Nazalost,cena Nokie 6630 nece dugo pasti ispod 350 eura jer ce dugo vremena biti aktuelan telefon.Sa brzim procesorom,porastom broja aplikacija kao i pojavom vecih memoriskih kartica nece ga ugroziti ni nova serija 6680 telefona jer ne donosi nista novo,osim 100 eura vise za novi displej i kamera koja kod nas nece dugo biti u upotrebi.Sam displej ne izgleda mnogo bolje od onih danas u upotrebi.MOJ SAVET-Ako imas nameru i 360-380 eura kupi 6630.POZDRAV
Ljudi ovaj vas je sve poklopio, ali i ja sam na njegovoj strani: 6680 ima gazilion nekih 3G dzidzabidza koje kod nas netje moci da se koriste jos DUUUGO vremena. Kupite 6680/1 ako vam je stalo do tih 262k boja!!!
kod nokije nisu vazni tih 256k boja stavise ekran 6680 je potpuno isti kao 6630
a u to ces se uveriti i sam kad ga budes uporedjivao sa ekranima samsunga koji imaju 256k
Auuu, pa da ste pogledali malo po forumu videli bi da je razlika u kontroleru i da su veoma slicni ekrani od 65k i 262k boja...
Samsung ekrani imaju zivlje boje i svetliji su...
...cista nokia6630 kosta 600 evra,a timova posto se kod nas ta najvise i gura za 350,sad bi ljudi za manje para vise muzike e pa ne moze,a to sa flesovanjem nece biti isto,prvo sto to kod nas jos nema ko dobro da uradi(to jest kako treba)kao sto cepamo i xp,ti gde vam daju timove nokie6630 njihove garancije ne vrede ne samo za taj model nego za bilo koji,svako ko se razume znace o cemu pricam taj fotokopir papir ne vredi nista,nego plati 600 eurinja i da te glava ne boli
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.