kako da spasem kontakte?
kako da spasem kontakte?
telefon mi je upao u more i u svakom servisu gde sam ga odneo su rekli da je nemoguce popraviti ga, ali me zanima da li zna neko gde bih mogao da odnesem telefon da mi nekako (preko kompa ili vec..) izvuku barem kontakte koji su bili sacuvani u njemu... radi se o k800i... hvala unapred!
Eh tu pricu napamet znam a te servisere obozavam...pogotovo to sto ne moze da se namesti!pazi kad sam ovog leta imao k810,6300,k800i,n95 i jos neke sitnije modele za koje su u servisu rekli da ne moze da se srede a ja ih odradio sve!..e sad...uradi ovako...ne znam da li si izvadio bateriju posle toga....ako nisi velike su sanse da je crkao,ako jesi ima sanse da proradi
...najbolje bi bilo da odnesese u neki dobar servis da ti odrade to (javi odakle si na pm ja cu te dalje uputiti.. ako ne....uzmi lepo otvori tel.ocisti ga alkoholom,slobodno mozes malo i acetona da ubacis ali ne puno samo malo pomesaj znaci alkohol sa acetonom i cetkicu za zube uzmi i sve lepo ocisti,,, i stavi ga da se osusi...najbolje bi bilo da ti bude napolju ali ne na jakom suncu vec postepeno da se susi....ostavi ga da stoji ceo dan i uvece ga sklopi...mozes i dva tri dana da ga ostavis nije na odmet...proradice sad da li ti je otislo nesto.. ekran etc..videces...eto ukratko..

Ma ja sam ih imao lom...i to za neke su rekli da ne mogu da se poprave a ja ih sredio sve....da li njih mrzi da rade ili sta vec ne znam...ali ako vec radis taj posao onda ga radi...koj djavo se time bavis...sad da li ces da uzmes 100din...1000 ili 5.oooo nije bitno..bitno je da uradis ako mozes i da bude musterija zadovoljna..a ne da vrdas tu tuc muc...evo sad pre par dana sam imao k800 po ne znam ni ja koji put..lika bacili u bazen sa sve fonom i naravno ne radi...nosio u servis lik mu rekao ne moze da se namesti daj mi ga za delove dam ti 500din..ovaj se okrene i ode..uvece mene nadje ja pogledam fon.reko ma moze da se sredi...kad sam ga otvorio potvrdio sam to..medjutim naleti mu lik i ovaj mu ga proda za 5.900 ja nisam mogao da verujem..reko daj mu i onako ti ispravan ne vredi vise od 90...extra je prosao,sad sta je taj radio sa njim ne znam...