Nije to nista cudno
kapoerista90 . Svi imamo neku maniju iliti zavisnost , da se tako izrazim . Ja sam na primer toliko zavistan od interneta i pretrazuvanja svega i svacega na netu , da kad odem na primer kod devojke na dan dva , a tamo ona nema net , ja pocinjem posle ta dva dana , da zamisljam svoju sobu i sedenje ispred kompa kao nesto Bozanstveno . Maltene mi srce zaigra kad pomislim da cu za par sati sesti ponovo ispred kompa i prepustiti se carima surfovanja po netu
Izgleda tuzno really , ali tako je . Mozda da ima tamo kod nje net , bio bih mirniji .
Ali pomislim iskreno , da li vishe volim nju ili net . ( Ovo da cita neka zena , sigurno bi pomislila da sam za ludnicu )
Ja mislim da to tvoje , sto trazis stalno nov fon , nema veze sa fonom , nego ima veze , kao i kod mene najverovatnije , sto stalno hocemo promene i stalno hocemo bolje u zivotu . A posto imamo tako malo mogucnosti , na sta da usmerimo tu zelju , nego na fon , internet , ili bilo koju drugu stvarcicu ili mozda akciju .
Sad kad ovo pishem , nije to uopste novina Srba ili tako nekih naroda , koji su siromasniji pa kao zamenjuju teze i odnosno da menjaju bitne stvari u zivotu , oni menjaju sitnice bez kojih bi mogli sigurno . To vidim i kod mnogih sa kojima kontaktiram na netu , od stranaca . Zive dobro , imaju za odlican zivot , a sede satima ispred kompa na primer itd.
To je izgleda u ljudima problem . Stalno bi da se za nesto vezu , nema veze sta ;sta god im je pri ruci a ugodno im je . I onda tesko mogu od toga da se odviknu .
Navika je cudo .