Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
nakon mesec tel je odlican zaista nemam reci fp2 se pokazao odlicno ima sve zivo ali zaista i nemam zamerke na njega tanak je pa se desava da ispadne ali... to je stvar korisnika:-) ne guli se pino kao n82 npr slike su odlicne ima bolja podesavanja od n82 itd ma svs u svemu ALL IN SMALL PRETTY PACK:-) BEST BUY phone zaista ako ikom zatreba pomoc oko njega tu sam redovno citam postove:-) pa cu rado svima pomoci oko neke dileme itd! Jedina zamerka muzika jos nisam nasao dzek i bas me smara tih zvuk na sluskama ali videcemo kada nadjem 3.5mm dzek
Igore procitao sam na nekom forumu, da je muzika tiha sa fabrickim playerom, ali ako ubacis neki drugi kazu da ce da radi dosta bolje. Vredi probati mada je ideja otkacna.
Kolika je njegova trenutna cena?
ne plejer je tih i kada se instalira ali je kao na n82 ali radio je dosta tih ali dosta!!! cena pa ne znam kod nas ga nema... ja sam ga napolju uzeo mogu da piram koliko je napolju...
Igor88bg, nasao sam ovaj telefon u Nishu i uzecu ga pocetkom nedelje, jer je dosta prakticniji od 82. Jbg nema wi-fi ali niko nije savrsen. hteo sam da te pitam koje programe skidas za ovaj telefon, tj da li rade oni sa 9.1 ili se negde nasao za 9.3
Nisam fan muzike tako da me to ne interesuje puno. Kakve su to kartice sa wifijem, kolika im je cena?
da li je neko instalirao garmin navigaciju (koju)?
igor je instlal garmina 4,20,20 i extra radi danas ce meni dati. Onda cu ja install. Navigacija je extra jos prica na srpskom. Juce smo u kraju malo zezali probali dal je tacan brzinometar mogu reci da jeste. Igor je trcao ne brzo ali je prikazivalo realno 12-16km/h (nije brzo trcao)
Igor88bg napisao:pa de nisam brzo trcao ljudi me pitaju od koga bezim jel me panduri jure??:-) garmin je VRH
radi extra na 6220 classc probacemo i na n82..
jerkann koliko je para tamo i veruj mi neces se pokajati odlican aparat
Evo i kod mene radi. hvala igore sto si mi pomogao.. PS izvailio sam kako da mi nadje satelit u secundi ima u podesavanjima. Nasao sam nauticki garmin:D
markosvaba, 6220 classic ne podrzava rad sa wifi memorijskim karticama, mislim da nijedan s60 telefon ne podrzava, tako da nista od wifi-ja na 6220 classic...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Ne znam ja kada sam otisao u roming ja pitao jel imate 6220c prvo kaze zena imamo ja posto je kaze 360€, ja je pitam jel imate kartice sa wifi modulom kaze imamo, jel rade te kartice na 6220c kaze rade. Ja je pitam posto je kaze 2000din 512 ja joj kazem ...
Posle vidim stoji lep crni n82 pogledam sve orginal made in FILAND i uzmeg ga savim sa zadovoljan
U svakom slucaju si dobro postupio sto si uzeo N82 a da li je ta zena bila u pravu za te kartice...cisto sumnjam...mada ne mogu da tvrdim, mozda se nesto promjenilo od kad sam se ja informisao o tome...
sensei gresis ja sam imao n82 i zadovljniji sam sa 6220 C tako da ne znam jedino wifi ide na ruku n82 i nista vise zaista a kartice wifi nacice se i za symbian citao sam na forumima ne znam dali ima kod nas da se kupi to...
Igor88bg, ne grjesim jer meni bas treba wifi tako da bih uvijek uzeo N82(ili N95) prije nego 6220c... Ako se pojave te kartice i ne budu preskupe onda bih vec razmislio i o kupovini ovog telefona jer se stvarno i meni jako svidja(zato sam i napravio ovu temu o njemu)
Pa ne znam meni se licno vise svidja n82 jeste dobar i 6220c ali ovo n82 je all in one a 6220c moram da kupim ovo moram ono neki dodaci itd tipa(adapter za 3,5mm posto ima 2,5 a sa adaperom izlega ko majmun, wifi kartice po meni skupe. Meni se vise svidjao tastatura na n82 malo je nezgodna ali simpaticna, vremenom cu se navici. Jedino sto mi se svidja na 6220c u odnosu na moj n82 jeste plava lampica sastrane za gps....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.