da li postoji

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
prima
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 03. Dec 2006. 12:12

da li postoji

Post od prima »

Da li neko zna?Potreban mi je slajder telefon kome "ne mozes ukljuciti nista" dok je u pantalonama i zatvoren.Naime:Desava mi se da dok izvlacim telefon iz depa ,pritisnem dugme "odbij poziv"Desavaju mi se i druge gluposti i zato zelim telefon kome, kada je zatvoren ,ne radi ni jedno dugme.Ostali zahtevi su mi da je sto tanji i laksi.
Pozdrav svima

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Reci koliko bi jura izdvojio za nov mob,pa cu ti ddati neke savete :wink: !
Nokia C6

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Pa tu ti jedino pasuje neki sa senzorima, posto su senzori zakljucani cim stigne poziv, da ga na primer ne bi prekinuo obrazom... A mozes i neke od ovih novijih modela samsunga, posto i nije tako lako stisnuti dugme "slucajno" dok ti je u pantalonama.
Elem, pogledaj U700, U900, E950, D900... Sta jos... G600, G800... Biraj :)

Prestize me ipod maniac,za 3 sec :P
Nokia E71... Elegant, but deadly

NiKoOoLaAa
Banned
Pridružio se: Sub, 05. Jul 2008. 00:25

Post od NiKoOoLaAa »

hmm....2 sec.... :wink: :) :D :lol: :wink: :) :D :lol: :P hehe izvinjavam se na smajlijima nisam mogao da odolim... 8) :P e pa da,sve to sto je predlozeno je ok,mada ja savetujem u900 soul,tanak,lak,lep,slide,metal,touch tasteri tj display...znaci u900....ili g00 ali je bolji i lepsi u900 meni....pozz :wink:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ma bez veze su senzori.Bolja je klasika,a ja ti predlazem e65 i koznu futrolicu kojom ces da mu cuvas display od grebanja,a uz to ces ga izuzetno lako stavljati i vaditi iz dzepa.Slajder je,biznis klase,symbian sto mu je naravno vrlina,tanak,izuzetno lep sa zadnjom maskom koja podseca na kozu i lepom tastaturom za kucanje poruka (samo pazi da ne uzmes primerak kome ne svetli donja tastatuqa)
Note IV N9100 dual

Odgovori