Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Normalni restart, tj. ugasis-upalis telefon i onda ces moci 100% da koristis opciju MASS STORAGE..... pozzzzzzzzzz

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Znaci da zatvorim sve sto je sa memorijske kartice,stavim temu koja nije na memorijskoj i onda samo upalim i ugasim tel?.......ali kada palim tel startuje mi se muzicki player i task man. :|
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ja sam video da na najnovijoj verziji softwera moze da se "ubije" music player sto je bas dobra stvar.Za mene je totalno bez veze to da music player bude stalno aktivan
Note IV N9100 dual

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Ti samo restartuj telefon i kad se upali ugasi mu muzicki plejer i pokusaj aktivirati rezim MASS STORAGE i nebi trebao imati nikakvih problema.... :wink: :wink: :wink:

The_godfather
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 31. Avg 2008. 01:34

Post od The_godfather »

Ciao. . . N0v sam ovde, imam jedan problem, m0zda vec postoji negde odgovor na to, ali t0k0m milenijuma nakupilo se mnogo pitanja&odgovora pa ne m0gu sve stranice da prelistam! Jel zna neko zasto mi tel guta teme sa kartice? Imao sam neke teme na kartici, i misteriozno su nestale, nisam ih obrisao al ih vise nema! A kada hocu te iste ponovo da instaliram krene sve lepo, stigne d0 kraja i kaze "unable to instal" probao sam i na mem tel i na karticu ali nece! Sta da radim?? Sigurn0 je negde ostao neki file koji pravi problem, al kako da ga nadjem da bih ga obrisao, ne flesuje mi se tel!

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Gledaj preko nekog managera npr file manager itd. ako ne uradi restart telefona *#7370# !

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Problem je u tome da je serija os9 tako uradjena da moze da primi,tj da se instalira samo odredjeni br tema (20-ak) i cim instaliras neku temu preko otprilike tog broja nestaje ti neka stara tema.To je bez veze odradjeno na os9,ali sta je tu je.Ako imas hacknut tel ti lepo udji na E:/private/10207114/import i klikni na .mbm fajl u svaki od tih foldera i ako naidjes na neki koji ima veze sa tom temom koju ne mozes da instaliras ti lepo obrisi taj folder u kome se nalazi ta tema i posle toga probaj opet da je instaliras.Ako to ne upali lepo za cas mozes da obrises ceo taj folder 10207114 i instaliraj opet sve teme i tada mora da bude sve ok
Note IV N9100 dual

The_godfather
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od The_godfather »

Gledao sam u import, svaki .mbm file odgovara onim temama koje jesu tu, nema viska, a brisao sam pre neke foldere koji su bili prazni, al i dalje nece da instalira!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Onda ti jedino preostaje da lepo obrises na E data,private,resource,sys i system i da uradis reset tel sa *#7370# i posle toga ces moci da instaliras sve sto pozelis,ali pazi sta i kako brises posle toga
Note IV N9100 dual

The_godfather
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od The_godfather »

A jel ima neki program da menjam boju slova u porukama, ne vidim na nekim mnogo dobrim temama da procitam poruku, pa ne mogu da koristim te teme!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Imas program ThemeDiy-v1.20 kojim mozes da napravis sam temu i da stavis boju slova kakva ti odgovara
Note IV N9100 dual

zeha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Maj 2006. 23:56

Post od zeha »

Pozdrav svima! Jel' bi neko mogao da mi kaze kako se brisu teme iz N73? Ja nikako nisam uspeo da provalim.. Hvala unapred!

The_godfather
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od The_godfather »

Od malobrojnih servisa u mom gradu ja nadjem jedan za koji znaju da postoji ta mogucnost da se upgrade-uje softver, al tu mi kazu da moraju da mi menjaju neki hardverski deo jer nije sigurno da ce obicnim flesom tel da radi kako treba i da nije bezbedn0 samo da se flesuje bez zamene tog dela! Kazu mi, mi hocemo da ti flesujemo tel, al na tvoju odgovornost! Recite mi sta moze da mi bude sa tel ako ne urade to kako treba? Jel moze u moj tel uopste da se ubaci v4.08 s obzirom da ja imam v3.06 i tel je sa tim mreze??

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Molim?! Kakav bre hardverski deo? Su oni prolupali malo, a?
E jel moze neko da mi kaze kako ide onaj kod za proveru vremena? Zaboravio sam, a nemam vremena da trazim :(
Nokia E71... Elegant, but deadly

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

*#92702689# ako si na to mislio !? ;)

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Ljudi moj jedan kolega ima obicnu N73 sa ME softverom, skoro kupio polovan u extra stanju i ima ovaj najnoviji softver ali stvar je u tome sto nece neke programe uopste da pokrece a to su Smart Movie, DivX Player i jos neke tako player-e, pokusavao je reset i sve ostalo osim reinstall software-a, zna li neko sta bi moglo to biti??? pozz

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Mozda je nepravilan flesh.. ne update nego da je neko ubacivao sw. Ipak je to polovan mob.. ko zna sta je bilo s njim.

Neka odnese u servis pa neka mu neko flesne ili update odradi na drugu verziju. Tacnije, ako je najnovija onda neka mu vrati na staru.
Poslednja izmena od napalm death u Sre, 03. Sep 2008. 23:14, izmenjeno 1 put ukupno.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

janka_88, najverovatnije je to sto napalm death kaze.Mozda bi pomogao i klasican reinstal postojece verzije preko NSU-a,nek proba.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

Ljudi jel moze neko da mi kaze da li vredi da se sada uzme ovaj fon?To jest da li je kvalitetan da mi izdrzi da ga ne menjam god,dve?Konkretno mislim na kvalitet izrade i zastarevanja 9.1 generacije!I plasim se da se necu snaci jer do sada nisam imao symian fon,u prevodu da li nije komplikovan za koriscenje!Svaki odgovor i pomoc su mi veoma dobrodosli!Hvala unapred
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

wasssup, pa pazi, ti telefon mozes da koristis sasvim normalno bez obzira na to sto je on symbian. Taj symbian je nista drugo do operativni sistem, znaci nesto kao windows u racunaru, kao fabricki operativni sistem u dumb telefonima. Zastariti sigurno nece jer ce sve postojece aplikacije, sve i da prestanu da ih prave za ovu verziju 9.1, ostati tu na netu, kod drugih korisnika itd. sto bi znacilo da neces oskudevati u njima. A da li ce ti izdrzati godinu-dve to od tebe zavisi koliko ga cuvas. Nije pravljen za bacanje u dalj, isprobavanje "mekoce" betona, ronjenje i sl. vratolomije tako da ako ga budes "normalno" koristio neces imati nikakvih problema sa njim kao sto ni ogromna vecina nije imala sa svojim aparatima preblema prethodnih godina. Naravno, uvek postoji ona "kurata sreca" pa da ti uleti neki losiji primerak ali ako zanemarimo procenat takvih...samo napred sa kupovinom.

Odgovori