Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ha to da je kompletan znaju i vrapci na grani A sto se tice onog o hackovanju i aplikacijama mi je donekle poznato sa N73,al dzaba mi sta god sve da ima ako moram biti zongler da mogu normalno otkucati poruku ili igrati igru Ova tastatura na N73 ma koliko zbijena i uvucena bila meni sasvim super odgovara zbog same velicine pojedinacnih tastera
i ja sam se toliko navikao na tastaturu n73, da mi ostale izgledaju dznovske.
jel postoji razlika u ergonomiji dugmica izmedju crne i srebrne n82?
znam da je bila slika kako su razliciti na povrsini i nepravilniji kod crne serije. jel to istina?
Pa jbg meni ne odgovara da se na ovakvim malim tipkama igram neko duze vreme, mozda neku kratku etapu da odvozis ili jednu tekmu da odigras i to je to! Ko zeli da provede duze vreme u igranju n-gage igrica bolje mu je da uzme N95 8gb tj neki sa vecim dugmicima!
Mada o5 da ponovim da je sve to stvar navike i da zavisi od coveka do coveka; meni ne odgovara, a mozda bi tebi odgovarala tastatura i za n-gage igranje!
Pa,buduci da N73 gotovo podjednako koristim i za muziku i za igre,mozda na N82 budem vise koristio mp3 player posto planiram da ne prodajem N73 tako da bi ona mogla preuzeti ulogu iskljucivo gaming fona a btw,pretpostavljam da je kvalitet zvuka na N82 MNOGO bolji nego na N73
Ako se dobro secam ima ovde u temi da je neko napisao da je na N82 mnogo kvalitetniji i glasniji zvuk nego na N73!
Po mom misljenju N82 nije gaming fon i za igranje bi ti bio prijatniji N95 ili N81 (nebitno da li su 8GB verzije ili ne)!
zllaja napisao:
pretpostavljam da je kvalitet zvuka na N82 MNOGO bolji nego na N73
Kvalitetniji i glasniji je za oko 30/40 procenata od 73-ojke.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Imajuci u vidu koji su ulazi za slusalice kod ova dva modela + sam kvalitet istih bas me nekako cudi sto je na N82 kvalitetniji/glasniji zvuk,takodje pretpostavljam da je kamera MNOOOOOOOGO bolja u mraku nego kod N95,mislim zbog xenon blica
Kamere se ne mogu porediti (sto se mraka tice) jer LED ne moze ni upola da osvetli kao Xenon! Xenon odlicno odradjuje posao u mraku ali nije to to kao na nekom iole kvalitetnijem digitalcu!
Sto te to cudi,pa bas je obratno a n82 ima 3,5mm ulaz sto je jos jedan + u odnosu na adapter kod n73.Sto se tice slika u mraku,neuporedivo su bolje na n82.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sto vi deco patite od toga da budete vidjeni u gradu/drustvu kao neko poseban ko ima nesto niko drugi nema?!
Jbt meni je njesra da vadim fon i da skljocam okolo tako da bi pre poneo idiot aparat pa slikao i odneo posle da razvijem slike!
U redu kad je kamera na fonu kao prva pomoc kad iskrsne neki geg i neka zajebancija u drustvu ali da idem negde na izlet (stavih kao primer) i slikam samo sa mob tel onda je to besmisleno!
Bolje je onda zadrzati N73 i za tih 300+ eura kupiti digitalac!
ja na izletima slikam samo mobom, jer nemam foto ap. i ne smatram da je besmisleno.
da u tim situacijama nisam imao fon, verovatno ne bih imao ni jednu sliku za uspomenu!
telefon uvek imam sa sobom, a aparat i da posedujem, verovatno bih ga nosio u retkim prilikama i planirano na putovanja i izlete!
zato mi je veoma bitno da fon ima dobru kameru, kao N82!
od danas me poceo zafrkavati n82 elem od jedanput se ukoci i reaguje jedino dugme za gasenje-paljenje telefona i to reaguje tako da kada ga pritiskam kratko seta na dole kao sto i treba a ako ga zadrzim nece da ugasi fon. nijedno ostalo dugme ne reaguje, jedini spas je da skidam bateriju ili da drzim power on-off dugme 10-ak sekundi pa pustim pa sacekam jos 10-ak i on se sam od sebe jedino tada restartuje. necu da obnavljam sistem dok se ne pojavi novi firmware za balkan kod pa cu tada hard reset i update.
da li je imao neko ovakvih problema?
Slzem se da u posebnim prilikama (izleti,putovanja i slicno)treba nositi digitalac jer pravi daleko bolje slike od bilo kog fona,ali nesto neobavezno kao sto su izlasci, neki geg u drustvu neku zajebanciju,tu definitivno treba fon sa sto boljom kamerom,a mrkixxx sto ti kazes tacno je,da neslikam sa fonom nebih imao nijednu sliku za uspomenu,gde da na faks svaki dan nosim digitalac,a fon nosim svuda sa sobom.
Imam nokiu N82, ali sam ostetio prednju masku, pa da li neko zna da li ima negde da se nabavi ORIGINALNA(ako moze samo prednja) maska na n82?? Po mogucnosti u Novom Sadu
Pozovi Alpha Copy u BG i pitaj sa kojim prodavnicama saradjuju u NS i tamo bi trebao onda da nadjes original masku! Br tel od Alpha Copy-ja imas na njihovoj web adresi!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.