Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Jesi li formatirao mmc kada si je kupio?To bi trebalo uvek da se uradi.Ja sam imao slican problem na n70 da su mi nestajali fajlovi,ali sam ih ja cuvao u folderu system na E.Jedino da formatiras mmc pa da je formiras iz pocetka,tj da ubacujes fajlove i app.Na n70 mi se cak jednom desilo da mi nestanu sve app instalirane na mmc,a one koje su bile na tel memoriji su ostale
Note IV N9100 dual
Jesam formatirao... Ali isto se desava... A mislim da nema veze sa lifeblogom, nisam ni cacnuo tu opciju... Problem nastaje kad previse koristim fajlove koji se nalaze na kartici.. Ne znam, par puta startujem klip sa kartice i pobrljavi.. Ne znam sta to moze da bude.. A stvarno sam se obradovao ovom telefonu i kartici kao malo dete i sad se nerviram..
Ako ti se resetuje kad pokrenes neku "vecu" aplikaciju (video kameru,par slika za redom...) onda ti je najverovatnije riknuo procesor
Moja prethodna 95-ica je imala taj problem pa je lagano otputovala kod sledeceg vlasnika naravno koga sam upoznao sa problemom. Sadasnja 95-ica radi perfektno sa 2gb,niti koci,niti baguje... Prvo sam se bio uplasio to sa lifeblog-om kada su mi nestajali fajlovi pa sam pomislio da i ova sadasnja ima isti proble. Iskljucio sve iz lifeblog-a i sada nemam nikakvih problema. To sam odmah uradio i na n82 tako da... Full full-ova. Nadam se da nije procesor,najiskrenije...

Ja imam nokiju N95,telefon je dobar ali kada hocu da gledam nesto na youtubu ili ostalim sajtovima koji sadrze flv fajlove uvek mi izbacuje poruke memory is full close some aplications a sve je zatvoreno nista neradi u pozadini a na kartici ima 500MB i na fonu 100MB slobodno prostora.Isto tako u mnogim slucajevima mi izadje iz interneta sam tako da moram opet da idem na sajt... Jednom reciju sto se koriscenje interneta tice ja mislim da je to njgori deo u celom telefonu...
Jer moze neko da mi pomogne?
Jer moze neko da mi pomogne?
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
mile500, imas poseban program za gledanje klipova sa youtube-a(mislim da se bas i zove youtube, ili nesto na tu foru), program je u javi i odlicno radi na N95...
To sto ti javlja da je memorija puna nema veze sa internom memorijom ili karticom, to javlja za ram memoriju. Ubaci najnoviji sw 30.0.015 i neces vise imati tih problema.
To sto ti javlja da je memorija puna nema veze sa internom memorijom ili karticom, to javlja za ram memoriju. Ubaci najnoviji sw 30.0.015 i neces vise imati tih problema.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Uradio sam novi softver 30.0.015...... Naravno backup sam uradio ali samo memoriju telefona. E sad kad sam zavrsio sa softverom, kad se upalio telefon, on sam pocne nesto da instalira (to su verovatno aplikacije koje su ranije bile na telefonu), ali instalira samo neke od njih, posto su programi za sertifikat obrisani..kad uzmem telefon da vratim (opet instaliram one programe, da mi se ne pojavljuje greska u sertifikatu..konkretno App TRK) kaze mi: "Ne moze se instalirati: Komponenta je ugradjena "...odem da pogledam u appmenager da je obrisem, tamo je nema, ni u xplorer-u je nema instalirane...ne isplati mi se da formatiram karticu, posto imam GPS mukom instaliran, i jos mnogo stvari..ima li neko resenje??? (neki drugi program za sertifikate, ja imam ovaj http://www.benchmark.co.yu/forum/showth ... p?t=166889 )
Hvala na odgovoru ali ja sam za boravio da kazem:
Pa ja vec imam najnoviji softver 30.05.015 i to nisam spomenuo,ali se i dalje ponasa isto stalno izlece memory full close some aplications....a Sto se tice za youtube imam ja program za to a zove se Mobitubia tako da mi internet koji je na njemu instaliran i netreba,ja hocu da mogu da pustam na svim ili vecini sajtova koji imaju filmice u flv formatu isto kao youtube....Iz tog razloga ja koristim ikonicu internet....
Ako mozes da mi kazes jer postoji neki program kao recimo flash lite 9.0 za simbian telefone to bi mnogo pomoglo jer vecina sajtova na kojima odem kaze da mi fali flash 9.0 a na sajtovima kao sto je youtube i nekom slicnim mi izlece memory full close some alpications ili me jednostavno izbaci iz programa.....
Pa ja vec imam najnoviji softver 30.05.015 i to nisam spomenuo,ali se i dalje ponasa isto stalno izlece memory full close some aplications....a Sto se tice za youtube imam ja program za to a zove se Mobitubia tako da mi internet koji je na njemu instaliran i netreba,ja hocu da mogu da pustam na svim ili vecini sajtova koji imaju filmice u flv formatu isto kao youtube....Iz tog razloga ja koristim ikonicu internet....
Ako mozes da mi kazes jer postoji neki program kao recimo flash lite 9.0 za simbian telefone to bi mnogo pomoglo jer vecina sajtova na kojima odem kaze da mi fali flash 9.0 a na sajtovima kao sto je youtube i nekom slicnim mi izlece memory full close some alpications ili me jednostavno izbaci iz programa.....
Posto sam procitao i proucio sajt doslo mi je da
Jer tamo na sajtu i mojoj poruci kojoj sam dobio pise da je softver namenjen zasada samo za korisnike u Americi i Kanadi a sto se ostalih zemlja tice u fazonu:
If your phone is currently not supported or live outside the U.S., you will be notified as soon as Skyfire is available for your phone type or in your area.
A to cu docekati mozda kada budem primio XXX cek od penzije....

