Mobile Phone Telescope Lens

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Mobile Phone Telescope Lens

Post od zllaja »

Negdje sam na netu vidio ovaj 6x opticki zum za mobilne telefone pa me zanima jel zna iko gdje se moze kupiti ovu spravicu?

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Ma sta ce ti to,neces valjda da budes paparaco,a???

:wink:

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

ebay je keva za takve stvari, pogledaj tamo.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Imas na mobile.brando sajtu ali je to u hong kongu . Ja sam se ranije interesovao za svoj samsung P850 da li ce praviti teleskop , i kao imali su u planu . Tad je bio samo za samsung D600 . Jos jedna caka - u mailu su mi odgovorili , cini mi se da nije nikakav problem da mi posalju u Srbiju , ali da moram , ako se dobro secam , da narucim bar za 50 ili 100 dolara robe . To se , ja mislim, jedino isplati naruciti odande kad bi se skupilo vishe ljudi pa da se zajednicki naruci . I da , jedini valjda nacin placanja , posto pay pal ne radi kod nas u Srbiji , je da se posalje sa deviznog racuna u banci , lova . Ali to je definitivno kod nas skupo raditi , jer je provizija za prebacivanja sa racuna na racun preko banke bila pre dve godine oko 1000 dinara za manje sume a 1 ili 2 % za vece sume. Maltene malo manje od jednog proizvoda ( ovde u pitanju teleskop ) . Plus si morao da imash predracun iliti otpremnicu od prodavca , da bi uopste hteli da ti prebace lovu .

Ja sam radio to ranije sa jednom firmom iz Ceske , i dok sam zeni objasnio preko maila da mi je to potrebno i zasto mi je potrebno da mi posalje , potrajalo je par dana . Nije mogla da veruje zena sta nama ovde traze u banci da bi privatno lice poslalo lovu nekome u inostranstvo ( tj. da bi platio za neku uslugu ili proizvod stranoj firmi ) . To u normalnom svetu ide ocas posla .

Evo i sam pogledaj , sad imaju izbor mnogo veci :

http://mobile.brando.com.hk/prod_list.p ... at_id=0699

Meni je najzanimljivija ova stvarcica , jer moze na vishe modela telefona da se prikaci pa cak i na mozda moj samsung . Ima i model teleskopa sa 8 zoom funkcijom ali taj ne moze na ovaj moj model jer je kamera vrlo blizu ivice telefona .

http://mobile.brando.com.hk/prod_detail ... at_id=0699

:wink:

Odgovori