065 / 066 mt:s

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

desava se, pogresi covek....
samo ja ne verujem da oni ikad grese...sve je to lukavo odradjeno...ali i krajnje nekorektno prema nekima koji su ugovor vec zakljucili...
al nema veze, cemu bi mi inace sluzili,ako ne za z......

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

pa 066 je extra po meni platis 500 dobijes 1000 (sad 1500 sa vaucerom)
ako je cena oko6 din podeljeno sa dva to je 3 din na klasicnom prepaidu
poruka 2.90 klasican bi bio 1.45 sto je jeftinije od svih tarifa osim tipi

pa 100mb + 100min video poziva mms 2.90 kuces lepse samo da potrosim kredit na 061 oma cu si pazarim jedan 66 :wink:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

Owim
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 10. Mar 2007. 05:53

Post od Owim »

pa to je bar prosto - raskines ugovor kad potrosis 1000 dinara za ovaj mesec, pa onda sklopi novi i sve je u redu

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

znači mi koji smo već uzeli brojeve možemo da se slikamo a?lepo lepo samo što ja ne mogu da se slikam e61 nema kameru
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

VeNoM, siguran sam da ce ti oni u poslovnici pozajmiti neki od telefona da se slikas :P Al dobro de, barem ste vi koji ste medju prvima uzeli brojeve probrali neke lepe, nadam se...

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

i ja kupih blic!
meni se ovaj 066 svidja zbog 100Mb, ali ne uzima mi se i treca kartica!:dry:
sprzicu mozak od razgovora!!! :dry:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li vam rade neki tarifni dodaci na ovom 066 postpaid broju i koji su to dodaci?Mislim pre svega na dodavanje minuta razgovorja,gprs-a i slicnog
Note IV N9100 dual

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

Azimuth šta da biramo crni sine kako jedna baba kaže.nisam imao šta da biram dali mi broj koji su mi dali sa nagoveštajem NE MOŽE DA SE BIRA.
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

VeNoM, pa covece sto nisi izmajmunisao tu sto ti daje karticu pa da barem medju tih nekoliko desetina koje su u sveznju proberes neki lepsi... Ja kad sam uzimao svoj 064 bome sam ih sve izmaltretirao propisno dok nisam dosao do broja koji sam zeleo a koji mi je trenutno sekundarni. Tako se to radi, samo sacekas da nema guzve i da vidis kako sve hoce da odrade ako se malo nasmesis :lol:

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

ja kad sam došao po 066, i rekoh: mogu li da biram od ponuđenih.
kaže ova: pa možeš ako ti ja dam :lol:
rekoh: pa hoćete li mi dati :D
kaže: da :lol:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

Azimuth muško je bilo a ne ide mi nešto od ruke da šarmiram muškarce :lol: :lol:
šalu na stranu dobio sam ja lep broj tj lik se stvarno potrudio xxxyyc npr i lako se pamti ali ovo me sada malo nervira što ne mogu da obacim ovaj vaućer

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

VeNoM, unovci ga :lol: ne znam sta da ti kazem, imas dve solucije, ili da ga prodsa nekom za 30din, koliko kosta Blic, ili da pokusas da 1.10. raskines ugovor pa da ga odmah i sklopis ponovo i naravno da zadrzis taj isti broj nekim cudom pa tako da iskoristis taj vaucer. Ne vidim neko trece resenje...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

treće bi bilo da odem u poslovnicu i kažem ljudi ja sam vaš stari korisnik već jedno 9godina imam pripejd vaš pa bi bilo lepo da mi ubacite ovaj vaučer pošto vam je i ovako 10god kako postojite.a oni bi meni rekli ne može dečko ali možemo da ti damo ovaj n95 8GB umesto toga. :oops:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ili jednostavno da zovu obezbedjenje da te iznesu na rukama kao kakvog pocasnog korisnika i redovnog platisu :lol:

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Daj pa da li si ti video nekada obezbeđenje u poslvonicama :lol: :lol: :lol: baš bih voleo da vidim koga bi to oni izneli :lol: :lol: :lol:
Šalu na stranu polako ovo je bilo da se privuče više korisnika .... kad počnu ljudi da e bune što to ne može za postojeće korisnike možda smisle nešto i za postojeće....

