e dobro ti ne fali deo maske sta je to poklopac memorijske verovatno ne znam sta drugo ako je nesto odlomljeno bas onda mora druga maska da to izgleda kao ocuvan fon i da life spusti bar na 50sati
aj slikaj ga da vidimo sta to fali
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
madness99 napisao: n70 staru dve godine sa 1500h lifetimerom pravim ne namestenim
Brate koji lifetimer. Ma ako telefon nije u unistenom stanju moze da se izvuce 80-90e ionako lifetimer najvise ubija zivotni vek baterije(vise price=vise punjenja telefona) jedino sto je vecina ljudi gadljiva kad vidi veliko vreme razgovora na telefonu.
Posto covek dosta putuje telefon je stalno bio na punacju i ima 2-3 baterije a racuni mesecno 3000+ eura ja nisam verovao kad sam video a covek mrtav ladan pa to je malo 2-3h dnevno
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
lol... Jel taj covek odavde? Mislim iz Srbije? :S:S:S Pa bre treba nov E90 da mu poklone sa sve N95 8gb umotan u nju, na poklon :S:S:S taj stvarno nije normalan...
kapoerista90, jedna veeeeeeeelika poklon kutija sa vertu acsent TI i HTC TD (i/ili i900)i za svaki od njih:memorijisku od xx gb,futrolu sa pozlatom i zmijskom kožom,stalak od swarowski kristala,eksterni stakleni zvučnik (ko je u toku zna o čemu pričam),i DVD sa svim aplikacojama za wm+search opcija
Iz Slovenije on mi je i dao n95 8gb on tako kad zatreba nekom telefon on samo posalje mail simobilu i daju mu bez ugovora ili bilo cega i stigne za pola sata
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.