MTS novosti
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sto se tih poena tice, ne znam za pri pejd ali na post pejdu ih ja dobijam redovno svaki mesec. E sad, sam paket nosi odredjen broj poena ali i svaki prekoraceni minut i sms donose isto tako s tim sto kad vise trosis vise i poena dobijes, srazmerno se uvecava. Npr. za prvih 10 minuta izvan pretplate dobijas 2 poena ali za narednih 10 dobijas jos 5. Pojma nemam kako oni o racunaju...
Nego mene interesuje da li neko zna ako imam 2 broja, oba post pejd da li se ti poeni mogu sabrati ili iskljucivo odvojeno "koristiti" kad dodje vreme?
Nego mene interesuje da li neko zna ako imam 2 broja, oba post pejd da li se ti poeni mogu sabrati ili iskljucivo odvojeno "koristiti" kad dodje vreme?
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Pa čisto sumnjam da bi u tom slučaju falio npr HTC u spisku vendora....Pere Ubu napisao:skeptichni chicha, ovi s desne strane (verovatno) jesu zastupnici & ovlasceni distributeri, ....
Dakle niti su zastupnici niti su ditributeri još manje ovlašćeni Ni EWE ni njihova ćerka kompanija List Computers samo eto uvezu neku količinu pa je prodaju na veliko, malo, ispod tezge ili kako već ...... ne znači da su zastupnici ili ditributeri da bi postali takvo nešto moraju da ispune određene uslove koje vendor pred njih postavlja ....
Interesantno NIJEDNA srpska kompanija nije to mogla da ispuni npr za Nokia telefone........ pa su nam zastupnici Grci i Hrvati.....
Korisno je razlikovati neke stvari....
Što se mt:s cluba tiče pa najbolje pitati operatere na 789 ili u poslovnicama... računica je komplikovana poeni zavise od visine računa, redovnosti plaćanja, prethodnih računa njihove redovnosti itd itd ma rekoh komplikovano a poklonu se u zube ne gleda

Nego imali su ono odličnih ideja kada je taj mt:s klub u pitanju samo što je ovo zemlja SRB pa je zamisli teško realizovati npr onaj časopis su prestali da štampaju (a nije bio loš) zato što poštari to nisu hteli da nose ...jbga maznu jedan primerak a ostale zavrljače u prvi kontejner..... sa druge strane ovde bi svi koji imaju mix 250 ili bel 50 hteli svake godine telefon u rangu N95 na poklon a to ne ide (pomenuh ja negde razliku između kompanije i hum. organizacije ja lično više volim da platim prvima nego da spadnem na druge...)
Kakav će biti novi mt:s klub niko ne zna (tj oni koji bi hteli da kažu ne znaju oni koji znaju neće da pričaju) ali ja bih rekao da će imati veze sa ovom novom kampanjom za verne korisnike i još nekim stvarima koje pripremaju a meni debelo liče na ispitivanje korisničke baze.....
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Ne bitno, bitno je da su oni zastupnici Nokie za naše tržište.... HTC nema zastupnika niti ovlašćeni servis a bez toga i ne može da se očekuje neki veći prodor u ponudu operatera.....Pere Ubu napisao:... oni su registrovani u R. Srbiji, kao takvi podlezu zakonima R. Srbije, ...
A interesantno je stoga što ne može baš svako da bude zastupnik i ditributer (sem za Šljamsung

Sad ako bismo jos malo nastavili da se bavimo HTC-om i sl. - tu zanimljivostima uopste nije kraj: izvesni DiFo koji se reklamira kao zastupnik za Mio, i koji (bukvalno) valja HTC, Neonode, Palm... etc, nije registrovan u APR, odnosno prema raspolozivim podacima ne postoji kao pravno lice u Srbiji! Ali bitno je da imaju sajt. Smells like... swindle..?
A ovi s desne strane koji prodaju/valjaju HTC jeste da su registrovani, i to pored toga sto su firma za proizvodnju i montazu racunarske opreme, su i firma za grube gradjevinske radove i niskogradnju
Aj malo da valjamo PDA i da gradimo, to je u Srbiji unosno..
Sad je mozda malo jasnije zasto operateri ne sklapaju ugovore s ovakvim "distributerima..
A ovi s desne strane koji prodaju/valjaju HTC jeste da su registrovani, i to pored toga sto su firma za proizvodnju i montazu racunarske opreme, su i firma za grube gradjevinske radove i niskogradnju

Sad je mozda malo jasnije zasto operateri ne sklapaju ugovore s ovakvim "distributerima..
To je oko 1800 din. mesecne pretplate za 250 min. i isto toliko poruka. Pa nije bas povoljno obzirom da kod nas za 1000 din. pretplate imas 325 min. i isto toliko poruka. E sad, jedini je plus sto se dobar uredjaj dobija za male pare ali ja licno, bez obzira na to, ne bih dve godine placao ovako neprilagodjenu pretplatu.
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Aleksaboy, samo zamisli da imash platu kao normalan Holandjanin od 1500-2000 ili mozda 2500 evra i ovo bi ti bilo dzabalesku
Ne bih merio cene minuta ovde i tamo , jer ne moze da se napravi prava komparacija zbog plata .

Ne bih merio cene minuta ovde i tamo , jer ne moze da se napravi prava komparacija zbog plata .
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Aleksa, ovde za mnogo loshije aparate se placaju ogromne cene. E to sam zeleo da kazem. 35E za HTC Touch Pro koji je trenutno jedan od vodecih aparata na trzistu. A ti pogledaj sta se i koliko placa kod nas, pa onda mozemo da diskutujemo. Nisam ni rekao da je ono povoljna ponuda sto se tiche minuta i SMS-ova, nego sto se tiche telefona.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Znam miodrage sta si hteo da kazes i potpuno se slazem s tobom. Kod nas su cene telefona nenormalno visoke a posebno ako uzimas preko Telenora. Ali ja na ponudu uvek gledam kao celinu. OK, vrhunski telefon se dobija za male pare ali zato je pretplata neodgovarajuca, kolicina minuta i poruka je neodgovarajuca i sve to na dve godine. I ne verujem da se s tim zavrsava, verovatno postoje tu i neki dodatni troskovi. Npr. kao kod MTS postpaida, kada uzmes 3G telefon moras da placas i dve godine pretplatu za 3G. I ko zna sta jos, verovatno postoje jos neke zackoljice.
Drugo, sto se tice plata i standarda koji imaju Holandjani, ja o tome stvarno ne mogu nista da kazem jer nisam upucen. Mozda imaju plate 1500-2000 evra a mozda i ne. Ja znam gde ja zivim i sta imam i da mi ovde ponude tu holandsku gibanicu, ja je ne bih progutao.
Drugo, sto se tice plata i standarda koji imaju Holandjani, ja o tome stvarno ne mogu nista da kazem jer nisam upucen. Mozda imaju plate 1500-2000 evra a mozda i ne. Ja znam gde ja zivim i sta imam i da mi ovde ponude tu holandsku gibanicu, ja je ne bih progutao.
Btw., neko je ovde svojevremeno iskazao interesovanje za nesto sto se zove Iphone - evo jedne (polu)vesti o pregovorima mts-a & Apple-a:
http://www.b92.net/biz/fokus/analiza.ph ... _id=315316
http://www.b92.net/biz/fokus/analiza.ph ... _id=315316