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ma ovo je totalni kretenizam. Ne znam koji im je marketing i finansijski guru osmislio ovu akciju, ali u suštini ih zabole, igraju se malo. Da su operater koji je ponudio samo ovo, a bez klasičnog pripejda i postpejda - propali bi. A opet ovakva akcija je sjajna u saradnji sa klasičnim pripejdom i postpejdom koji već imaju. Ali varijanta da uzmu novi pozivni i stave samo ovaj sistem je dosta glupa, tim pre što sad stvarno retko ko nema mobilni a treba mu. Dobro bi bilo da je ovo jedan od postojećih tipova paketa i da postoji migracija na ovaj tip paketa za postojeće korisnike, ali ovakvo ograničavanje će ima doneti manje novih korisnika željnih da isprobaju nego što bi bio broj omih koji bi sa postojećeg paketa prešli na neki ovakav.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

gargamel4 napisao:Ma ovo je totalni kretenizam. Ne znam koji im je marketing i finansijski guru osmislio ovu akciju, ali u suštini ih zabole, igraju se malo. Da su operater koji je ponudio samo ovo, a bez klasičnog pripejda i postpejda - propali bi. .
u poptunosti se slazem sa tobom. voleo bih da mi neko objasni kome su namenili ove pakete, a pogotovo sto su uveli poptuno nov pozivni broj za to. ovo je sve moglo da bude jedna obicna inovacija, u smslu novih tarifnih profila, i tada bi mozda imalo smisla ovako oni treba da prikupe opet neke nove korisnike, a kojih u srbiji sve manje ima, jer vecina je ili pod ugovorima, ili ono sto trenutno koriste to im je i dovoljno vec godinama... ovako: bez veze. uzimace ljudi samo zbog 066 pozivnog i "lepih" brojeva, ako uopste jos uvek ima onih koji se loze na takve stvari.

ps: a da ne pricamo o celoj promotivnoj kampanji koju su zapoceli a da opet po stoti put nemaju pojma ni sta ce ni kako ce, ni da li vaze tarifni dodaci za postpaid, niti im radi provera stanja, neke kljucne stvari su opet gurnuli u stranu. bolje bi im bilo da se posvete postpaidu a koji su zapostavili skoro poptuno, a ovo 066 je jedna velika glupost, tj. sa njihove strane nije, kad nakupe dovoljno ugovora ima samo da "obustave promotivni period" i zeznu sve. i tacka. :disgust:

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

ugovor se sklapa na neodredjeno,tako da lagamo mogu da zeznu sebe kad urade nesto tako glupo...sada ljudi mogu samo ukoliko zamere nesto trenutnom operateru da se naljute i predju kod drugog,kao sto sam ja uradio...ali je i drugi uspeo tek nakon tri dana ugovora da me iznervira sa ovim vaucerima(samo za nove korisnike),sad treba da se cimam da raskidam pa sklapam drugi,pa opet menjaj broj, taman bi me svi kojima sam u nedelju dana triput slao svoj novi broj oterali u krasni...vise bi bilo bedak,a i svidja mi se postojeci broj,izabrao sam lep....
sad samo cekam da dozvole da se uz ove nove kartice uzme neki telefon,ne razumem zasto ne daju,isto placam racun kao sto bi placao i na mixu ili nekoj drugoj tarifi....

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

pa ja sam rekao vec jednom ovaj 066 bi mogao da se savrseno upakuje kao novogodisnja akcija po extra ceni pod izgovorom rodjendan nam je pa smo se otvorili :lol: :D
zamislite ovakav paket :
066 broj po izboru za svakog postojeceg korisnika a za novog ono sto se nudi
u paketu recimo sa NOKIA 6120 clasic
i novogodisnji vaucer na 500 dinara koji bi mogao da se koristi od pocetka decembra pa do kraja januara toliko dana traju praznici
sve to po nekoj normalnoj ceni i full pak telefonom umotano u crveni pokloncic sa belom masnicom narucis i stize mts sxpresom a na ruke ti donosi i na vrata kuca operaterkica naseg lelekoma i kaze izvoli nas verni korisnice ili novi :lol: :D :lol: :D :lol: 8)

ajd sad recite da nisam novogodisnje i praznicno raspolozen :D :lol: ,rodjen sam 30 decembra volem poklone :lol: :D

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Rodjen si tridesetog decembra? I ja sam... :lol:
Eh, sad vise nikad necu moci da te prozivam sto ne stavljas nikakvu interpunkciju... :shock:
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Odgovori