Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

@miky90,to ti je cisto gubljenje vremena i da ima neka jaca baterija opet ce ti drzati slicno,mozda cak i manje.Ove nove baterije koje se kupuju su totalno bez veze jer su mnogo slabije od original baterije.Ja npr imam 2 rezervne baterije i jednu uvek imam punu i nosim je svuda.Jedna od te dve baterije je kopija kao i vecina koje mogu da se kupe i drzi mi kao ova istrosena original baterija sto je dosla uz tel,a druga rezervna baterija je original.Pitate se otkud znam da je original? Moj prijatelj u servisu je izvadio iz novog tel i dao mi je nju,a u taj tel ubacio neku kopiju bez veze.E ta original baterija mi drzi malo duze od ove druge dve.Jacinu baterije proverim tako sto neprekidno cepam po netu i downloadujem app i tako mi je ova sto ide uz tel drzala 10h neprekidnog surfa i povremenog downloada,a ova nova original 13h.Da napomenem da se baterija trosi vise kada se downloaduje nego kad se samo surfuje.To vam kazem jer sam vise puta primetio tu razliku.Zakljucak je da ti ja preporucujem da imas 2 baterije i da jednu nosis uvek sa sobom.Tu rezervnu mozes da punis u tel ili da kupis ono "parce plastike,metala i gume" ;) koje sluzi za punjenje baterije
Note IV N9100 dual

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

dobar ti prijatelj uzima drugim baterije treba da vas je sramota :o
zar je problem dati 20-30e za novu original bateriju :chytry:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Naravno da je problem jer ti svako moze uvaliti neku bez veznu pa ce biti samo logo od nokie,a ostalo...A ti kao ne bi uzeo da za male pare da si imao ovakvu priliku?!Kako da ne,nemoj da se pravis nevinasce :) Treba iskoristiti sve sto ti zivot pruya
Note IV N9100 dual

Ching
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 15. Avg 2008. 05:51

Post od Ching »

E toda81,znas meni npr. kad sam skinu symbian igru tony hawks.E sad i kad hocu da je instaliram pise sertifikat istekao ili npr neki program kad hocu da instaliram sa onog tvog sajta nece uopste da mi instalira,e da li to upravo znaci da treba da se instalira taj sertifikat kod tebe na sajtu tj. da se kupi.

Professional
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
:: Samsung A5 (2017)
:: Nokia 6310i
Kontakt:

Post od Professional »

Ljudi pomagajte, treba mi PATCH za N GAGE arenu. Tj. ja imam instaliranu N GAGE arenu ali verziju 1.01, a meni treba 2.00, pa ako neko ima patch :wink:
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)

Patrick
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 20. Avg 2008. 14:13

Post od Patrick »

Da li je moguce sa n73 pristupiti web strani koja je uradjena uz pomoc flash tehnologije? Meni se samo otvori naslov stranice i nista vise.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ja koliko znam to jos uvijek nije moguce uraditi sa nekog telefona (govorim za symbian telefone) jer iako posjeduju flash player, on nije integrisan u web pretrazivac vec samo kao poseban player za pregledanje flash datoteka i to ne svih. pozzzz

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Imama jednu molbu za toda81,nasao sam upustvo koje si ostavio za hack telefona,ali nemogu da se snadjem,iako izgleda jednostavno nece da radi na N73.Da li bi mogao da mi posaljes na mail
nemanjagzivanovic88@gmail,com ili ovde na forumu da mi ostavis detaljnije upustvo.
Najvise me buni onaj fajl CProfDraiver_SISX.ldd neznam kao da ga prekopiram,znaci ako moze malo detaljnije uputstvo.
Hvala unapred!
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Evo ti link i skini ovaj program i imas i uputstvo za instaliranje. Ovo je do sad najjednostavnije sto sam nasao. Ja iako imam sertifikat za svoj N73 koji mi vrijedi do 2011 ja sam sa ovim uradio hack telefona i sad sve instaliram i nemam ni onih zajebancija da moram vracati datum za neke teme ili aplikacije. Znaci sve instaliram iz prve. pozz

http://rapidshare.com/files/138754580/D ... 1.zip.html

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

@znemanja,napravio sam najdetaljnije moguce uputstvo za hack tel i moze ga dobiti svakn ko me kontaktira na pp.Zadovoljstvo mi je da svakome od vas pomognem koliko god mogu jer vidim da je ovde bas dobro drustvo
Note IV N9100 dual

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

toda81, da cujem za tvoje misljenje kakava je ova stvarcica sto sam postavio link. Ja mislim da jednostavnije ne moze biti? :wink: :wink: :wink:

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

super ja taj mada saqm ja iskopao jos jednostavnije ali se odnosi samo na instaliranje fajlova sa ovim sto si ti okacio mozes caskom da upalis i ugasis posmatranje sys fajlova :wink:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Nisam imao vremena da skinem taj hack i da vidim sta ima u tom zipu.Moj hack ja odradim za 2 min,a mozda i manje jer i malo dete to moze da uradi,a naravno da hack obuhvata i instaliranje CapsOFF i CapsON,a oni sluze za paljenje i gasenje hacka koji se odnosi na rad sa systemskim folderima i fajlovima
Note IV N9100 dual

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

toda81,hvala ti puno za ovo detaljno upustvo koje si mi poslao na pp,uspeo sam da izvrsim hack telefona,instalirao sam rotate me i jos neke app koje su mi ranije zadavale probleme.
Jos jednom hvala ti puno! :) :) :) :) :) :) :) :)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Znemanja,nema na cemu,tu smo da pomazemo jedni drugima kad god je to moguce i da uzivamo u nasim symbian ljubimcima
Note IV N9100 dual

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

Imam N73 Me i imam problem za Nokia MAps programom, znaci sve je radilo super a odjedanput se pojavila preko celog mesta gde trebaju da su oznaceni delovi(reke, putevi,...) samo ona neka kremasto bela boja.... znaci zumiram * # ne vredi sve je isto, pomeram levo desno kursor isto... jel zna neko sta da radim, cak mi neda ni da reinstaliram program pa da ponovo instaliram,.. sta da radim?
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

to je verovatno oblast koja nije odradjena u mapama.Skini sa nokia sajta nokia maps v 1.2 aplikaciju i instaliraj preko postojece.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od NoBodyAsAleksa »

nece, ne znam zasto, ispise mi nesto unable to instal component is built in...
pls hitno mi je, da li postoji neko resenje sem reinstalacije phone software-a? unapred zahvalan...

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Postoji uradi update ili reset telefona sa *#7370# tako sam ja inace bolje uradi update software..................

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od NoBodyAsAleksa »

http://wiki.forum.nokia.com/index.php/T ... n_emulator
mislim da je ovo nacin, ali ja nista tu ne razumem.... :(

Odgovori