Ne razumem zasto je tako tesko ponuditi npr SE T250i ili k310i sa paketom Bel 50 i jednogodisnjim ugovorom. Novac uvek mogu da zarade od prodaje telefona, ako im je vec nedovoljna suma koju dajemo za mesecne racune
samsung c160 ja uzeo mami pre par nedelja i kosta 2500 a 130 2900
ali oke je ova promocija imas ovih 250 na dopunu i koliko sam primetio uzimaju to ljudi tako za poklone ili kao drugi telefon ali slazem se za gezom sto nisu ubacili mesto sva tri samsunga recimo neku nokiju i t250 to bi bila bas jaka ponuda
cekemo odgovor vipa sa jos nekim vodafone kompezacijom i valjda telenora koji to nije imao djuse reci cajnezima da vam posalju koji telefon
Aleksaboy napisao:Naravno da pratim, a ti Skepticni mesas babe i zabe. Ponuda koja ide uz BlackBerry je prilagodjena poslovnim korisnicima i zato je to tako.
Mmmmm da Fresh je namenjen poslovnim korisnicim
Ne znam samo po kojoj računicu pošto kako god da okreneš ostale tarife su jeftinije pusti bre žvake mt:s marketinga poslovni ljudi ako su iole pametni zanju jako dobro da računaju (BTW baš bih voleo da vidim cifru BB telefona koje su prodali al sumnjam da će se time hvaliti )
Naravno ako iPhone ponude uz Fresh onda će to biti tarifa namenjena multimedijalno-zabavnom tipu korisnika
U mts-u ne znaju da postoje i drugi proizvodjaci mobilnih osim samsunga? Tako se ocigledno favorizuje samsung, a i sami vide valjda da im se nokia modeli najbrze rasprodaju...
Bas bih rado uzeo neki telefon kod MTS-a, narocito sada kada je moguce sklopiti ugovor na 12 meseci, ali mi nikako ne odgovara sto se nepotroseni besplatni saobracaj gubi. Odgovara mi prenosenje koje, nazalost, postoji samo kod Telenora. Da je ostalo prenosenje, makar na MIX-u, ne bih se dvoumio ni dva minuta. Ovako, moram da koristim Telenor mrezu i to bez uzimanja telefona jer su im cene paprene. Buuuuua!!!
pa ne razum te druze, ti se dvoumis izmedju jedne jako bitne stvari a to je duzina ugovora i tog paketa prenesi koji telenor moze sutra da ugasi po kratkom postupku i da ostanete navuceni na 2 godine haraca
Pa zato i nisam uzeo telefon kod Telenora, da ne budem vezan ugovorom na dve godine (pored toga sto su im cene telefona nabildovane). Na jednoj strani imam povoljnu cenu telefona i kracu ugovornu obavezu (MTS), a na drugoj strani imam paket koji mi vise odgovara i nista vise (Telenor), pa ako moram da biram, onda: Telenor, jer mi telefon nije bas neophodan.
Mt:s je najbolji.Licno nemam postpaid,ima ga moj ćalac,imaju najpovoljjnije uslove,samo sto nema nekog paketa kao prenesi u telenoru.Vip ima samo pakete minuta i losu reklamnu kampanju(pogledajte reklamu na ovoj stranici)dok telenor ima najnepovoljnije uslove,nikakve popuste niti za postpaid niti za prepaid!Mogu oni i klupe i kafice i shoping molove ii kontejnere,al nista bez povoljnih cena.
Ne verujem da ce Telenor menjati pakete "Prenesi", bio bi to jako los marketnski potez, o cemu oni veoma vode racuna. Promeniti postpaid paket cija je sustina iskazana u samom imenu paketa - prenesi... Nema sanse.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.