iPhone 2G

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo na sta sam naishao:

http://www.mtsmondo.com/lifestyle/vesti ... est=107552 <<-- e ovo je za odusevljavanje :)

I jos jedna zanimljivost, nevezana za iPhone:

http://www.mtsmondo.com/lifestyle/vesti ... est=107690
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor WAP Portal prilagodjen je za ucitavanje na Apple iPhone modelima. A ukoliko su proxy podesavanja setovana za pristup preko Telenorovog servera, sve personalizovane usluge sa WAP Portala (Provera stanja racuna, tarifni savetnik, tiker...) mogu se koristiti i na iPhone modelima. ;)
iPhone 6 Plus

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

MCone, eBay je isto sto i Amazon, mada ti je taj eBay vise kao aukcijska kuca, tako da i nije nesto bas siguran, lako ti mogu otkriti broj platne ili kreditne kartice ili da ti zablokiraju racun, dok kod amazona to nije slucaj, inace da ti pojasnim, to ti je online kupovina preko neta, nadjes proizvod koji ti treba, platis preko platne kartice, zatim ti posalju status da li je paket poslat, i paket ti stize u roku od 2 do 3 nedelje.

E da i sto se tice iPhone 3G moze da se koristi uz adapter, znaci postoji SIM Adapter koji kosta oko $50
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

..."što se tiče iPhone 3G može da se koristi...", to si lično probao ili šta?
Naravno da Un.SIM postoji ali kako (i koliko) radi?, ne bih se baš zezao sa 500, 600 itd plus evra.

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Cola15 »

pa mozes da otkljucas telefon sto je nesto skuplje od adaptera(samo ne znam zasto ne puste tutorijal), ali koliko vidim vecina koristi taj adapter... Ja inace cekam da se spusti cena iPhone-a pa cu tek da kupim...

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Jedna neproverena informacija, ali reko' da vidim, da li je to istina.
Meni deluje kao da nema veze s mozgom, ali reko' da vidim sa informisanom populacijom.
Navodno, u U.S.A mozes da kupish iphone (299 USD), potpishesh ugovor sa nekom bolesnom tarifom i onda, kroz neki vremenski period(do mesec dana), otkupish (anulirash) svoj ugovor za 145 USD....
Sta vi mislite o ovome?

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

mislim da je to cista glupost... svi bi tako radili onda...

299+145usd = 444usd sto je recimo 300 i nesto evra...

cenim da racunica nema smisla...
HTC Desire S

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Malo je neozbiljno za diskusiju o ovom fonu ali sam odvalio od smeha kad pogledah ovaj klip :lol: Ovaj iPhone je stvarno cudo :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=eZEneUfVxH8

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Cola15, cebzab, ajmo momci malo ozbiljnosti, molim vas. Pročitajte i neke relevantnije sajtove pre nego što nešto postavite ne diskusiju ovde. TurboSIM je radio za stari iPhone, ali za 3G još ne radi kako treba. To što radi radi polovično i kratko a košta previše. Jošuvek nije u potpunosti funkcionalan. A nadrilekara je uvek bilo i biće, i ovih što prodaju otključan 3G i onih što otklanjaju crrnu magiju i leče sidu.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Cola15 »

ja uopste ne pricam o TurboSIM-u i gledao sam razne klipove, na kojima se vidi, hehe gargamel4, ja ne bih postovao da nisam siguran...

Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
Kontakt:

Post od Ripper »

Universal sim je resenje koje radi za iPhone 3G...30evrica kod nas...nije lose...jedino sto mora da se secka SIM kartica ali radi provereno... :)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

O tome smo i pričali u podforumu "Operateri - iPhone3G", Universal SIM za 3G radi ali ko može 100% biti siguran da će raditi i za 2-3 meseca?
O da, i ovo nije iPhone 3G tema :wink:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

universalsim moze da se nadje za manje od 10 eura i radi odlicno sa iPhone 3g,cisto za informaciju da znate
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Pa dobro to znamo, a "odlicno" radi samo legalno kupljen iPhone 3G na svojoj mrezi, znaci za neke stvari i dalje moraju da se koriste "zaobilazni putevi", mene bas brine kako ce se taj universalsim nalepak ponasati vremenom. :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

drugar ga koristi u nokii e51 od juna meseca i radi savrseno :) .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

Danas sam dobio nov crne boje Iphone 3g 8gb full u kutiji naravno sta da kazem platio sam ga 550eur nov full pack
zakljucanog -za sada jos nepostoji resenje za otkljucavanje ali kupio sam i universal ili ti turbo sim na ebay koja je tanka i nemora da se sece kartica znaci samo je ubacis i sve radi ekstra kod nas za sada ima samo da se kupi ova sto mora da se sece ali bice kod mene u prodaji brzo i ova sto nemora da se sece i stanjuju kartice!! Sto se tice masine nemam reci najlepsi uredjaj ekstra brz mada nisam ljubitelj iphone 3g 8gb uzeo sam ga iz zejebancije da vidim kako radi ...pozdrav od gsmhackera pa ako neko hoce iphone nek se javi meni netreba! Ipak sam ja ljubitelj htc pda telefona. :lol:

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

Vlada Zem napisao:Pa dobro to znamo, a "odlicno" radi samo legalno kupljen iPhone 3G na svojoj mrezi, znaci za neke stvari i dalje moraju da se koriste "zaobilazni putevi", mene bas brine kako ce se taj universalsim nalepak ponasati vremenom. :)
To je samo privremeno resenje dok hakeri ne naprave softver za otkljucavanje apple iphone 3g koji je u najavi za januar tacnije softver je spremljen samo se jos testira i ceka kes?.

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Posto imam u planu da uzmem ipfone interesuje me samo jedna stvar.....

Molio bi one koji imaju taj fon da mi kazu da li internet radi na njemu? Jer sam cuo da ga je nemoguce dekodirati......I da je samo namenjen internet za Americko trziste........

Help....

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

mile500 ja nemam iPhonexx, ali ti mogu odgovorno potvrditi da radi i van američkog tržišta, i to jako lepo vrlo baš.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Intermet za američko tržište? Mile :wacko:

Što ne čitaš prethodnih 15 strana, sve bi ti bilo jasno. Još ne može da se dekodira. Postoji dotični turboSIM koji uglavnom radi ali nije baš dugoročno rešenje, a telefon ima WiFi tako da bi internet preko istog radio i ako je funkcija telefona zaključana. Predpostavljam da je to odgovor na tvoje pitanje.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori