Jedna od najkorisnijih symbian aplikacija dobila svoje najnovije izdanje:
Resco.Photo.Viewer.v5.00.S60v3.SymbianOS9.1.
Enjoy your favorite photos on the move. Fast and high quality preview, faxes, gif animations, attractive slideshow. Color editing and all standard image functions included.
Faster than your built-in viewer—and much more fun! This is a high-quality photo album you can take on the go, perfect for family reunions, the holidays, and to show everyone Junior’s 2.34th birthday celebration. The app includes slideshow capabilities, folder management, and color editing. Resco Photo Viewer makes it easier than ever to carry photos in your pocket—because everyone wants to see pictures of your children. No, really, they do.
Features include:
- Fast and high-quality preview
- Slideshow
- Color editing
- Folder management
A mobile photo album
Use to view, organize and share your images and to give attractive presentations.
So much better than the built-in viewer...
Excellent Viewer
- Many image formats
- Speed, speed, speed everywhere: Images, thumbnails, navigation...
- Do you have thousands of images? No problem.
- Comfortable viewer with zoom, pan and color adjustment
Nice Presentations
- Slideshow with attractive effects
- Customized slideshows (presentations)
- Slideshow music
Image management
- True image manager with folder manipulation. Do you have a large card?
- True image editing (crop, resize, rotate, colors). Need to send a smaller image?
And many Extras
- GIF animations
- Faxes
- Make use of the image GPS information
- Read image Exif data (camera settings...)
- Assign image to contact
- Set image as wallpaper
- Send using MMS, e-mail, BT, IR
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
napalm death, koliko sam ja primjetio sada program dosta brze radi! Brze pravi thumbnail-ove i brze otvara slike...sto se ostalog tice ni ja nisam primjetio neke bitne razlike...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Zna li neko da li rotateMe može da radi sa e61(i)? Probao sam sve žive verzije i ništa, jedna od starijih verzija mi je doduše poslala poruku da moj tel. ima samo jedan režim (landscape), ali mu nešto i ne verujem...Inače mi program treba za jednu java aplikaciju koja radi samo u portrait režimu (SEXYPOKER )
djurkash, to igrati na tleefonu? pa to je bogohulno... Bolje nadji Video strip poker za komp, pa da vidis sta je prava akcija... jos svih 18 devojaka.... mmmmmmmmm
Kad iskljucim prikaz slika na operi 8.65 skida mi mozda vrlo malo vise od opere mini.Kada je u pitanju opera mini za mene je najbolja opera mod 2.06,a zatim su izbacili mod 2.07 koja je bila prepuna bugova i sada rade na novom mod-u,a pre svega im je cilj da ubace server preko koga ce opera mini mod dobiti na brzini sto joj je za sada jedina mana kada je u pitanju previse opterecena mts mreza dok na telenoru radi nesto malo brze.Evo vam jos jedna forica za operu symbian da bi manje skidala kredu kod surfa: Прокси: 2mdp.opera.com
порт: 80
b17fd1fa6e30a6bd6dcfa38b05e4f759b05ee9b1c64d1b46720ecacd6e8bb660
Evo ja imam instaliranu 8.65 verziju. Jako puno skida. Recmo kod nekog foruma gde mi oopera mini skine oko 12kb ova 8.65 opera mi skine oko 30-50kb sto je drasticno puno.
A da li si iskljucio prikaz slika i stavio je na speed?Tada ce manje kb da ti vuce garantovano.Tako je kod mene i ne bi trebalo da se razlikuje ni kod tebe
Hehe.. da nisam iskljucio prikaz slika i da nije na speed ptice znaju koliko bi mi vuklo. I malo nervirajuce, nema da se poveca font slova.. kod mene je na n80 352x416 veliak rezolucija za mal displej al eto..
E pa za font ima fora.Udjes u opcije pa mu zum ekrana povecaj na 130 pa ces da vidis da ce da bude extra.Ako si imao ranije os7,8 ili 8.1 i operu symbian takva ce ti biti i sada.Ima jos puno fora za operu symbian,ali sta vredi da pisem kad mi brisu poruke bez razloga bukvalno!
E vala ima opcija za zum!Idi na menu-display-zoom a precica za to ti je #0 ako hoces lakse da je nadjes.Menu-tools-settings-font size: i imas:
small
medium
large
extra large .Eto vidis da sve ima,ali treba gledati podesavanja malo.Ja npr znam da u samoj operi sve totalno izmenim na glavnoj str,da postavim brze linkove na glavnoj str,da je obojim u koju god boju pozelim,da napravim kakve god hocu prozore za pretrazivac itd.To je malo zajebano objasniti,ali mogu da vam kazem kako da sredite da lakse i brze pregledate stranice sto se zove scrolling.Udjite u x-plorer pa podesite kodiranje na utf8 pa E: \ System \ data \ opera \ opera.ini i stanite na fajl opera.ini pa kliknite na broj 8 a zatim nadjite gde pise Smooth Scrolling=1 i to prepravite na Smooth Scrolling=0 pa kliknite na menu-save as unicode pa menu-save-back i to je to.Posle ovoga cete lako da pregledate i kilometarske stranice
moze li preporuka za neki dobar mp3 player u pitanju je nokia n82
i jedno pitanje da li trebapustiti nokia ps suite da konvertuje pesmu u za njega najbolji format kada je prebacuje u fon ili nema veze
pa fabricki plejer je odlican,bolji ne postoji a pesme ne moras konvertovati .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
zasto mi se onda zablokira pa vec sam postavio to pitanje u cemu je fora
a da da dodam jos da se jacina vrati na 50%a sve ostalo na fabricki podeseno mislim na player
pa to je neki bug u samom softveru telefona koji je sada dosta nestabilan,valjda ce biti uklonjeno kad izadje upgrade.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Za mene je najbolji player OGG Player jer najbolje radi i nema bugova,a uz to ima i izuzetno lepih skinova za njega.Ima playera poput LCG Jukeboxa koji izgleda ne mogu da prime veliki br pesama a da ne prave bugove tipa da te izbacuje iz playera iz cistog mira,ali je zato OGG Player extra i bez problema mi ocita i pusti svih 350 pesama koje imam u tel
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.