Sagem ( Vodafone ) 526 VS Sony Ericsson T250
Sagem ( Vodafone ) 526 VS Sony Ericsson T250
Pokrenuo sam ovo pitanje jer Vodafone 526 može da se kupi i u prepaid varijanti za 4000 dinara. Pošto oba telefona imaju kameru, čisto da uporedimo nišljenja itd. ja svoj glas dajem za Sagem jer lepo izgleda, tanak je, ima GPRS ( dok ovaj drugi nema ali infrared ga menja, ali to polako zastareva pa... ), nije SE ( zato što mnogi imaju loša iskustva sa njim ), lepše se čuju melodije i super je u džepu.
Nokia Lumia 630
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
djolex, Kako to infrared menja GPRS?
I ne zastateva IR polako - vec je zastareo.
Sto se tice toga da su mnogi imali problema sa SE - to je malo diskutabilno. Da vise ljudi koristi Sagem mozda bi cuo ponesto i o problemima sa istim.
Sto se tice toga da su mnogi imali problema sa SE - to je malo diskutabilno. Da vise ljudi koristi Sagem mozda bi cuo ponesto i o problemima sa istim.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Menja ga u tom smislu da ljudi koji ga koriste, pre će da štede pare nego li da bacaju na net tako što će nešto da skidaju. Nije skroz zastareo jer je i dan danas fora da fon ima IR i BT da bi mogli da onima što imaju IR da udovoljavaju želje. SE je skuplji jer ima i podršku za FM, ali svejedno - ne sviđa mi se kompletnotomas.hokenberi napisao:djolex, Kako to infrared menja GPRS?
Nokia Lumia 630