065 / 066 mt:s
pa 066 je extra po meni platis 500 dobijes 1000 (sad 1500 sa vaucerom)
ako je cena oko6 din podeljeno sa dva to je 3 din na klasicnom prepaidu
poruka 2.90 klasican bi bio 1.45 sto je jeftinije od svih tarifa osim tipi
pa 100mb + 100min video poziva mms 2.90 kuces lepse samo da potrosim kredit na 061 oma cu si pazarim jedan 66
ako je cena oko6 din podeljeno sa dva to je 3 din na klasicnom prepaidu
poruka 2.90 klasican bi bio 1.45 sto je jeftinije od svih tarifa osim tipi
pa 100mb + 100min video poziva mms 2.90 kuces lepse samo da potrosim kredit na 061 oma cu si pazarim jedan 66

N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
VeNoM, pa covece sto nisi izmajmunisao tu sto ti daje karticu pa da barem medju tih nekoliko desetina koje su u sveznju proberes neki lepsi... Ja kad sam uzimao svoj 064 bome sam ih sve izmaltretirao propisno dok nisam dosao do broja koji sam zeleo a koji mi je trenutno sekundarni. Tako se to radi, samo sacekas da nema guzve i da vidis kako sve hoce da odrade ako se malo nasmesis 

- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Azimuth muško je bilo a ne ide mi nešto od ruke da šarmiram muškarce
šalu na stranu dobio sam ja lep broj tj lik se stvarno potrudio xxxyyc npr i lako se pamti ali ovo me sada malo nervira što ne mogu da obacim ovaj vaućer

šalu na stranu dobio sam ja lep broj tj lik se stvarno potrudio xxxyyc npr i lako se pamti ali ovo me sada malo nervira što ne mogu da obacim ovaj vaućer
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
treće bi bilo da odem u poslovnicu i kažem ljudi ja sam vaš stari korisnik već jedno 9godina imam pripejd vaš pa bi bilo lepo da mi ubacite ovaj vaučer pošto vam je i ovako 10god kako postojite.a oni bi meni rekli ne može dečko ali možemo da ti damo ovaj n95 8GB umesto toga. 

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Ma ovo je totalni kretenizam. Ne znam koji im je marketing i finansijski guru osmislio ovu akciju, ali u suštini ih zabole, igraju se malo. Da su operater koji je ponudio samo ovo, a bez klasičnog pripejda i postpejda - propali bi. A opet ovakva akcija je sjajna u saradnji sa klasičnim pripejdom i postpejdom koji već imaju. Ali varijanta da uzmu novi pozivni i stave samo ovaj sistem je dosta glupa, tim pre što sad stvarno retko ko nema mobilni a treba mu. Dobro bi bilo da je ovo jedan od postojećih tipova paketa i da postoji migracija na ovaj tip paketa za postojeće korisnike, ali ovakvo ograničavanje će ima doneti manje novih korisnika željnih da isprobaju nego što bi bio broj omih koji bi sa postojećeg paketa prešli na neki ovakav.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
u poptunosti se slazem sa tobom. voleo bih da mi neko objasni kome su namenili ove pakete, a pogotovo sto su uveli poptuno nov pozivni broj za to. ovo je sve moglo da bude jedna obicna inovacija, u smslu novih tarifnih profila, i tada bi mozda imalo smisla ovako oni treba da prikupe opet neke nove korisnike, a kojih u srbiji sve manje ima, jer vecina je ili pod ugovorima, ili ono sto trenutno koriste to im je i dovoljno vec godinama... ovako: bez veze. uzimace ljudi samo zbog 066 pozivnog i "lepih" brojeva, ako uopste jos uvek ima onih koji se loze na takve stvari.gargamel4 napisao:Ma ovo je totalni kretenizam. Ne znam koji im je marketing i finansijski guru osmislio ovu akciju, ali u suštini ih zabole, igraju se malo. Da su operater koji je ponudio samo ovo, a bez klasičnog pripejda i postpejda - propali bi. .
ps: a da ne pricamo o celoj promotivnoj kampanji koju su zapoceli a da opet po stoti put nemaju pojma ni sta ce ni kako ce, ni da li vaze tarifni dodaci za postpaid, niti im radi provera stanja, neke kljucne stvari su opet gurnuli u stranu. bolje bi im bilo da se posvete postpaidu a koji su zapostavili skoro poptuno, a ovo 066 je jedna velika glupost, tj. sa njihove strane nije, kad nakupe dovoljno ugovora ima samo da "obustave promotivni period" i zeznu sve. i tacka.

ugovor se sklapa na neodredjeno,tako da lagamo mogu da zeznu sebe kad urade nesto tako glupo...sada ljudi mogu samo ukoliko zamere nesto trenutnom operateru da se naljute i predju kod drugog,kao sto sam ja uradio...ali je i drugi uspeo tek nakon tri dana ugovora da me iznervira sa ovim vaucerima(samo za nove korisnike),sad treba da se cimam da raskidam pa sklapam drugi,pa opet menjaj broj, taman bi me svi kojima sam u nedelju dana triput slao svoj novi broj oterali u krasni...vise bi bilo bedak,a i svidja mi se postojeci broj,izabrao sam lep....
sad samo cekam da dozvole da se uz ove nove kartice uzme neki telefon,ne razumem zasto ne daju,isto placam racun kao sto bi placao i na mixu ili nekoj drugoj tarifi....
sad samo cekam da dozvole da se uz ove nove kartice uzme neki telefon,ne razumem zasto ne daju,isto placam racun kao sto bi placao i na mixu ili nekoj drugoj tarifi....
pa ja sam rekao vec jednom ovaj 066 bi mogao da se savrseno upakuje kao novogodisnja akcija po extra ceni pod izgovorom rodjendan nam je pa smo se otvorili
zamislite ovakav paket :
066 broj po izboru za svakog postojeceg korisnika a za novog ono sto se nudi
u paketu recimo sa NOKIA 6120 clasic
i novogodisnji vaucer na 500 dinara koji bi mogao da se koristi od pocetka decembra pa do kraja januara toliko dana traju praznici
sve to po nekoj normalnoj ceni i full pak telefonom umotano u crveni pokloncic sa belom masnicom narucis i stize mts sxpresom a na ruke ti donosi i na vrata kuca operaterkica naseg lelekoma i kaze izvoli nas verni korisnice ili novi
ajd sad recite da nisam novogodisnje i praznicno raspolozen
,rodjen sam 30 decembra volem poklone

zamislite ovakav paket :
066 broj po izboru za svakog postojeceg korisnika a za novog ono sto se nudi
u paketu recimo sa NOKIA 6120 clasic
i novogodisnji vaucer na 500 dinara koji bi mogao da se koristi od pocetka decembra pa do kraja januara toliko dana traju praznici
sve to po nekoj normalnoj ceni i full pak telefonom umotano u crveni pokloncic sa belom masnicom narucis i stize mts sxpresom a na ruke ti donosi i na vrata kuca operaterkica naseg lelekoma i kaze izvoli nas verni korisnice ili novi

ajd sad recite da nisam novogodisnje i praznicno raspolozen