: nazvao sam jednu od zvanicnih prodavnica, na sivim N82 koje prodaju pise "Made in Finland" (ukoliko nekome to znaci nesto

Edit 2: OVDE je opisano o kojim se problemima radi.
Primer slike sa "Made in Finland" N82
Primer slike sa "Made by Nokia" N82 (obratite paznju na gornji levi deo slike)
Naravno, na osnovu ova dva primera nije moguce zakljuciti da su svi "Made by Nokia" primerci losi. Iskustva ljudi sa "Made by Nokia" N82 bi tu dosta pomogla. Tako da ljudi, javite se ako ste imali nekih problema, da vidimo da li je ovo sporadican slucaj ili nesto sto se cesto javlja.
Poslednja izmena od satelit u Sre, 13. Avg 2008. 17:28, izmenjeno 2 puta ukupno.
-
Sto se tice te tih spekulacija,primetio sam da kad slikam dalje objekte u levom uglu slika bude za nijansu mutnija od ostatka,ali jbg,sta da se radi iako su tacne te price...
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
-
Moja je Made By Nokia.Ta zamucenost je minimalna,ali se primeti.Mada i dalje ne verujem u ovo dok ne napravim direktno poredjenje siva vs crna.