If your phone is currently not supported or live outside the U.S., you will be notified as soon as Skyfire is available for your phone type or in your area.
A to cu docekati mozda kada budem primio XXX cek od penzije....

- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
mile500, moze da se koristi i van SAD-a, nesto mi los net sada pa cu ti poslati verziju koja radi malo kasnije 
Inace nasao sam i prvu manu novom softveru za N95(vjerovatno je isto i na N95 8gb), ne moze vise da se instalira TRK koji je neophodan za instalaciju n gage igrica, dakle moraju da se kupe...sreca pa ja imam sve te igrice i u sisx formatu
Vrlo je moguce da ce moci da se instalira TRK ako hakujete telefon, ali ja za sada nisam pokusao jer nema potrebe.

Inace nasao sam i prvu manu novom softveru za N95(vjerovatno je isto i na N95 8gb), ne moze vise da se instalira TRK koji je neophodan za instalaciju n gage igrica, dakle moraju da se kupe...sreca pa ja imam sve te igrice i u sisx formatu

Vrlo je moguce da ce moci da se instalira TRK ako hakujete telefon, ali ja za sada nisam pokusao jer nema potrebe.
E hvala ti
kada i ako mi budu poslali verziju Beta 2 (najnoviju) testiracu je i javiti ti moje utiske...
Inace sam trazio na netu taj software pa ga nisam nasao a ubih se trazeci svi sajtovi gde pise download me samo automaski prebacuju na glavni sajt da se registrujem a tamo na sajtu pise da nece da mi daju verziju Beta 1 jer cekaju da izadje verzija 2 zato sto ver.1 ima bagove....
Pozz....

Inace sam trazio na netu taj software pa ga nisam nasao a ubih se trazeci svi sajtovi gde pise download me samo automaski prebacuju na glavni sajt da se registrujem a tamo na sajtu pise da nece da mi daju verziju Beta 1 jer cekaju da izadje verzija 2 zato sto ver.1 ima bagove....
Pozz....
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
mile500, evo tek sad sam se odlucio da konacno probam tu beta verziju koja radi i van SAD, a koju sam odavno skinuo, ali sad vidim da sam se zeznuo sto se nisam registrovao na vrijeme(mogao sam) na njihovom sajtu.
Sada moze da se registruje samo za beta 2 verziju a to mi nista ne znaci jer ne dobijem password koji mi treba da bi se aktivirala beta 1 koju imam u mobu
Sada moze da se registruje samo za beta 2 verziju a to mi nista ne znaci jer ne dobijem password koji mi treba da bi se aktivirala beta 1 koju imam u mobu