Telefon za 150e?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nekilik
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 15. Mar 2005. 14:55

Telefon za 150e?

Post od nekilik »

e ovako.....sutra idem u BG....planiram da kupim fon do nekih 150 eura(sto manje to bolje :) ) zelja mi je da taj fon ima sto bolju kamericu....i da slike budu dobre kad se prebace na komp.....
e sad....ovde mi je zapao za oko SonyEricson T610(ili T630).....
interesuje me kakav je fon....i ako znate neki drugi model.....

i koja je najbolja prodavnica u BG....po mogucstvu da se uz telefon dobija...CD kabal da se poveze sa komp-om itd.....

unapred hvala

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Zaboravi na T610/630 jer imaju jako lošu kameru, obrati pažnju na K500 ili F500, a i budžet ti se taman uklapa. Što se tiče prodavnica, bilo koja sa spiska na sajtu je ok... :wink:

nekilik
Novajlija
Novajlija

Post od nekilik »

hvala brate....upravo sam gledao F500 i skroz mi je gotivan....on mi je za sad favorit :)

ajde bacajte koment-e....sto vise komentara to bolje :)

i koliko koshta kabal koji bi povezao mob i komp....(da prebacim fotke)....
zato sam pitao za prodavnice....voleo bih da uz fon dobijem kabl i eventualno neki softver ako ga mob zahteva....

peace 8)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ako hoces slike dobre nikako t610... t630 aj i nekako ( 640x480) mada moja preporuka k500 ( f500 je brandirana verzija sa vodafon ikonicama koje su po meni uzas)...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Kao što reče Akki, K500 i F500 su potpuno isti telefoni, s tim da je F500 namenjen Vodafon mreži a K500 je "čist". Kabl je oko 10 evra a USB-IR od 10 do 15, softver ti za prebacivanje slika konkretno ne treba jer SE ima vrlo dobar interfejs za komunikaciju sa ostalim uređajima, a za sihronizaciju imenika i ostalog sav softver imaš na netu, a najbolji je FMA koji svejedno ne bi dobio uz mob. Znači, što se tiče toga šta ide u "paketu", morao bi sam da se raspitaš direktno u prodavnicama.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Da, FMA je najbolji... ubedljivo... :wink: mada ni ovako nema problema nekih vetjih...
nisam znao da je kabal samo 10 eura... lepo... :D

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Ja mislim da je oko 10-ak evrića, ne bi trebalo da je više, ali moguće je, nisam gledao koliko košta na netu... :?

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

sad gledam na netu, DCU-11 usb kabal je oko 20 eura... nesto malo vise sa dostavom na qcnu adresu... :wink:
link

nekilik
Novajlija
Novajlija

Post od nekilik »

0k-e kupio sam Sony Ericsson k500i i prezadovoljan sam ....e sad pitanje....dosta sam chuo o tom blue...pa sad ne znam kako se zove :) kao da moze bez kabl-a da se poveze sa komp-om ?????? da li to moze ?

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Mislim da nemash bluetooth kod K500.....ali zato imash IC,preko njega mozesh povezivati komp sa telefonom...... :wink:
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

nekilik
Novajlija
Novajlija

Post od nekilik »

Posto vidim da je deo foruma Sony Ericsson neposecen :) kopiracu ovde temu koju sam tamo postavio.....

Kako da povezem Sony Ericsson k500i sa komp-om ?

da li mi treba neki softver(ako treba koji i odakle da se skine?) i da li moze preko BT-a da se poveze sa komp-om....da li treba da ga prislonim na USB ? i da li bi sve to radilo pod operativnim sistemom Win 98 ?I ako ne moze pod Win 98 da li postoji mogucnost da se skine neki Driver sa net-a....i sa koje adrese ?

hm....meni je ortak rekao da je ovo gore levo bluetooth i gledao sam iste je duzine i sirine kao USB port....za taj IC mi treba kabal.....ajde ljudi pomagajte na pitanja 8)

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Ju, ju, ju, koliko naopakih informacija, gde si to iskopao Nekilik? 8O
Ne mogu da verujem da baš toliko nisi upućen... tačnije, zgranut sam!

K500 nema BlueTooth, samo IC i USB. IC je infracrveni port i treba ti takav dodatak na kompu, nikakav kabl.

USB veza koristi kabl.
"Da li treba da ga prislonim na USB ?" (neverovatno! :lol: )

Radiće ti sve pod Win98 SE sa podrškom za USB.

I zaključavam raspravu ovde jer u SE delu ima dovoljno informacija...

Zaključana tema