moj prosek je 2-3 meseci max (2 meseca 5310,5 dana lg shine,5 meseci samsung d600) a verovatno ni sa u900 neće biti bolja situacija,ja trošim pare na ono što me čini sretnim,to mi je neka uteha
Ma ja sam kupio u900 zbog izgleda,materijala,touchpada,kamere,HSDPA,i nisam ga platio 350,nego 260,italijana,sa svim živim sem original kutije,ni ja ne bih dao 350e za u900,a 260 bih!
Ja se na tvom mestu ne bih nikako zalio. Eh a kako je meni sa 6230i koji imam dve godine? Zamisli to. Ali sta da se radi kada sam ubogi student. Bujni ste vi.
Pa trebalo bi da se tako okarakterise-sirotinja. A svi lepo zivimo i nosimo skupe telefone.
Nego sirotinja smo za tetke, tece, strine, babe, dede i sve ostale koji mogu da pruze neki jevro. Za par dana idem za Norvesku pa cu tamo da vidim da uzmem neki fon jer sam cuo da je tamo tehnika jeftinija nego kod nas. Razmisljam o nekom symbian-u.
LittlePrince, koliko si ga bese platio? Dam ti ja moj HP za njega, glavu za glavu Salu na stranu, pa ti kao da nisi znao da nema tastaturu... A i kazu da se ljudi brzo naviknu na taj i takve telefone bez hardverske tastature pa tako pokusaj i ti. Na kraju krajeva, uvek mozes da ga udomis za lepu kintu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.